Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Merhaba canım benim de bugün 10. günüm karnım deli gibi ağrıyor regl olucam gibi çok sancım var dün bir de kan verdim 9. gün de 0,63 çıktı cuma test günüm Allah yardımcımız olsun canım.. İnşallah hayırlı haberler alırız..

Hadi hayırlı haberlerini bekliyorz inşallah idrar testi falan yaptın mı hiç? ben 6 haftalık hamileyim hala göğüslerim fos ona takılma ben hiçbir belirti yaşamadım. inşallah sıkı sıkı tutunmuştur bol ayetel kürsi oku

canım günaydın...(Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın.) bu alanı tıkladıktan...sonra profil ile alakalı bir kısım var onu tıkla...orda bebeğini doğacağı tarihi yaz ama(-) koymayı unutma??..mesala 10-01-2013 ..ben nokta koymustum olmadı...anladımki - konulacakmış.. seninle kilolarımız aynı ama benim boy 1.64 şuan korkudan tartıya çıkamıyom ama kesin kilo aldım..ayyyy

merhaba kızlar.bende 7+4 haftalığım.çok rahatsız edici olmasada miğdem bulanıyor.göğüslerim şişti ve acıyor.kasıklarımda ağrım var.6. haftada kalp atışını alamamıştık.pazartesi kontrol var.8. haftam bitmiş olcak.inşallah ozaman duycam....

canim ne güzel 12 günü devirmissin benim bugün 5.günüm vakitler gecmek bilmiyo :) insallah emeklerimiz bosa cikmaz isteyen herkeseversin rabbim..senin belli olur canim bence sen bi idrar testi yaptir..

hayırlısı olsun canım darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah...:)))

EVET YA YAPTIM DEDİĞİNİZİ AMA OLMADI SANIRIM YİNE :) AMA BEBİŞLERİMİZİN MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ AYNI VARMI BELİRTİLERİN NELER YAŞIYORSUN? İNŞ.SAĞLIKLA KUCAĞIAN ALMAYI NASİP EDER. :)
NAZAR DEĞMESİN MELEKLERİMİZE

merhaba bugün doktordan haber geldi,

döllenen embriyo istenilen boya gelmiş ve dondurulmuş. Adetimin 2.günü çağırdılar. Sonra da ne zaman transfer olacağını söyleyecekler.

Dedim ya bu iş çok çabuk ilerledi gibi geldi. Dün gece hiç uyuyamadım. Allah hepimiz için hayırlısını versin.

Dediğin gibi dondurulmuş yumurta dondurulmamışa göre olumsuz birşey içerir mi acaba. Transferde çözülmesi normal olurmu.

Inşallah başladığım gibi hızlı bir şekilde sonuçlanır ve sağlıklı ve hayırlı bebeğimi kucağıma alırım.

Gelişmeleri örnek olması açısından paylaşacağım.

Sevgiler

aferin sana başardınnnnn:)))

ikimizin de bebişlerimizin doğacağı tarih aynı inşallah....senin sat tarihin de benim gibi 4 nisan demek...hamileli nasıl gidiyo demiştin..... ben kalp atışlarını görmeden hamileyim diyemiyorum...21 mayısta ilk randevum var ozaman inşallah paylaşımlarım olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…