Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

kızlar nasılsınız...kalp atışını duymayı bekleyenler RABBİM osesi size duyursun.....bende salı günü gidicem bakalım neler olacak...

yok canım benım ıstemedı cokda takılmıyorum onlara ya hayırlısıyla kalp sesını de duyalım hersey yolunda gıder ınsallah.o testler ne ıcınmıs bılmıyorum ama cogu kısı bır test yapıyor degerını bıle bılmeden pozıtıf mıs dıyorlar sonra kalp sesını dınlemeye gıdıyorlar bende rahat olucam bıraz artık.olacagı varsa oluyo hayırlısı:))))

kızlar bu bek resmi var ya doğacağı günü belirten...ben de yaparmıyım acaba...yaa her bakınca ağlıyorum....RABBİM bu sefer olsun noluuuuuuurrrrrrrr

kızlar bu bek resmi var ya doğacağı günü belirten...ben de yaparmıyım acaba...yaa her bakınca ağlıyorum....RABBİM bu sefer olsun noluuuuuuurrrrrrrr

sakın üzülme arkadaşım inş. seninde meleğin tutunur inş. sana :)) bende ağlardım ama gerçekten hiç ağlama kendini üzme sakın.

yarın yine sabahtan doktora gidiyorum bakalım doktor bey neler söylicek çok merak ediyorum .ve en önemliside bebişim iyimi büyümüşmü merak ediyorum.inş büyümüştür.

üzülme arkadasım ınsallah senınde guzel haberlerını alıcaz herseyın hayırlı bır zamanı vardır dıye dusun :)))

Elacim;

naptın? doktora gittin mi?

gittim canım bebişim kalp sesını duydum dr um gayet ıyı haftasına gore gelısımı ıyı dedım mıdem cok bulandıgı ıcın ılac yazdı benım butun gun suruyor bulantım dr aslında bu ıyı bebegın buyudugu anlamına gelıyor dedı ama benım ıcın zor bıraz.

canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin. benimde p.tesi randevum inşallah senin gibi güzel haberler alırım bende. ilaçlara devam mı:)

ya arkadaşlar mart topiği ama benle birlikte tüp bebek yaptıran kımse kalmamış herkes farklı bir yere mı dağılmış

Mucize ;gittinmi doktora ne yaptın ?????

heyooooooooo ben geldim evet gittim güzel teyzesi mercimeğim 7 hafta 3 günlük 10.8 mm olmuş. kalp atışınıda duyduk şükür. 1 ay snra tekrar gidecez. bir takım rutin kan idrar v.s testler istedi 1 ay snra getirirsin onlarıda dedi. 1 ay ilaçlara devam aynen. hamileliğin yokmuş gibi davran rahat ol dedi. ztn benim dr fazla relax:)

bugününde stresi bitti çok şükür rabbime . inşallah testlerde temiz çıkar Allahın izniyle.

Mucize ;gittinmi doktora ne yaptın ?????

heyooooooooo ben geldim evet gittim güzel teyzesi mercimeğim 7 hafta 3 günlük 10.8 mm olmuş. kalp atışınıda duyduk şükür. 1 ay snra tekrar gidecez. bir takım rutin kan idrar v.s testler istedi 1 ay snra getirirsin onlarıda dedi. 1 ay ilaçlara devam aynen. hamileliğin yokmuş gibi davran rahat ol dedi. ztn benim dr fazla relax:)

bugününde stresi bitti çok şükür rabbime . inşallah testlerde temiz çıkar Allahın izniyle.

ayyy cok sevındım canım benım ınsallah hep boyle guzel devam eder sorunsuz gecırırız su hamılelıgı :))))

HAYIRLI OLSUN MUCİZE :) BENDE GİTTİM GEÇEN CUMARTESİ BANA 5 MM DEDİ YA ACABA BENİM Kİ KÜÇÜKMÜ YA ?

HAYIRLI OLSUN MUCİZE :) BENDE GİTTİM GEÇEN CUMARTESİ BANA 5 MM DEDİ YA ACABA BENİM Kİ KÜÇÜKMÜ YA ?

ay saçmalama. geçen bende senin gibi kendimi yedim durdum anırarak ağladım. 6 hafta 3 günlükken başka dra gittim 3,5 mm dedi nete bir baktım hep 5mm 6 haftalıklar dün gittim kendi druma( tabii kızmasın die demedim başkasına gittim die. :) kaç mm dedim 10,8 dedi o milimler bebek büyüdükçe daha önemli kapl atışı iyiyse haftasına uyumluysa endişelenme. bir dahaki gittiğinde büyümüş olacak bak görürsün.:) hergün 1mm büyüdüğüne farzedersek. bizim mercimekler daha çok küçük çünkü

sen kaç haftalıksın bakim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…