Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Kızlar ben yarın başlıyorum tedaviye esim. Azospermi
Bizim gibi olup haymiş kalan varmi gecen ay:)

evet arkadaşım sizin gibi olup hamile kalan var :) biz azosperm olduğunu bilmiyorsuk eşimin yumurta toplama günü öğrendik ve şok olduk adam apar topar ameliyat oldu sinir bozuldu resmen
ama allaha çok şükür ki sperm bulundu hiç bulunmama ihtimalide oluyormuş benim ilk tüp denememdi ben acele ettiğim için tüpe başladık ama meğer ki zaten ancak tüp ile bebeğimiz olabilirmiş .
neyse şimdi hamileyim ya yaşadıklarımın hepsi geçti gitti :) pazartesi gnü ilk kez doktora gidiyoruz inş. meleğimin kalbinin sesini duyarım tek isteğim bu şuan :)
size Allah kolaylık versin.
bu arada eşim ameliyat tan sonra akşam yürüyerek eve gittik yani araç kullanmadı ama iyiydi .sakın bu konuda korkusu olmasın .
hoşçakal...

Ahhh şu jel yok mu yaaa, benim de kabusum oldu, şimdiye kadar hiç kahverengi gelmedi ama sürekli geri geliyor, sürekli o bölgeyi temizlemek zorunda kalıyorum, topak topak geri geilo bazen o kadar çok geri geliyo ki yopak olarak acaba diyorum içeriye hiç gitmiyo mu bu meret :) :) umarım doğru yapıyorumdur.
Canım bişi sorcam,hiç bişi hissediyomusun bebekle ilgili ne bileyeim belirtilerin falan başladı mı?

Günaydın arkadaşalr nasılsınzı bakalım :)

Mucıze sen napıyosun ben bu ıkıgundur cok kotuyum mıdem bulanıyo canım hıc bırsey yemek ıstemıyor zorla sabahları sut ıcıp bır ıkı bırsey yemeye calısıyorum bugun sabah odamda bayılacak gıbı hıssettım dısarı zor attım kendımı ben nıye boyle oluyorum anlamdım.dr jel yerıne tablet al demısdı ye vaz gectım aksam bır tez calsması okudum jel daha ıyımıs o yuzden devam edıcem degıstırmıyıcem zaten dr da ıstersen demısdın senbılırsın demısdı.

canım jeli sürdükten snra 10 dk uzan yarım saatde ein içinde yürü dr öle demişti. ssabah bulantılarım dışında bişey yok cnm sanırım şöle 10.12.haftalarda başlar o günleri görürsek inşallah

Elacım günaydın;

valla canım sıkkın. jelin siyah gelmesi kesilmişti bugün sabah yine geldi siyah nette siyah gelenler snra kanamaya çevirmiş hep. drda kanama yoksa endişelenme diyor ama elde değil dua edin bana ben çok alıştım yavruma beni bırakmasın benimde 3 gündür sabahları midem bulanıyor. sabahları eşim portakal suyu sıkıodu hep bu sabah kusacatım 10 da falan nca bişeyler yiyorum ve iştahım kesildi. bencede jeli kullan ben senin canını sıkmak istememiştim demedim o yüzden çünkü ağızdan alınanların yarısı dışkıyla atılıyormuş yani jel daha etkili imiş cnm. bende estrofemi zararı olur diye 1 tane içiorum dr 2 demişti ama acaba diyrum siyah geldi ya ondan mı içim içimi yiyor. hayırlısıyla 12.haftaya gelelim başka birşey istemiyorum çok gergin ve üzgünüm

estrofem le alaklı oldugunu sanmıyorum canım ya bende bır tane ıcıyorum.Dualarım senınle merak etme bırsey olmaycak ıcını ferah tut ama sen baska bır dr daha gıtsen arastırıyodun ne oldu en azında onun takıbınde olursun belkı tahrıs olmustur benım dun yaparken sonradan kan geldı cok korktum baktım kesıldı dıstarfı tahrıs olmus yara gıbı orası kanamıs ama resmen ter bosandı ıkı dk benden.Sen baska bır dr bul canım ya en yakın zamanda

yarın bir doktora gidecem saat 1 e randevu aldım. ama tabii normal kadın doğumcu. biliosun bizim gebelikler tehlikeli olduğu için herhangi birine gitmek ne kadar doğru bilmiorum.ben tüp bebekten önce bir dra gidiodum aşılama yaptıracaktım çok iyi bir drdu ama sigorta geçmior ve çpk pahalı. bakıcaz artık yrn

mucize ne yaptı doktora gıttınmı beklıyorum sonucu.............

canım başka doktora gittim biliyorsun benim randevum 21 mayısta yalnız cnm sıkkın. dr e tabi normal kadın doğumcu pek beğenmedim neyse karından göremedi kalp atışını ama keseyi gördü tabii. vajinal baktı kalp atışı başlamış 6 hafta 3 günlük dedi yalnız 3,5 mm küçük dedi geç döllenmiş olabilir dedi. benim anlamadığım bizim ztn döllenmiş yumurta konuyor yani geç döllenme diye birşey olamaz bence. ama sorun yok 10 gün snra gel dedi. ztn 1 hafta snra kendi druna randevum var.nette baktığım ve seninde hep 6,5 haftalıklar 5mm hatta kadın dediki başta küçük vajinal bakalım dedi. bilmiorum karışığım küçük geldi bana. en iyisi ben 12.haftaya kadar kendi druma gideyim kafa karışıo tüp bebek çünkü.

ela senin kaç haftalıkken 5 mm di.

canım benım 3.5 mılım kesemı ıcındekı bebısmı bazen yavas olup sonra normale donuyor gelısımı ona takılma ben nette dr gıtıgım 5 mılım dıyınce okuduklarımda vardı dr kucuk dıyıp sonra normale donen ne guzel bak bebegının kalp atıslarını duymussun bende hayırlısıyla bır duysaydım.sıkma canını bence hıcbır sıkıntı cıkmayacak ınternetten arastır gorursun.benım gıttıgımde doktorum 4 hafta uc gunluk falan demısdı ama kesenın boyutu bu ıcındekı kese gorunmuyordu ozaman normal demısdı.belkı senın gıttıgın dr keseyı degılde ıcındekı dıger keseyı olcmustur bılmıyorumkı.ama tekrar dıyorum ben nette cok okudum o boyutta olanı sende bak görurusun.buna takılma bebısını buyutmeye bak annesı.kahverengı akıntı ıcın bırsey demedımı?????

içindeki bebişi ölçtü cnm. . 21 mayısta anlaşılacak bakalım. dinlenmiyor atış sadece birşey inip çıkyor böle yanıp sönüyor daha duyamayız:) birazda ultrason cihazlarına bağlı. valla takmamaya çalışıyorum yoksa hasta olucam düşünmektenkahverengi akıntı geçti bir geliyor bir gidiyor:) jel yapmıştır dedi bence ağızdan alın hapınızı dedi. ama sonuçta tüp bebekte jel daha faydalıdır dedi sonrada çekimser kaldı dr hanım yani cnmcım. anlayacğın kadın doğumcunun mutlaka branşında inferilite de olacak ki bizi anlayabilsin.

canım bak dayanamadım yine bende bişeyler söleyim...bak bende 3 gündür kahve rengi geliyor..inan ben bugun merkezi arayıp soyledim..içimde çok rahat.. amannnn ne yapayım yaa elimden geleni yapıyorum.. dünyanın sonumu yaaa..benim çok yakın bir tanıdığım var tüp bbek merkezinde.onunla telde görüşüyorum..o bile bana hoplasanda zıplasanda yatsanda kalmasanda.. olacağı varsa olur dedi...jel olayını bende sordum en etkılısı jel ve iğne dedi.. kahve rengi kan. rengine dönerse iğne ..yoksa jele devam dedi...corospirinii kestirdiler.benimde senin gibi 21 mayıstı randevum..o zamana kadar başka dr.gitmeyi düşünüyordum..doç tanıdığım..gidipte kafanı karıştırma dedi..mesala kese görünmez.vs vs.saydı kafan karısır dedi..sen de bence herşeyi unuttt..21 mayısı bekle. yani bişeyler netleşene kadar.kendi doktorlarımızla ilerlememiz gerekiyor bence..

BEN BUGÜN ÇOK HEYECANLIYIM AKŞAMI NASIL YAPARIM BİLMİYORUM İLK DOKTOR ZİYARETİMİZ KALP ATIŞI DUYİM BAŞKA BİRŞEY İSTEMEM VE BİDE SAĞLIKLI BİR GECELİK DESİN BUDA YETER BANA. BU ARALAR BENDE HİÇ BELİRTİ YOK UYKU DIŞINDA YATAKTAN ZOR KALKIYORUM ÖNCEKİ HAFTA BELİM KASIKLARIM AĞRIMIŞTI AMA GEÇTİ .
BAZEN HAMİLEMİYİM DEĞİLMİYİM ONU BİLE DÜŞÜNÜR OLDUM :)

HAYIRLISI BAKALIM İNŞ.BEBİŞİMİ GÖRÜRÜM.

İnşallah sağlıkla görürsün bebeğini

Canım benim umarım hayırlısıyla görürsünüz kalp atışlarını ve de duyarsınız en güzel müziği. Ben de hiç birşey hissetmiyorum. 5+1 deyim ve bazen içime bir korku düşüyor bebeğim benimle mi değil mi diye. Ben de 17sinde gidicem ilk kontrole. Umarım hepimiz sağlıklı bebekler doğururuz kızlar. Allah yardımcımız olsun

hayırlısıyla görürsün inşallah bebegini canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…