Kızlar günaydın, bugün 12. günüm. test 15. gün yapılacak. Meraktan deliricem :) Kasıklarım ağrıyor, göğüsler fos maalesef. Hİç birşey hissetmiyorum. Sadece meleğimin orda olmasını istiyorum içimde :) hergün konuşuyorum onunla, umarım beni bırakmamıştır. Ben onu sıkı sıkı sardım, umarım o da beni sıkı sıkı sarmıştır.
Kızlar günaydın, bugün 12. günüm. test 15. gün yapılacak. Meraktan deliricem :) Kasıklarım ağrıyor, göğüsler fos maalesef. Hİç birşey hissetmiyorum. Sadece meleğimin orda olmasını istiyorum içimde :) hergün konuşuyorum onunla, umarım beni bırakmamıştır. Ben onu sıkı sıkı sardım, umarım o da beni sıkı sıkı sarmıştır.
GÜNAYDIN ;
ÇOK UĞRAŞTIM AMA NASIL EKLEDİNİ ŞU İMZA ALANINA BEBEĞİNİZ DOĞUM TARİHİNİ
BEN YAPAMIYORUM
BU ARADA HAMİLE ARKADAŞLAR NASILSINIZ?
NASIL BELİRTİLERİNİZ VAR :)
BEN SANIRIM KİLO ALDIM 68 DİM 70 OLDUM BOYUMDA 1.70 İLAÇLAR SANIRIM KİLO YAPTI BİRAZ. BİR TANE PANTOLONUM DIŞINDA HİÇBİRİ OLMUYOR GÖBEK ÇEVREM GENİŞLEDİ BELİM KALINLAŞTI PANTOLONLAR DÜĞMELENMİYOR :)
ALIŞVERİŞ YAPMAM GEREK AMA HAMİLE ELBİSESİ İÇİN ERKEN AMA RAHAT BİŞEYLER ALMAM LAZIM.
SABAHLARI ZOR KALKIYORUM.AMA ZORDA OLSA KALKIP KAHVALTIMI YAPIYORUM MUTLAKA SÜT ,YUMURTA YİYORUM. KENDİM İÇİN OLSA ASLA KAHVALTIYA KALKMAM AMA MELEĞİM İÇİN HERŞEY :) KASIKLARIM ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ AĞRIYOR BELİM AĞRIYOR
YORGUNLUK VAR BİRAZ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR Kİ MİDEM BULANMIYOR DAHA AMAN OLMASIN :) EN KÖTÜSÜDE BU ZATEN
merhaba kızlar.bende 7+4 haftalığım.çok rahatsız edici olmasada miğdem bulanıyor.göğüslerim şişti ve acıyor.kasıklarımda ağrım var.6. haftada kalp atışını alamamıştık.pazartesi kontrol var.8. haftam bitmiş olcak.inşallah ozaman duycam....
canım günaydın...(Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın.) bu alanı tıkladıktan...sonra profil ile alakalı bir kısım var onu tıkla...orda bebeğini doğacağı tarihi yaz ama(-) koymayı unutma??..mesala 10-01-2013 ..ben nokta koymustum olmadı...anladımki - konulacakmış.. seninle kilolarımız aynı ama benim boy 1.64 şuan korkudan tartıya çıkamıyom ama kesin kilo aldım..ayyyy
hoşgeldın arkadasım yumurta boyların gayet ıyı ama sorun şu gibi bana göre tabi dr degılım :) tup bebekte sansı artırmak ıcın ılacla artıtrırlar ve kalıtelı olsunlar dıye ılac verırler amaç o surecte olasılıkları artırmak.benım dr soyl der hep her bayanda yumurta var ama önemli olan yumurtanın sarısı gıbı ıcı dolumu dıye.sımdı senın yumurtan varmıs ıkı tane ama allahtan bır tanesı döllenmiş ya oda döllenmeseydı yanı.oyuzden benım hey ay 6 yumurtama oluyodu nerdeyse ona ragmen bır suru ılac aldım.ınsallah donan yumurtada saglıklı acılır transfer sırasında.
kızlar ...regl odum yarın gidiyorum dr..bakalım ne olcak...bebişlerim üşümesin artık dimi yaaaa....
kızlar ...regl odum yarın gidiyorum dr..bakalım ne olcak...bebişlerim üşümesin artık dimi yaaaa....
Kızlar kan tahlilim pozitif çıktı :) hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlar kan tahlilim pozitif çıktı :) hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
EN SONUNDA YAPTIM GALİBA :
aferin sana başardınnnnn:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?