- Konu Sahibi aysegulizmir
-
kızlar negatif sonuçlarda bhcg 0,168 çıkıyomu? ben 0,100 ve alltı olarak biliyorum
Hayırlıolsun arkadaşım. ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. İrtibatı koparmayalım. bu arada mart ayı hamileleri konusu açıldığı için çok mutlu oldum
canım progestan ne için verdi acaba bi açıklama yaptı mı? bana da verdi ama açıklamadı, bende vitamin falan zannettim hiç sormadım ne için diye acemilik işte( sonra içeriğini okudum heralde kesenin gelişimi içindir diye bir sonuca vardım ama.........
selam kızlar topikler arası gezerken rastladım bu konuya geçen senenin mart hamişlerindenim bende hepinizin gözü aydın olsun şuan kızım 4 aylık adı Esila Mina. Sizleri tebrik ediyor Allah tamamına erdirsin diyorum bizde topikteki arkadaşlarla hala face üzerinden görüşüyoruz umarım sizinde sağlam dostluklarınız olur kendinize iyi bakın..
kızlar negatif sonuçlarda bhcg 0,168 çıkıyomu? ben 0,100 ve alltı olarak biliyorum
Arkadaşlar herkese merhaba, ben aranıza yeni katıldım. Bende 5 martta hamile olduğumu öğrendim ilk test değerim 168, 2 gün sonraki değerim 360 çıktı. Pazartesi günü kese kontorlüne gidicem. Çok stresli bir o kadar da heyecanlıyım.Sanırım bana keseyi de görmek yetmiycek kalp atışı duyana kadar huzur yok bana.
Ben 2yıllık bir tedavi sonucu hamile kalabildim. 2aşılama ve 2. tüp bebek denemsinden sonra hamileyim. Allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın.
Herkese sevgiler.
merhaba arkadaşlar bende 2.aşılamamda hamile kaldım değerim 145 çıktı yarın tekrar test yaptırıcam 2 kat artması gerekıyormuşş çok mutluyum allah isteyen herkese versin.
Canım şunu söyleyebilirim ki ben adetimden yaklaşık 8 gün önce kan verdimemara girmem gerekiyordu boynum ağrıdığı için, o ayda ilk defa bebek denedik riske atmamak adına kan verip emara öyle giriyim dedim kanım 0.1 çıktı aile sağlığındaki dr yüzde yüz gebe değilsin dedi bende adet tarihime daha var dediğim halde değilsin dedi ama içimden bi ses bekle bi hafta daha ne olacak riske atma dedim ve sonuç adetimden bir gün sonra kanım 221 başta o dr a çok kızdım ben emara girseydim ve bebeğime bişey olsaydı kahrolurdum belkide olmazdı ama olsun demek istediğim adetin geçmeden hiçbir teste güvenme
hamileyim bende hemde on yıl sonraaa..........nolur dua edın kızlar cok korkuyorum .. DR gıtıtımde Bebısım kesenın ıcerısıne gırmeyecek kalbının atısını duyamayacagım dıye......27 yasındayım artık bı bebısım olsun..annem babam destek olmuyor...esımle cok ıyı anlasamadıgımız zor gunlerımız oldugu ıcın ama ıcımdekı o mm llık evladıma kıyamıyorum....ben ıstıyorum kı evımıze duzen bızlere umut olsun...ona guzel bır yasam sınayım
bu sayfada beraber yazıştığımız tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum önce, rabbim hepimizi korusun ve sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin. arkadaşlar sorduğum sorulara cevap alamıyorum ama yine de sormak istiyorum. ben gece uykusu problemsiz biriydim sabahları erken kalktığımdan çoğunlukla koltukta sızar yatağa geçince de deliksiz uyurdum ama bende uykusuzluk başladı, bu durumda olan var mı? geceleri uykum çok bölünüyor ve hiç dinlenemiyorum
Duygum bnde aynı dertten muzdaribim. Hiç uyuyamıyorum geceleri sürekli 2 saatte bi wcde buluyrm kendimi bide huzursuz uyuyorum sanırım yüzüstü uyucam diye tedirginim oldukça. Ve her uyandığımda yüzüstü buluyrm kendmi. Bnde bu hafta gidicem kesemizi görmeye inşallah sağlıkla bizimledir miniklerimiz😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Umarim herkes kavuşur tatlısınaslm kızlarbende bugün öğrendim hamile olduğumu beta hcg 107.4 çıktı inşallah sağıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza
dilerim bebekle birlikte hayatındaki her şey olumlu yönde değişir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?