Herkese günadın[/
GÜNAYDINNNNNN..........
GÜNAYDINNNNNN :)))))
ah canım ya tebrikler...çok mutlu oldum inşlh RABBİM tamamına erdirir....darısı başımıza.....regl konusuna gelin ce ben 3 4 gün geçince olurdum da ondan takıldım ..haklısın tabi...senin durumun nasıl bebişini hissetme ye başladın mı....[/Q
İNŞALLAH SENİNDE BAŞINA GELİR:)) AMA DAHA KESEYİ VE KALP ATIŞLARINI DUYMADAN HAMİLEYİM DİYEMİYORUM..21 MAYISTA RANDEVUM VAR KESEYİ GÖRMEK İÇİN ..HAYIRLISI BAKALIMM
benimde kalpa atışı muayenem var 21 mayısta:)
benimde kalpa atışı muayenem var 21 mayısta:)
MUCİZE: ELANIN VE SENİN GERİYE DÖNÜK YAZILARNIZI OKUDUM .SİZE ERKEN ZAMAN RANDEVU VERMİŞLER. BENİMKİ ÇOK GEÇ YAAA.MERKEZDEN DE DİYOLARKİ VERDİMİZ TARİHTEN ÖNCE OLMAZ...KESE BÜYÜKSE AYNI GÜN KALP ATIŞLARINIDA DUYARIZ DİYOLAR..YANİ 1 TAŞTA 2 KUŞ VURUYOLR GİBİME GELİYO...BAK SİZİN DOKTORLAR ÖNCE ERKEN KESEYE BAKIP SONRA KALP ATIŞLARI İÇİN RANDEVU VERİYOLAR...YOK YOK BEN TAKTIM KAFAYA..SİZİN KESE RANDEVU TARİHİNE BAKARAK RANDEVU TARİHİ BELİRLEDİM..15 MAYISTA BURDAN DEVAM EDECEĞİM DOKTORA GİDİCEM....BENİM MERKEZDE KESE VE KALP ATIŞLARINI GÖRDÜKTEN SONRA HASTA TAKİBİ YAPIYORLAR ZATEN...BU DURUMDA BENİM BURDAN BİR DR.İLE BAĞLATIYI ŞİMDİDEN KURMAM GEREKİYO DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
MUCİZE: ELANIN VE SENİN GERİYE DÖNÜK YAZILARNIZI OKUDUM .SİZE ERKEN ZAMAN RANDEVU VERMİŞLER. BENİMKİ ÇOK GEÇ YAAA.MERKEZDEN DE DİYOLARKİ VERDİMİZ TARİHTEN ÖNCE OLMAZ...KESE BÜYÜKSE AYNI GÜN KALP ATIŞLARINIDA DUYARIZ DİYOLAR..YANİ 1 TAŞTA 2 KUŞ VURUYOLR GİBİME GELİYO...BAK SİZİN DOKTORLAR ÖNCE ERKEN KESEYE BAKIP SONRA KALP ATIŞLARI İÇİN RANDEVU VERİYOLAR...YOK YOK BEN TAKTIM KAFAYA..SİZİN KESE RANDEVU TARİHİNE BAKARAK RANDEVU TARİHİ BELİRLEDİM..15 MAYISTA BURDAN DEVAM EDECEĞİM DOKTORA GİDİCEM....BENİM MERKEZDE KESE VE KALP ATIŞLARINI GÖRDÜKTEN SONRA HASTA TAKİBİ YAPIYORLAR ZATEN...BU DURUMDA BENİM BURDAN BİR DR.İLE BAĞLATIYI ŞİMDİDEN KURMAM GEREKİYO DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
aynen canım. bende başladım dr arayışına tüp bebek doktorum çok yoğun ve 12.haftadan snra hasta isterse bırakıormuş diye duydum ztn 12.haftada ilaçlar vis bırakılıo riskli dönem atlatılmış oluo yani.
Kıslarrrrrrrrrr ben pimpirikli ve telaşlı 6 haftalık hamile mucize:)
ya benim şimdi aklıma takıldıda soriyim dedim ben şimdide vajinal muayeneye taktım benim kahve lekelenmemde gelince korkuyorum artık alttan muayene olmaya ama dr. 12. haftaya kadar alttan bakıcaz dedi. size nasıl bakıldı?
eloş keseyi alttan mı görmüştü. şimdide buna taktım
bende burda dıkkat ettım cogu dr sıkıntı yoksa kalp sesını duyma zamanına randevu verıyor ama benımkı hemen cagırdı belkı bızım dr erkencıdır bılmıyorum keseye baktı 10 gun sonrayada randevu verdı.ama kendınıze sureklı gıdecegınız bır dr bulun mutlaka iyisinden:)))))
bende burda dıkkat ettım cogu dr sıkıntı yoksa kalp sesını duyma zamanına randevu verıyor ama benımkı hemen cagırdı belkı bızım dr erkencıdır bılmıyorum keseye baktı 10 gun sonrayada randevu verdı.ama kendınıze sureklı gıdecegınız bır dr bulun mutlaka iyisinden:)))))
Merhaba,
bende 04 nisan'da tüp bebek için bilgi almaya gittim. Vitaminler v.s. Verildi. Adetim beklendi. Ama birtürlü adet olamadım. Zaten sorunum da adet düzensizliği.
Neyse cumartesi günü kontrole çağırdı.yumurtalarımı yeterince gelişmiş buldu. 3 yumurtadan 2.sinin boyları 19,5 ve 18,5 yanılmıyorsam. Ilaca gerek yok dedi.
Dün yumurtalarım (2 yumurta) toplantı. Bugün telefon ettiler. Bir yumurtam döllenmiş.diğeri döllenmemiş.
Sanki biraz hızlı ilerledik gibi oldu. Döllenme sonuna kadar iyi giderse dondurup, galiba önümüzdeki ay transfer olacakmış.
Kızlar. Yumurta boyum nasıl. Ben bu işe bir anda girdim. Yaşım gereği tüp bebeğe yönlendirildim.
Ideal yumurta boyu nedir acaba. Biraz daha büyütürsemiydi. Acele mi ettik diye içimde kuşku var.
Heralde kesin sonuç yarın belli olacak.
Merhaba; hayırlı olsun öncelikle. nerede yaşıyor ve yaptırıyorsun? belki sana doğal tüp bebek diye birşey okumuştum onu mu yaptı acaba? birde anlamadığım döllenmiş yumurtayı niye dondurupta öyle koyuyor? belkide sende doğal ve dondurulmuş tedaviyle yapacak sanırım. ama bende hiçbir sorun yoktu yinede iğnelerle yumurtalar büyütüldü ve döllendi. ama dediğim gibi eğer hastaya yönelik bir tdeavide yapmış olabilir. yanlış yönlendirmek istemem ki bunu yapmışsa güzel. çünkü günümüzde sorun olsun olmasın herkese aynı doz ve aynı ilaçları veriyorlar. risk almak istemiyorlar vs vs.
hoşgeldın arkadasım yumurta boyların gayet ıyı ama sorun şu gibi bana göre tabi dr degılım :) tup bebekte sansı artırmak ıcın ılacla artıtrırlar ve kalıtelı olsunlar dıye ılac verırler amaç o surecte olasılıkları artırmak.benım dr soyl der hep her bayanda yumurta var ama önemli olan yumurtanın sarısı gıbı ıcı dolumu dıye.sımdı senın yumurtan varmıs ıkı tane ama allahtan bır tanesı döllenmiş ya oda döllenmeseydı yanı.oyuzden benım hey ay 6 yumurtama oluyodu nerdeyse ona ragmen bır suru ılac aldım.ınsallah donan yumurtada saglıklı acılır transfer sırasında.Merhaba,
bende 04 nisan'da tüp bebek için bilgi almaya gittim. Vitaminler v.s. Verildi. Adetim beklendi. Ama birtürlü adet olamadım. Zaten sorunum da adet düzensizliği.
Neyse cumartesi günü kontrole çağırdı.yumurtalarımı yeterince gelişmiş buldu. 3 yumurtadan 2.sinin boyları 19,5 ve 18,5 yanılmıyorsam. Ilaca gerek yok dedi.
Dün yumurtalarım (2 yumurta) toplantı. Bugün telefon ettiler. Bir yumurtam döllenmiş.diğeri döllenmemiş.
Sanki biraz hızlı ilerledik gibi oldu. Döllenme sonuna kadar iyi giderse dondurup, galiba önümüzdeki ay transfer olacakmış.
Kızlar. Yumurta boyum nasıl. Ben bu işe bir anda girdim. Yaşım gereği tüp bebeğe yönlendirildim.
Ideal yumurta boyu nedir acaba. Biraz daha büyütürsemiydi. Acele mi ettik diye içimde kuşku var.
Heralde kesin sonuç yarın belli olacak.
Herkese bol şanslar. Iyi haberler veririz birbirimize inşallah.
ya benim şimdi aklıma takıldıda soriyim dedim ben şimdide vajinal muayeneye taktım benim kahve lekelenmemde gelince korkuyorum artık alttan muayene olmaya ama dr. 12. haftaya kadar alttan bakıcaz dedi. size nasıl bakıldı?
Mucize: Sana resim yolladım hotmailden bak oldumu
2.denemede dusuk oldu kseyı gormeme 1 gun kala...onu dusunce bana farklı bır yol izlemesi lazım dıye dusunuyorum...elecım sen transferden sonra kaçıncı gun kese randevusu verdi ??..ben 23 nisan transfer tarihimdi..20 gün sonraya..yani bu cumaya başka dr.randevu aldım....kısmet olursa bu dr..ile yola devam edicem inşallah..
2.denemede dusuk oldu kseyı gormeme 1 gun kala...onu dusunce bana farklı bır yol izlemesi lazım dıye dusunuyorum...elecım sen transferden sonra kaçıncı gun kese randevusu verdi ??..ben 23 nisan transfer tarihimdi..20 gün sonraya..yani bu cumaya başka dr.randevu aldım....kısmet olursa bu dr..ile yola devam edicem inşallah..
benim cumartesi tahlıl gunumdu gelen cumayada gun vermısdı yanı 28 nısan tahlıl gunumdu 4 mayısda kese ıcın gun vermısdı kalp atısı ıcınde 18 mayısa gun verdı canım insallah olumlu olur rahat ol herseyın hayırlısı dıyelım :))))))
baktım bebişim çok tatlusun:) gözleri güzel arkadaşım bebişinde senin gibi güzel olsun inşallah tütütütüüüüüü maşallah nazar değmez inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?