Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

kızlar bu ay hamile kaldığını öğrenenler hepinizi çok tebrik ediyorum. çok güzel bir hamilelik geçirmenizi dilerim. ben 20. haftalık oldum ama sizler gibi ilk günkü gibi heyecanlıyım. umarım hepimiz sağlıkla sıhatle evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Çok sevindim :) bebeklerinizi saglikla kucaginiza aldiginiz günler de gelir inşallah. Buradan hep güzel haberler paylasiriz inşallah.
Siz de kendinize çok iyi bakin...

kızlar çok mutluyum bende hamileyim 2 ay önce bi düşük yaşadım 10 haftalıktı hiç beklemiyordum bu kadar çabuk olmasını

allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin herkesi tebrik ederim

kizlar subat 20 son adet tarihim benmle ayni olan varni dun evde test yaptim ikinci cizgi silik cikti yeni sanirim yoksa problenmi vardir dojtora nezaman hitneliyim

arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu.hatta doktor keseyi gördüm 10 gün sonra tekrar gel dedi. karışık duygular içeirisindeyim aslında. heyecan,mutluluk korku telaş hepsi bir arada sanırım.bende burdayım artık sevgilerle

kizlar subat 20 son adet tarihim benmle ayni olan varni dun evde test yaptim ikinci cizgi silik cikti yeni sanirim yoksa problenmi vardir dojtora nezaman hitneliyim

meraba bnde en son 22 subatta adet olmustmdun test yaptımm ikinci acık pembe cıktı ama belli bnde aynı durumdayım yani

kan testi yaptinmi acaba buseer hemen gitmicm doktora bos gebelikten kurtaj gecirdim 6 ay once insallah allahim yasatmasin bidaha

yok cnm henüz kan testi yapmadm dn öğrndm zaten bgn tekrar test yapcam aksam bnm normalde bgun adet olmam gerekıodu gecikme olup degerm yukselmeden gtmek istemiorum dr a

canım bende yaşamış biri olarak yazıyorum daha bu başlangıç hiç uyumuycağın günler olcak sık sık idrara kalkmaktan ağlardım hatta normal yani merak etme sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.

amin canım hepimizin inşallah, bebeklerimiz de biz de allaha emanetiz, o korusun hepimizi. çok sık acıkıyorum, fazla yemek yiyorum tabii kilom değişmiyor allahtan normal halime göre tek belirtim bu diyebilirim bir de tuvalet için değil ama sık uyanıyorum, vüsut doğum sonrasına hazırlanıyordur inşallah

18 mart' ta öğrendim bende 2+1 olduğumuzu doktor bu ay yumurta gözükmüyor dedi hiç umudum yoktu ama iş yerinin o küçücük tuvalet kabininde çift çizgiyi gördüm 18 martta kan tahlili yaptırdım beta 693,8 çıktı 4 haftalık hamileymişim Acaba ne zaman gitsem kese görünür? Birde 4+5 filan diye yazıyorsunuz o hafta ve gün hesabı mı mart ayının mutlu kadınları hepinizi kutluyorum

inan 4 buçuk ay bulantıdan duramadım serumlarla yaşıyordum resmen buzdolabına yanaşamıyordum kokusu midemi bulandırıyordu ve kan pıhtılaşması olduğu için her gün göbegimden iğne yapıyordum kendim zor bi hamilelik geçirdim ama çook güzeldi her ultrasona girdiğimde ağladığım anları zorlandığım anları hep unuturdum şimdi aklıma bile gelmiyor )) zor günler olcak ama inanın hepsine değecekk dikişlerim atılırken ebeye darısı ikinciye demiştim aynen öyle oluyor =))

canım benim çok duygulandım okurken rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de katlanıcaz ne yazdıysa annelik fedakarlık demek değil mi zaten

Ya bende öyleyim pıhıtlaşmadan dolayı bende hergün iğne oluyorum clexane. Ama dün o keseyi gördüm ya bütün acılara değermiş bnm miniğim :) Allah hepimiz yardımcısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin kızlar öptüm hepinizi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım fiyatı nedir? Yiyeğinimin doğum günü var ama haftaya.. Yetişir mi?

canım modellere göre fiyatları değişiyor istersen faceten, ınstagramdan bakıp hangi model oldugunu yaz ya da mail at ona göre fiyat vereyim isterseniz resimde ekleyebiliyoruz. hangi ildesin onuda belirt haftaya ulaşıp ulaşmayacağınada bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…