Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aleyküm selam canım hoşgeldin kuzum bence çatlatmanın etkisi bitmiştir 14 gün sürmez vurduğun gece ertesi gün zaten artık vücuda yayılıyor . Kan verdin mi merak ettim inşallah pozitif söyle

Kızlar anı olarak kalsın istedim burada da 3.gün çift embriyo transferi 12 mayısta oldu. Bugün transfer+9.gün test sonucum 81.

Allah isteyen,bekleyen,emek veren güzel kadınlarımıza

Yaaa maşallah sübhanallah çok sevindim tebrik ederim canım sağlıcakla katlanarak devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin

Hadi inşallah çok şükür bu süreçte bitmek üzere dilerim sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin
amin amin güzellik sonuç ne olursa olsun bu kadar emek veren tüm kadınlar anne olmadan anne benim gözümde Rabbim elimiz boş çevirmesin bu kapıdan hepimizin yüzünü güldürsün. amin

amin amin güzellik sonuç ne olursa olsun bu kadar emek veren tüm kadınlar anne olmadan anne benim gözümde Rabbim elimiz boş çevirmesin bu kapıdan hepimizin yüzünü güldürsün. amin

Amin Ecmain inşallah Rabbim seni de sevindirsin inşallah senin de müjdeli haberini almak nasip olsun

Kızlar dayanamadım test yaptırdım sonuç 72.77 geldi sizce normalmi 14 ünde transfer yapıldı bugün transfer hariç 7. Gün mayala katar F fatsek Daydi D drdobby

Hay maşallah Hay maşallah bence çok güzel çıkmış 7.güne göre değerin kuzum sağlıcakla katlanarak devam etsin inşallah sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin Amin Tebrik ediyorum canım sağlıcakla gelsin minik mucizelerimiz Amin

Ayyyy nasıl mutluyum nasıl anlatamam rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip eysin

Aleyküm selam canım hoşgeldin kuzum bence çatlatmanın etkisi bitmiştir 14 gün sürmez vurduğun gece ertesi gün zaten artık vücuda yayılıyor . Kan verdin mi merak ettim inşallah pozitif söyle
Yok tatlım yarın sabah kan testi verecem. Özel hastanede yaptırırım hemen çıkar. Valla bugünde regl olmadım artık yeter yarın vercem. İnşallah güzel haberler veriririm

Yok tatlım yarın sabah kan testi verecem. Özel hastanede yaptırırım hemen çıkar. Valla bugünde regl olmadım artık yeter yarın vercem. İnşallah güzel haberler veriririm

Ay hadi inşallah varsa çıkar canısı zaten 15.gün oluyor yarın hayırlı müjdeli haberler alırsın Amin güzel haberlerle gel inşallah Yarın senin günün olsun sevinçten ağlamak nasip olsun

Ay hadi inşallah varsa çıkar canısı zaten 15.gün oluyor yarın hayırlı müjdeli haberler alırsın Amin güzel haberlerle gel inşallah Yarın senin günün olsun sevinçten ağlamak nasip olsun
Kafamda deli sorular 5 gün önce kahve leke gördüm başka görmedim. Sonra diyorum regl ağrıları çektim. Sonra diyorum bugün regl sivilcem çıktı. Bide diyorum çatlatma iğnesi vurduk illa 14 gün sonra mı adet olunuyor. Ben opu da çatlatma iğnesi vurdular. 10 gün sonra regl oldum. Hani Recep İvedik diyor da bi geliii bi gidii o durumdayım.

Ovitrellenin adetini etkileceğini zannetmiyorum çünkü etkisi bitmiştir yerleşme kanaması olabilir birde gebelikte regl olacakmış gibi kramplar oluyor bende de olmuştu yani hamile kalmış olabilirsin Allah’ın izniyle Rabbim yüzünü güldürsün inşallah yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…