Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

slm kızlar bende 2 martta oğrendım hamıle olduğumu .cuma gunu dr kontrolüne gıttım .kesem gorndu içinde melegım pıtpıt atıyordu .daha cok kucuk oluğu için dr 1 hafta sonra gelın dedı . pazartesı kan ve ıdrar tahlılı ıstedı . umarım meleklerıız bızlere sımsıkı tutunur ve sağlıcakla kucagımıza alırız......

allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de görelim

arkadaşlar ben de burdayım benim de meleğim geliyor konuyu yeni gördüm ne çok kasım ayında anne olacak arkadaş varmış:)
inşallah bebeklerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza
ya arkadaşlar benim midem çok fena peynir ekmek ve domates dışında birşey yiyemiyorum üstelik sevdiğim bir çok yiyecekten nefret ettim tiksindim
sizde durumlar nasıl?

bende 6 haftalık hamileyim doğumum 10 kasımda inşallah. cuma günü keseyi gördük rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inşallah

arkadaşlar bugün felaket bulantı çekiyorum sabah yataktan kalkmamla bulantım başladı bişi yiyemiyorum yesem bulantım olacak diye korkuyorum üzülüyorum da bebeğime faydalı olamıyorum diye ara ara ağrı giriyor kasıklarıma normalmi dir sizce bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum

Ya kızlar bişi sormak istiyorum bende 5+3 hamileyim 😉 ama henüz bulantım felan yok bi terslik yoktur diymi korkmaya başladım nzmn başlıyo ki bu bulantılar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepinizi tebrik ederim Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah :)

ASelam kızlar şükürler olsun ki bende anne olucam.. bugün öğrendim hamileliğimi test yaptım sonuç pozitif o kdr mutluyum kı Allahım herkesın kalbıne göre versın ınsallah. bebişlerimizi sağ sağlim kucalarımıza alalım

Hamile olduğumu dün öğrendim =)) tam 2 haftalık hamileyim. Onca mutluluğun içerisinde korkuyorum da duygularım çok karışık

günaydın arkadaşlar, dün yazmaya fırsat bulamadım, aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepimize tekrar hayırlı olsun diyorum. dün keseyi görebildik şükürler olsun, burada hayırlı haberler paylaşabilmeyi diliyorum tüm kalbimle

Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim darısı bize keseyi görmeye inşallah.. Bnde yarın gidicem dua et nolur.. Çok heyecanlıyım ya :) buarada dr. Muayenesi karındanmı cnm? Tekrrdan hayırlı uğurlu olsun inşallah

bende bende bende hamileyim dün kan testide yaptırdımmm :)kesede göründü gayet sağlıklı görünüyor dedi dr. 4+4 :)

Son düzenleme:

Merhaba,

dün 2 tane keseyi gördüm çok şükür. 2 hafta sonra bebişlerin kalp atışınıda duyarımm hayrılısıyla.İnşallah sizinde güzel haberlerinizi duyarım.

İyi bakın kendinize sevgiler...

Ayniyiz seninle canim.benim 5+5 hicbir belirtim yok.umarim herşey yolundadir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayniyiz seninle canim.benim 5+5 hicbir belirtim yok.umarim herşey yolundadir

İnşallah cnm ya Allah iyi şeylerle karşılaştırsın bebeklerimizi korusun amin. Ben yarın gidicem dr.a. Sen gittinmi keseyi görmek için?

İnşallah cnm ya Allah iyi şeylerle karşılaştırsın bebeklerimizi korusun amin. Ben yarın gidicem dr.a. Sen gittinmi keseyi görmek için?

Evet biz gördük çok şükür cumartesi günü..25 inde de kalp atislarini duymak için gidicez .inşallah onu da nasip eder Rabbim herkese

allah yardımcın olsun canım, inşallah güzel haberlerle döneceksin sen de evet canım karından hepimizin hayırlıs uğurlu olsun ve rabbim tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…