Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Eklentiler

• 1000218142.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000218140.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000218141.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 35
Evet evet aşkm ya baksanaaaaa bittim derken rabbim yettim Diyir kuluna gercekten beta da verdim az once bakaym

Yaa maşallah sübhanallah ve bebeğin tamamen el sallıyor buradayım diye ve rengi çok güzel çıkmış Rabbim devamını getirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin çok şükür Rabbim herşeyin en güzelini bilendir vakti gelince önünde hiçbirşey durmaz hamdolsun Rabbime

Canm kardeşim çok teşekkür ediyorum burada herkese destek oluyorsun ya sana helal olsun beta gelsin yazicammm

Mayalaaaa beta m 100 geldi

Vay maşallah vay maşallah hayırlı olsun canım seni tebrik ediyorum bugün 7. Gün olmasına rağmen gayet iyi çıkmış inşallah sağlıcakla katlanarak devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin bakalım ikizler mi geliyor
Sağlıcakla gelsin minik mucizeler

Ay bilmiyorum ya çok mutluyum tarifi yok muş gercekten

Bugün evde yaptım canım yine çift çizgi inşallah cumartesi kan vericem

Maşallah kuzum katlanarak devam etsin testini at bir bakalım tecrübe gözüyle
Aynen kan gününü bekle bende öyle yapmıştım evde takip ettim kan günümde sadece bir defa verdim daha da vermedim çok şükür darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah Amin

Aminnn amiiin canım inşallahhhhh rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG_6392.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 32
Selam kızlar
Ben 7 mayıs öğlen 11de çatlatma iğnesi vurulmuştum. 14 gün ne zaman doluyor ? 36 saat sonra 1. Gün diye mi hesaplıcaz.
Ben buraya tüp bebek olarak başladım ama bu ay normale döndük ama kopamıyorum burdan :) mayala inşallah senin diğer grubada gelcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…