Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Kıslarrrrrrrrrr ben pimpirikli ve telaşlı 6 haftalık hamile mucize:)

ya benim şimdi aklıma takıldıda soriyim dedim ben şimdide vajinal muayeneye taktım benim kahve lekelenmemde gelince korkuyorum artık alttan muayene olmaya ama dr. 12. haftaya kadar alttan bakıcaz dedi. size nasıl bakıldı?

eloş keseyi alttan mı görmüştü. şimdide buna taktım

pimpirikli :)))))) ben alttan muayene oldum canım hıc bır rıskı yok rahat ol vajınanın on kısmında kalıyo zaten kamera oldugu ıcın ıyı ılerı gıtmıyor yanı daha ne dıyım cok acık oldu ama:) ama ben hıc problem yapmadım ınt.çok okumustum etkısı olmadıgını.hem sıkıntı olsa dr soylerdı ben dr guvenıyorum :)

Merhaba,

bende 04 nisan'da tüp bebek için bilgi almaya gittim. Vitaminler v.s. Verildi. Adetim beklendi. Ama birtürlü adet olamadım. Zaten sorunum da adet düzensizliği.

Neyse cumartesi günü kontrole çağırdı.yumurtalarımı yeterince gelişmiş buldu. 3 yumurtadan 2.sinin boyları 19,5 ve 18,5 yanılmıyorsam. Ilaca gerek yok dedi.

Dün yumurtalarım (2 yumurta) toplantı. Bugün telefon ettiler. Bir yumurtam döllenmiş.diğeri döllenmemiş.

Sanki biraz hızlı ilerledik gibi oldu. Döllenme sonuna kadar iyi giderse dondurup, galiba önümüzdeki ay transfer olacakmış.

Kızlar. Yumurta boyum nasıl. Ben bu işe bir anda girdim. Yaşım gereği tüp bebeğe yönlendirildim.

Ideal yumurta boyu nedir acaba. Biraz daha büyütürsemiydi. Acele mi ettik diye içimde kuşku var.

Heralde kesin sonuç yarın belli olacak.

Herkese bol şanslar. Iyi haberler veririz birbirimize inşallah.

hoşgeldın arkadasım yumurta boyların gayet ıyı ama sorun şu gibi bana göre tabi dr degılım :) tup bebekte sansı artırmak ıcın ılacla artıtrırlar ve kalıtelı olsunlar dıye ılac verırler amaç o surecte olasılıkları artırmak.benım dr soyl der hep her bayanda yumurta var ama önemli olan yumurtanın sarısı gıbı ıcı dolumu dıye.sımdı senın yumurtan varmıs ıkı tane ama allahtan bır tanesı döllenmiş ya oda döllenmeseydı yanı.oyuzden benım hey ay 6 yumurtama oluyodu nerdeyse ona ragmen bır suru ılac aldım.ınsallah donan yumurtada saglıklı acılır transfer sırasında.

Aynı korkuları bende yaşadım düşüğe sebeb olabılır dıyen bile olmuştu ama tüp bebek doktorum hiç korkma alttan bakılmanın sakıncası yok deyınce rahatladım ama benım bir kere kese için baktı sonra karından devam ediyor birazda doktora kalmış

Aynı korkuları bende yaşadım düşüğe sebeb olabılır dıyen bile olmuştu ama tüp bebek doktorum hiç korkma alttan bakılmanın sakıncası yok deyınce rahatladım ama benım bir kere kese için baktı sonra karından devam ediyor birazda doktora kalmış

GÜNAYDIN ;
ÇOK UĞRAŞTIM AMA NASIL EKLEDİNİ ŞU İMZA ALANINA BEBEĞİNİZ DOĞUM TARİHİNİ
BEN YAPAMIYORUM
BU ARADA HAMİLE ARKADAŞLAR NASILSINIZ?
NASIL BELİRTİLERİNİZ VAR :)
BEN SANIRIM KİLO ALDIM 68 DİM 70 OLDUM BOYUMDA 1.70 İLAÇLAR SANIRIM KİLO YAPTI BİRAZ. BİR TANE PANTOLONUM DIŞINDA HİÇBİRİ OLMUYOR GÖBEK ÇEVREM GENİŞLEDİ BELİM KALINLAŞTI PANTOLONLAR DÜĞMELENMİYOR :)
ALIŞVERİŞ YAPMAM GEREK AMA HAMİLE ELBİSESİ İÇİN ERKEN AMA RAHAT BİŞEYLER ALMAM LAZIM.
SABAHLARI ZOR KALKIYORUM.AMA ZORDA OLSA KALKIP KAHVALTIMI YAPIYORUM MUTLAKA SÜT ,YUMURTA YİYORUM. KENDİM İÇİN OLSA ASLA KAHVALTIYA KALKMAM AMA MELEĞİM İÇİN HERŞEY :) KASIKLARIM ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ AĞRIYOR BELİM AĞRIYOR
YORGUNLUK VAR BİRAZ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR Kİ MİDEM BULANMIYOR DAHA AMAN OLMASIN :) EN KÖTÜSÜDE BU ZATEN

Kızlar günaydın, bugün 12. günüm. test 15. gün yapılacak. Meraktan deliricem :) Kasıklarım ağrıyor, göğüsler fos maalesef. Hİç birşey hissetmiyorum. Sadece meleğimin orda olmasını istiyorum içimde :) hergün konuşuyorum onunla, umarım beni bırakmamıştır. Ben onu sıkı sıkı sardım, umarım o da beni sıkı sıkı sarmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…