Kızlar kan tahlilim pozitif çıktı :) hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlar kan tahlilim pozitif çıktı :) hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
hayırlı olsun benimde 8 mayısta trnsferim oldu dua edin...size kaç hücreli kaç embriyo trans edildi
hayırlı olsun. allah tamamına erdirsin. darısı başımıza
dondurulmuş embriyo ile mi hamile kaldın acaba.
Kızlar herkese güzel dilekleri içinm çok teşekkürler. Soran olmuş kaç hücreliydi diye benimki balstokist transferiydi. İlk denemem ve dondurulmuş embriyo transferi olmuştu. Tahlil bekleyen arkadaşlarım stres yapmadan gününüzü bekleyin biliyorum çok zor ama mümkün olduğunca belirtilere takılmayın. Benim hala daha kasıl ağrım var, göğüsler fos ve idrar koyulaşması yok :) Mümkün olduğunce bebeğinizle konuşun onu rahatlatın ben öle yapmıştım. Herkesin Allah yardımcısı olsun, pozitif alan arkadaşlarım içinde Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin İnşallah.
Kızlar.coraspirini sabah içmem lazımdı içip içmediğimi hatırlamıyorum..içmediysem bir şey olurmu acaba??
dra sor. ben 1 kere coraspin ve strofemi içmeyi unutmuştum bişey olmaz dedi. ama sen yinede druna sor cnm
Kızlar ben yarın başlıyorum tedaviye esim. Azospermi
Bizim gibi olup haymiş kalan varmi gecen ay:)
ayy canım çok sevindim...ne garip duygular dime insan rengli olduğuna seviniyo:))
tesekkur ederım sekeerr. eee mucize sen kalp atışlarını nezaman duyucan inşallah..vallahi bu aralar ne kadar güzell haberler alıyoruz dime..pozitif sonuçlar..nasıl gidiyo hamileleik..bugun bizim günümüz vardı.. salonda oda kokusunun tam önüne oturdum..koku fısladıkça vallahi salonun ortasına çıkarı vericektim..en sonunda yerimi değiştirdim:)))
Kızlar dr gittim bu gün başadım haplara...22 mayısta gidicem bakalım neler olcak...inşlh bebişlerim sağlıklı olarak çözülür ve bana sımsıkı tutunurlarrrrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?