Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

amin canım inşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza aldığımız günleri de görürüz, bende tuvalet olayı yok ama tedirginim heralde dediğin gibi

İnşallah canım sen keseyi görmek için gittinmi dr.a? Bide bnde kasık ve bel ağrısı var sendede varmı böle şeyler?? Bnm hesaplamama göre 5+1 hamileyim. İnşallah gönlümüze göre olur tatlım hayırlısıyla Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb kızlar.. Hepinizin bebeği hayırlı olsun. Bende 2 saat önce hamile olduğumu öğrendim çok ama çok mutluyum. paylaşmak istedim dayanamadım :))) Allah hepimizin çocuğuna sağlık versin inş..

yok canım ancak yarına randevu alabildim. kan testi yaptırdım geçen çarşamba 1053 tü. keseyi görmem lazım yarın, ama heyecandan midem bi tuhaf vücudumda herhangi bir belirti varsa da ben hissetmiyorum hiç.
amin inşallah doğumlarımızı da paylaşmak nasip olur inşallah hayırlısıyla..

mrb kızlar.. Hepinizin bebeği hayırlı olsun. Bende 2 saat önce hamile olduğumu öğrendim çok ama çok mutluyum. paylaşmak istedim dayanamadım :))) Allah hepimizin çocuğuna sağlık versin inş..

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına al 😉 güle güle büyüt bebeğini 😘

Canım yarın dr.dan gelince hbr ver merak ederim şimdi. Bende hafta içi gidicem haberleşelim mtlka Allah yardmcımız olsun inşallah tekrardan hayırlı uğurlu olsun cnm öptüm 😘

merhabalar 5+2 günlükken bebeğimin kesesini gördüm ertesi gun lekelenme başladı kahverengi olarak akşamda başdönmesi olunca hastaneye gittik karnımdanda görüldü kese iyi serum ve iğne vuruldum dün akşamda leke gelmiş ama çok az progestana başladım vajinal yoldan alıyorum lekelenme yaşayan varmı aranızda :26::26:

canım bende de var ihmal etme ben önemsemedim normal dedi doktor.. Az daha bebeğimi düşürüyordum...

kızlar bnde hamileyim kan testi sonucum 320 siin kaçtı.ama inanmıorum sanki sizde ölemisiniz bide daha dr a gitmedim siz gittiniz mi

kızlar cuma günü doktora gittim beta hcg 1331 cıktı ama doktor keseyi göremedi cuma günü tekrar gel dedi. siz keseyi ne zaman gördünüz adet gecikmesinin 2. günüydü . bu hcg normal mi :18:

kızlar cuma günü doktora gittim beta hcg 1331 cıktı ama doktor keseyi göremedi cuma günü tekrar gel dedi. siz keseyi ne zaman gördünüz adet gecikmesinin 2. günüydü . bu hcg normal mi :18:

Canm yumurtlama gününe göre değişir değerin benim 5. Günde 107 çıktı mesela ilk gebeligimde 400 küsür çıkmıştı ayni gecikmeyle sen erken yumurtlamssin sanırım o zaman olmuş. Suan keseyi görmedim ilk gebeligim de 5+6 da gördüm daha erken görenler olabiliyor canını sıkma inşallah cuma görürsün bende cuma gitmeyi düşünüyorum bakalım

Evet ben de 5+3 um kavrengu lekenmem oldu .progestan verdi doktorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba bende 5+2 anne adayıyım dün kahve lekem geldi (bu başlıktaki 4. kişi olarak) kan degerim 1000 di ve en az 1500ken vajinal görülüyormuş yani kese görülmedi henüz günde 3 tane progestan yazdı bugün ikinci günüm leke bitti sayılır çok şükür. bakalım yorulmamak lazım nasıl olacaksa en az 2000 dedi karından bakıyor doktorum inşallah şu stres biter bir an önce hamile kalınca her şey sorunsuz olur diyordum

tskk ederim cnm daha önce düşük yaptım onun için vajinal bakmadı karındanda gözükmez dedi merak etmiştim 22sinde gdicem o zaman inşş gürürz

Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah bu sefer sağ salim bebeğini kucağına alırsın :) 22sinde inşallah keseyle birlikte kalp atışını da duyarsın

Ben kasimda ikiz annesi oldum belki faydam olur hamile oldugumu ogrenmeden ustume bi agirlik cokmustu hic hareket etmek istemiyodum ve siddetli bel agrisi vardi

Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah bu sefer sağ salim bebeğini kucağına alırsın :) 22sinde inşallah keseyle birlikte kalp atışını da duyarsın

aaaaaaaaaaa cnm benim 21ine randevu verdiler o zamanda 6+5 olucam karından bakılınca gözükürmü acaba çok heyecanlıyım daha önce hiç kalp atışı görmemiştik şuan bebeğime kalbin atıyomu demek isterdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…