DÜN GİTTİM DOKTORA ÇOK GÜZELDİ YA KALP ATIŞINI DA DİNLETTİ DOKTOR. BU SESİ SABAHA KADAR DİNLEYEBİLİRİM :)
ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR Kİ BİR SORUN YOK AMA ZOR ELDE EDİLEN GEBELİK DEDİ DOKTORUM O YÜZDEN PROGESTANI HİÇ AKSATMIYOSUN DEDİ GÜNDE 3 DEFA KULLANIYORUM.
ONUN DIŞINDA BU CUMADA TÜP BEBEK MERKEZİNDE RANDEVUM VAR ORDA DA GÖRÜRÜM İNŞ. ŞUAN DA KALBİNİN ATMASI BİZİM İÇİN YETERLİ DEDİ DOKTOR ..
ÇOK ŞÜKÜR İNŞ. HEPİMİZ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ. ŞİMDİ DAHA DA DİKKATLİYİM.
İLK ÜÇ AY HER GEBELİKTE RİSK VARDIR DEDİ .BU ARADA 6 HAFTALIKMIŞ :))
DÜN GİTTİM DOKTORA ÇOK GÜZELDİ YA KALP ATIŞINI DA DİNLETTİ DOKTOR. BU SESİ SABAHA KADAR DİNLEYEBİLİRİM :)
ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR Kİ BİR SORUN YOK AMA ZOR ELDE EDİLEN GEBELİK DEDİ DOKTORUM O YÜZDEN PROGESTANI HİÇ AKSATMIYOSUN DEDİ GÜNDE 3 DEFA KULLANIYORUM.
ONUN DIŞINDA BU CUMADA TÜP BEBEK MERKEZİNDE RANDEVUM VAR ORDA DA GÖRÜRÜM İNŞ. ŞUAN DA KALBİNİN ATMASI BİZİM İÇİN YETERLİ DEDİ DOKTOR ..
ÇOK ŞÜKÜR İNŞ. HEPİMİZ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ. ŞİMDİ DAHA DA DİKKATLİYİM.
İLK ÜÇ AY HER GEBELİKTE RİSK VARDIR DEDİ .BU ARADA 6 HAFTALIKMIŞ :))
Cnm merhaba;
bende senin için girip baktım gözünaydın çok sevindim kendine çok dikkat et. Allah tamamına erdirsin inşallah. sen 2 doktoramı gidiorsun. istanbuldamı? ben şu an tüp bebek merkesinde gidiorum dra ama 2. bir drda arıorum çünkü merkezdeki dr yoğun baya. ilaçları ne yaptı estrofemi falan? benimde 21 mayısta randevum ben c.tesi öle bir kadın doğumcuya gittim ama dinletmedi ekranda gösterdi sdace sanırım makinesi eskiydi.
mart ayında tüp bebek yaptıran biri olarak 13. haftamıza girdik ikili taramamızı yaptırdık cinsiyeti belli değil inş testin sonucu da olumlu çıkar
saol.dikkat ediyorum şimdi daha dikkatliyim öncesinde varmı yokmu belli değil di şimdi duyduk iyice :)) ben 2 doktora gitmiyorum
kocaelide kazım gündoğdu benim asıl doktorum diğeri ise medicanada ömer faruk vanlıoğlu .ben dayanamdım önce kazım beye gittim
aslında cumayıda bekleyebilirdim ama faruk beyede cuma randevum var 1 kereden sonra gitmem sanırım ona artık.
bu estrofem ne ben kullanmıyorum bana sadece yine aspirine devam dedi sonra folibol sonra progestan 3 kere günde bide başka bişeyde yazdırdı onu unuttum eşim de ilaçları almak için reçeteyi benden aldı adını unuttum :))
siz bu estrofmemi neden kullanıyosunuz?
saol.dikkat ediyorum şimdi daha dikkatliyim öncesinde varmı yokmu belli değil di şimdi duyduk iyice :)) ben 2 doktora gitmiyorum
kocaelide kazım gündoğdu benim asıl doktorum diğeri ise medicanada ömer faruk vanlıoğlu .ben dayanamdım önce kazım beye gittim
aslında cumayıda bekleyebilirdim ama faruk beyede cuma randevum var 1 kereden sonra gitmem sanırım ona artık.
bu estrofem ne ben kullanmıyorum bana sadece yine aspirine devam dedi sonra folibol sonra progestan 3 kere günde bide başka bişeyde yazdırdı onu unuttum eşim de ilaçları almak için reçeteyi benden aldı adını unuttum :))
siz bu estrofmemi neden kullanıyosunuz?
Kizlar sayfaniza bi NEGATİFTE benden,cok üzgünüm dünden hafif adet agrilarim vardi sabah kalktiğimda düsürdüm hissettim kanamam geldi doktora gittik sonuc negatiff sağlik olsun ikinciye hemen yağiyolar demi doktorumla görüsemedim ameliyattaydi,dondurulmusla devam edicez hayirlisi olsunn..
Kizlar sayfaniza bi NEGATİFTE benden,cok üzgünüm dünden hafif adet agrilarim vardi sabah kalktiğimda düsürdüm hissettim kanamam geldi doktora gittik sonuc negatiff sağlik olsun ikinciye hemen yağiyolar demi doktorumla görüsemedim ameliyattaydi,dondurulmusla devam edicez hayirlisi olsunn..
canım hayırlıs olsun demek duydun kalp atışlarını..konak has. kazım beymı?seninle doğum tarihlerimiz aynı sen erken davranmıssın ama iyide bir doktora gitmişsin ..kazım bey karındanmı baktı.bende ona gitsem acaba?
EVET KONAK HASTANESİ KAZIM GÜNDOĞDU İYİ BİR DOKTORDUR 7 YEĞENİM OLDU BU GÜNE KADAR 3 TANESİ ANNE RAHMİNDE ALINDI HEPSİNİN DE ANORMAL OLDUĞUNU KAZIM BEY TEŞHİS KOYDU. BU İYİ BİR ŞEY DEĞİL ALLAH KORUSUN TABİKİ KİMSE İSTEMEZ BEBİŞİNE BİRŞEY OLMASIN DİYE AMA DOĞURMAK DA DÜŞÜNÜLECEK BİR DURUM( BU YÜZDEN BU DOKTORA GİDİYORUM.
TAVSİYE EDERİM İŞİNİ CİDDİ YAPAN BİR DOKTOR .HASTASININ DOĞUMLARINA BİZZAT KATILAN BİR DOKTOR OLMASI BENİ DAHADA MUTLU EDİYOR.
EVET BEN ASLINDA 18 MAYISDA GİTMEM GEREKTİ AMA DAYANAMADIM TABİ YİNE GİDİCEM 18 MAYISDA :)) BEN BİRAZ SABIRSIZIM SONUÇLARI HEMEN GÖRMEK İSTERİM ZATEN GEBELİK TESTİNİDE 7 .GÜNDE ÖĞRENMİŞTİM :))
BEBİŞLERİMİZE İYİ BAKALIM :) HOŞÇAKALIN.[/QUOT
bu arada izmittemi oturuyosun..bende izmitliyim..kızz ne sabırsızmışın 7.gün de öğrenmişin:)) erçi bu sayede bebişinin kalp atışlarını duymuş oldun...ben halaaa çatlamak üzereyim oyyy oyyy oyyy
EVET KONAK HASTANESİ KAZIM GÜNDOĞDU İYİ BİR DOKTORDUR 7 YEĞENİM OLDU BU GÜNE KADAR 3 TANESİ ANNE RAHMİNDE ALINDI HEPSİNİN DE ANORMAL OLDUĞUNU KAZIM BEY TEŞHİS KOYDU. BU İYİ BİR ŞEY DEĞİL ALLAH KORUSUN TABİKİ KİMSE İSTEMEZ BEBİŞİNE BİRŞEY OLMASIN DİYE AMA DOĞURMAK DA DÜŞÜNÜLECEK BİR DURUM( BU YÜZDEN BU DOKTORA GİDİYORUM.
TAVSİYE EDERİM İŞİNİ CİDDİ YAPAN BİR DOKTOR .HASTASININ DOĞUMLARINA BİZZAT KATILAN BİR DOKTOR OLMASI BENİ DAHADA MUTLU EDİYOR.
EVET BEN ASLINDA 18 MAYISDA GİTMEM GEREKTİ AMA DAYANAMADIM TABİ YİNE GİDİCEM 18 MAYISDA :)) BEN BİRAZ SABIRSIZIM SONUÇLARI HEMEN GÖRMEK İSTERİM ZATEN GEBELİK TESTİNİDE 7 .GÜNDE ÖĞRENMİŞTİM :))
BEBİŞLERİMİZE İYİ BAKALIM :) HOŞÇAKALIN.[/QUOT
bu arada izmittemi oturuyosun..bende izmitliyim..kızz ne sabırsızmışın 7.gün de öğrenmişin:)) erçi bu sayede bebişinin kalp atışlarını duymuş oldun...ben halaaa çatlamak üzereyim oyyy oyyy oyyy
YOKSA YAKINMIYIZ? EVET SABIRSIZIM DOKTOR BEY BİLE ŞAŞIRDI BİRAZ ERKEN ÖĞRENMİŞSİNİZ FALAN DEDİ AMA UMURUMDA BİLE DEĞİLDİ. EVET YA KALP ATIKLARI HALA KULAĞIMDA BEBİŞİMİN.
YOKSA YAKINMIYIZ? EVET SABIRSIZIM DOKTOR BEY BİLE ŞAŞIRDI BİRAZ ERKEN ÖĞRENMİŞSİNİZ FALAN DEDİ AMA UMURUMDA BİLE DEĞİLDİ. EVET YA KALP ATIKLARI HALA KULAĞIMDA BEBİŞİMİN.:
yakınızdır kesin..özel msj hakkımız dolunca..yazarız..ayy kızz inşallah bebişlerimiz olursa yakın zamanlarda olucak..
Elacimm hiç gözükmüyorsun nerelerdesin?
umarım bir sorun yoktur. Cuma günü randevun var meleğin kalp atışını duyacaksın bizi habersiz bırakma
mucize sen nasılsın ..kahverengiler gittimi..benim var hala topikte nerdeyse herkez keseyi gördü kalp atışlarını duydu..şuan sessizlik hakim...
slm kızlar nezamandan beri girmiyordum ne guzel seyler olmus sevındım herkes adına.Benım cuma gunu kısmet olursa kalp atıslarını dınlıyıcez ıkı gun kaldı ınsallah duyarım sesını.bu hafta kotuydum baya halsızlık yorgunluk mıdem mahvettı benı okula gelıp eve gıtmeyı zor edıyorum eve gıdınce uyuyorum bırazda usuttum galıba mıdem cok kotuydu ıstahsızlıkta var hıc bırsey yemek ıstemıyorum(((( nıye boyle oldum ama bugun bıraz daha ıyı gıbıyım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?