Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

Canim benim 8.haftada basladi oncesinde yoktu hic

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende kendimden şüphe eder oldum başım dönmüyor midem bulanmıyor :) en büyük sıkıntım devamlı tuvalete gitmek ... banyo yaparken o kadar yoruluyorum ki anlatamam... başka şuan için bir derdim yok

Canım seni merak ettim, nasılsın bebiş nasıl?

uyku uyku uykuuuuuuuuuuuuu kızlar devamlı uykum var çok halsizim sizde de mi böyle ? işyerindeyim ama çalışamıyorum aklım fikrim uykuda

uyku uyku uykuuuuuuuuuuuuu kızlar devamlı uykum var çok halsizim sizde de mi böyle ? işyerindeyim ama çalışamıyorum aklım fikrim uykuda

ben de yorgunum ama uyku aramıyorum hiç, belki haftalar ilerledikçe artıyordur. Benim miğde bulantım çok yorucu geçiyor. İstifra yok ama tüm gün bulantı oluyor...

Canım seni merak ettim, nasılsın bebiş nasıl?

Canım benim çok tesekkür ederim biraz daha iyiyim.lekeden sonra gittim hastaneye gecen hafta kalp atisini duydum sükürler olsun.ama lekem azar azar devam ediyo.persembe tekrar gidicem heyecanla birazda panikle bekliyorum.

benimde felaket uykum var işe gitmek istemiyorum sabah kalkmak ölüm gibi geliyor. işe yastık battaniye getirdim öğle arası mescitte uyuyorum :) keşke hamile olduğundan itibaren çalışmasan dünde midem bulandı apar topar eve geldim . öğürmekten tansiyonum düşmüş...
hamilelee ücretli izinli olsun bol bol uyusun

arkadaşlar benimde altıncı haftamda kahverengi lekelenmelerim oldu ara ara bi kaç defa oldu şimdi geçti Elhamdulillah, bugün doktora gideceğiz kalp atışını da duyarız İnşaallah.. geçen hafta görmüştük attığını ama çok minik olduğu için duyulmadı :) lekelenmeler geçince düşük tehlikesi de geçmiş mi oluyor yoksa 12 hafta bitene kdr istirahat mi etmek gerek bilen var mı?

5 buçuk yada 6 haftalık olup bulantısı kusması olmayan var mı benim gibi ? normal mi bulantı kusma olmaması

hic yoktu 8. haftada bi basladi su an 9+3 teyim ama bi bana sor neler cekiorm. kusma her an bulanti 24 saat insallah sizlerde olmazda kolay atlatirsnz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5 buçuk yada 6 haftalık olup bulantısı kusması olmayan var mı benim gibi ? normal mi bulantı kusma olmaması

normal tabii herkes de olcak diye bi şart yok. benim yeni yeni başladı. bazılarında hiç olmuyomuş, bazılarında dokuz ay bile sürüyomuş. İnşaallah olmaz da rahat geçer işte ne güzel :)

selam, ayni beni anlatmissin, ev kokuyor hersey kokuyor midem agzimda surekli kusuorm, bulanti hapi kullamaya basladim en sonunda o biraz iyi geldi gbi sanki ama cok degil yani bi nebze. hicbise yiyemiorm. moralsizim agliorm surekli. gecici oldgnu biliorm ama yinede bunalimdayim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…