- Konu Sahibi aysegulizmir
-
amin canım inşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza aldığımız günleri de görürüz, bende tuvalet olayı yok ama tedirginim heralde dediğin gibi
İnşallah canım sen keseyi görmek için gittinmi dr.a? Bide bnde kasık ve bel ağrısı var sendede varmı böle şeyler?? Bnm hesaplamama göre 5+1 hamileyim. İnşallah gönlümüze göre olur tatlım hayırlısıyla Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrb kızlar.. Hepinizin bebeği hayırlı olsun. Bende 2 saat önce hamile olduğumu öğrendim çok ama çok mutluyum. paylaşmak istedim dayanamadım :))) Allah hepimizin çocuğuna sağlık versin inş..
mrb kızlar.. Hepinizin bebeği hayırlı olsun. Bende 2 saat önce hamile olduğumu öğrendim çok ama çok mutluyum. paylaşmak istedim dayanamadım :))) Allah hepimizin çocuğuna sağlık versin inş..
yok canım ancak yarına randevu alabildim. kan testi yaptırdım geçen çarşamba 1053 tü. keseyi görmem lazım yarın, ama heyecandan midem bi tuhaf vücudumda herhangi bir belirti varsa da ben hissetmiyorum hiç.
amin inşallah doğumlarımızı da paylaşmak nasip olur inşallah hayırlısıyla..
merhabalar 5+2 günlükken bebeğimin kesesini gördüm ertesi gun lekelenme başladı kahverengi olarak akşamda başdönmesi olunca hastaneye gittik karnımdanda görüldü kese iyi serum ve iğne vuruldum dün akşamda leke gelmiş ama çok az progestana başladım vajinal yoldan alıyorum lekelenme yaşayan varmı aranızda :26::26:
canım bende de var ihmal etme ben önemsemedim normal dedi doktor.. Az daha bebeğimi düşürüyordum...
yaa geçmiş olsun canım kaç haftalık hamilesin allahım bagıslasın bizlereee
kızlar cuma günü doktora gittim beta hcg 1331 cıktı ama doktor keseyi göremedi cuma günü tekrar gel dedi. siz keseyi ne zaman gördünüz adet gecikmesinin 2. günüydü . bu hcg normal mi :18:
merhabalar 5+2 günlükken bebeğimin kesesini gördüm ertesi gun lekelenme başladı kahverengi olarak akşamda başdönmesi olunca hastaneye gittik karnımdanda görüldü kese iyi serum ve iğne vuruldum dün akşamda leke gelmiş ama çok az progestana başladım vajinal yoldan alıyorum lekelenme yaşayan varmı aranızda :26::26:
kızlar bnde hamileyim kan testi sonucum 320 siin kaçtı.ama inanmıorum sanki sizde ölemisiniz bide daha dr a gitmedim siz gittiniz mi
tskk ederim cnm daha önce düşük yaptım onun için vajinal bakmadı karındanda gözükmez dedi merak etmiştim 22sinde gdicem o zaman inşş gürürz
Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah bu sefer sağ salim bebeğini kucağına alırsın :) 22sinde inşallah keseyle birlikte kalp atışını da duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?