Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Kızlar herkese güzel dilekleri içinm çok teşekkürler. Soran olmuş kaç hücreliydi diye benimki balstokist transferiydi. İlk denemem ve dondurulmuş embriyo transferi olmuştu. Tahlil bekleyen arkadaşlarım stres yapmadan gününüzü bekleyin biliyorum çok zor ama mümkün olduğunca belirtilere takılmayın. Benim hala daha kasıl ağrım var, göğüsler fos ve idrar koyulaşması yok :) Mümkün olduğunce bebeğinizle konuşun onu rahatlatın ben öle yapmıştım. Herkesin Allah yardımcısı olsun, pozitif alan arkadaşlarım içinde Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin İnşallah.

Tebirk ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah.

Benim 2. transferim de 8 Mayıs ta oldu. Ayın 20 sinde inşallah ben de sizlere hayırlı haberleri yazıyor olurummm

OTE=piraye_84;24528436]Kızlar kan tahlilim pozitif çıktı :) hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah[/QUOTE]

benimde blastokist ve dondurulmuştu ama 2.denemem hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

dra sor. ben 1 kere coraspin ve strofemi içmeyi unutmuştum bişey olmaz dedi. ama sen yinede druna sor cnm

tesekkur ederım sekeerr. eee mucize sen kalp atışlarını nezaman duyucan inşallah..vallahi bu aralar ne kadar güzell haberler alıyoruz dime..pozitif sonuçlar..nasıl gidiyo hamileleik..bugun bizim günümüz vardı.. salonda oda kokusunun tam önüne oturdum..koku fısladıkça vallahi salonun ortasına çıkarı vericektim..en sonunda yerimi değiştirdim:)))

Kızlar dr gittim bu gün başadım haplara...22 mayısta gidicem bakalım neler olcak...inşlh bebişlerim sağlıklı olarak çözülür ve bana sımsıkı tutunurlarrrrrr....

21 mayısta inşallah cnm benim endişeli gidiyor valla. arasıra o crinone jel siyah ve açık pembe geliyor dr bişey olmaz kana çevirmedikçe diyor ama ben hep diken üstündeyin o yüzden biraz cnm sıkkın. galiba 12. haftayı geçiripte bu ilaçları bırakmadan benim içim rahat etmicek cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…