- Konu Sahibi aysegulizmir
-
günaydın arkadaşlar, dün yazmaya fırsat bulamadım, aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepimize tekrar hayırlı olsun diyorum. dün keseyi görebildik şükürler olsun, burada hayırlı haberler paylaşabilmeyi diliyorum tüm kalbimle
Öncelikle hoşgeldiniz ve bebeğiniz hayırlı olsunLütfen olumsuz düşünmeyin. Rabbim iki yıllık emeğinizin umudunuzun karşılığını verecek inşallah. Burdan güzel haberlerinizi bekliyorum, takipteyim
Ya kızlar bişi sormak istiyorum bende 5+3 hamileyim 😉 ama henüz bulantım felan yok bi terslik yoktur diymi korkmaya başladım nzmn başlıyo ki bu bulantılar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayniyiz seninle canim.benim 5+5 hicbir belirtim yok.umarim herşey yolundadir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah cnm ya Allah iyi şeylerle karşılaştırsın bebeklerimizi korusun amin. Ben yarın gidicem dr.a. Sen gittinmi keseyi görmek için?
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim darısı bize keseyi görmeye inşallah.. Bnde yarın gidicem dua et nolur.. Çok heyecanlıyım ya :) buarada dr. Muayenesi karındanmı cnm? Tekrrdan hayırlı uğurlu olsun inşallah
bende bende bende hamileyim dün kan testide yaptırdımmm :)kesede göründü gayet sağlıklı görünüyor dedi dr. 4+4 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?