- Konu Sahibi aysegulizmir
-
Merhaba,
dün 2 tane keseyi gördüm çok şükür. 2 hafta sonra bebişlerin kalp atışınıda duyarımm hayrılısıyla.İnşallah sizinde güzel haberlerinizi duyarım.
İyi bakın kendinize sevgiler...
kizlar subat 20 son adet tarihim benmle ayni olan varni dun evde test yaptim ikinci cizgi silik cikti yeni sanirim yoksa problenmi vardir dojtora nezaman hitneliyim
meraba bnde en son 22 subatta adet olmustmdun test yaptımm ikinci acık pembe cıktı ama belli bnde aynı durumdayım yani
kan testi yaptinmi acaba buseer hemen gitmicm doktora bos gebelikten kurtaj gecirdim 6 ay onceinsallah allahim yasatmasin bidaha
yok cnm henüz kan testi yapmadm dn öğrndm zaten bgn tekrar test yapcam aksam bnm normalde bgun adet olmam gerekıodu gecikme olup degerm yukselmeden gtmek istemiorum dr a
canım bende yaşamış biri olarak yazıyorum daha bu başlangıç hiç uyumuycağın günler olcakbu sayfada beraber yazıştığımız tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum önce, rabbim hepimizi korusun ve sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin. arkadaşlar sorduğum sorulara cevap alamıyorum ama yine de sormak istiyorum. ben gece uykusu problemsiz biriydim sabahları erken kalktığımdan çoğunlukla koltukta sızar yatağa geçince de deliksiz uyurdum ama bende uykusuzluk başladı, bu durumda olan var mı? geceleri uykum çok bölünüyor ve hiç dinlenemiyorum
canım bende yaşamış biri olarak yazıyorum daha bu başlangıç hiç uyumuycağın günler olcaksık sık idrara kalkmaktan ağlardım hatta normal yani merak etme sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
inan 4 buçuk ay bulantıdan duramadım serumlarla yaşıyordum resmen buzdolabına yanaşamıyordum kokusu midemi bulandırıyordu ve kan pıhtılaşması olduğu için her gün göbegimden iğne yapıyordum kendim zor bi hamilelik geçirdim ama çook güzeldi her ultrasona girdiğimde ağladığım anları zorlandığım anları hep unuturdum şimdi aklıma bile gelmiyoramin canım hepimizin inşallah, bebeklerimiz de biz de allaha emanetiz, o korusun hepimizi. çok sık acıkıyorum, fazla yemek yiyorum tabii kilom değişmiyor allahtan normal halime göre tek belirtim bu diyebilirim bir de tuvalet için değil ama sık uyanıyorum, vüsut doğum sonrasına hazırlanıyordur inşallah
inan 4 buçuk ay bulantıdan duramadım serumlarla yaşıyordum resmen buzdolabına yanaşamıyordum kokusu midemi bulandırıyordu ve kan pıhtılaşması olduğu için her gün göbegimden iğne yapıyordum kendim zor bi hamilelik geçirdim ama çook güzeldi her ultrasona girdiğimde ağladığım anları zorlandığım anları hep unuturdum şimdi aklıma bile gelmiyor)) zor günler olcak ama inanın hepsine değecekk dikişlerim atılırken ebeye darısı ikinciye demiştim aynen öyle oluyor =))
inan 4 buçuk ay bulantıdan duramadım serumlarla yaşıyordum resmen buzdolabına yanaşamıyordum kokusu midemi bulandırıyordu ve kan pıhtılaşması olduğu için her gün göbegimden iğne yapıyordum kendim zor bi hamilelik geçirdim ama çook güzeldi her ultrasona girdiğimde ağladığım anları zorlandığım anları hep unuturdum şimdi aklıma bile gelmiyor)) zor günler olcak ama inanın hepsine değecekk dikişlerim atılırken ebeye darısı ikinciye demiştim aynen öyle oluyor =))
canım fiyatı nedir? Yiyeğinimin doğum günü var ama haftaya.. Yetişir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?