benimde hiç iştahım yok. sabahları çok bulantım oluyor. ve uyku.eşime diorumki ne zmn iştahım açılacak bzaılarınında iştahı açılıor. eloş sana birşey sorucam senin drun kese görmeye gittiğinde kan idrar tsh gibi testleri istedimi tekrar. hamilelikte tekrar isteniomuşta. bende p.tesi sorucam
kızlar bu bek resmi var ya doğacağı günü belirten...ben de yaparmıyım acaba...yaa her bakınca ağlıyorum....RABBİM bu sefer olsun noluuuuuuurrrrrrrr
kızlar bu bek resmi var ya doğacağı günü belirten...ben de yaparmıyım acaba...yaa her bakınca ağlıyorum....RABBİM bu sefer olsun noluuuuuuurrrrrrrr
sakın üzülme arkadaşım inş. seninde meleğin tutunur inş. sana :)) bende ağlardımama gerçekten hiç ağlama kendini üzme sakın.
üzülme arkadasım ınsallah senınde guzel haberlerını alıcaz herseyın hayırlı bır zamanı vardır dıye dusun :)))
Elacim;
naptın? doktora gittin mi?
gittim canım bebişim kalp sesını duydum dr um gayet ıyı haftasına gore gelısımı ıyı dedım mıdem cok bulandıgı ıcın ılac yazdı benım butun gun suruyor bulantımdr aslında bu ıyı bebegın buyudugu anlamına gelıyor dedı ama benım ıcın zor bıraz.
canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin. benimde p.tesi randevum inşallah senin gibi güzel haberler alırım bende. ilaçlara devam mı:)
Mucize ;gittinmi doktora ne yaptın ?????
Mucize ;gittinmi doktora ne yaptın ?????
heyooooooooo ben geldim evet gittim güzel teyzesi mercimeğim 7 hafta 3 günlük 10.8 mm olmuş. kalp atışınıda duyduk şükür. 1 ay snra tekrar gidecez. bir takım rutin kan idrar v.s testler istedi 1 ay snra getirirsin onlarıda dedi. 1 ay ilaçlara devam aynen. hamileliğin yokmuş gibi davran rahat ol dedi. ztn benim dr fazla relax:)
bugününde stresi bitti çok şükür rabbime . inşallah testlerde temiz çıkar Allahın izniyle.
heyooooooooo ben geldim evet gittim güzel teyzesi mercimeğim 7 hafta 3 günlük 10.8 mm olmuş. kalp atışınıda duyduk şükür. 1 ay snra tekrar gidecez. bir takım rutin kan idrar v.s testler istedi 1 ay snra getirirsin onlarıda dedi. 1 ay ilaçlara devam aynen. hamileliğin yokmuş gibi davran rahat ol dedi. ztn benim dr fazla relax:)
bugününde stresi bitti çok şükür rabbime . inşallah testlerde temiz çıkar Allahın izniyle.
HAYIRLI OLSUN MUCİZE :) BENDE GİTTİM GEÇEN CUMARTESİ BANA 5 MM DEDİ YA ACABA BENİM Kİ KÜÇÜKMÜ YA ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?