- Konu Sahibi aysegulizmir
-
5 buçuk yada 6 haftalık olup bulantısı kusması olmayan var mı benim gibi ? normal mi bulantı kusma olmaması
Canim benim 8.haftada basladi oncesinde yoktu hic
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
5 buçuk yada 6 haftalık olup bulantısı kusması olmayan var mı benim gibi ? normal mi bulantı kusma olmaması
Arkadaslar benimde dün aksam ve sabah kahverengi lekem geldi gittim yolunda hersey kalp atisinida duydum cok sükür.ama bebeklerim ikizdi biri düstü bunada bisey olmasindan çok korkuyorum.adet sancisi gibi agrilar birden bastiriyo cok cekiyorum düsük riskimde varmis Allahim yardimcimiz olsun insallah.
uyku uyku uykuuuuuuuuuuuuu kızlar devamlı uykum var çok halsizim sizde de mi böyle ? işyerindeyim ama çalışamıyorum aklım fikrim uykuda
Canım seni merak ettim, nasılsın bebiş nasıl?
uyku uyku uykuuuuuuuuuuuuu kızlar devamlı uykum var çok halsizim sizde de mi böyle ? işyerindeyim ama çalışamıyorum aklım fikrim uykuda
Merhaba arkadaslar, umarim herkes iyidir ve hamileligin tadini çikariyordur ...
Benim merak ettigim bir sey var, acaba hamileligi kötü geçen bir tek ben miyim çok üzülüyorum ben kötü bir anne miyim acaba diye. Simdiden çok kilo verdim asiri bulantilarim var sürekli aglamak geliyor içimden. Evimden tiksiniyorum çok kötü kokuyor ama esim öyle bir koku yok diyor, iki ay once tasindim sifir bina ama nefret ediyorum normal miyim ben neden böyle oldum 😔
elmira son adet tarihin ne zaman ve arkadaşlık isteği gönderimiisn ben gönderiyorum olmuyo
Canım ben kabul ettim seni.sat 22 subat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?