- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.481
Gözün aydın inşallah. Artılı takip etmek için ya 2 gün sonra ver ya da tam gününde verip sonra tekrar ver kuzum. Allah hayırlısıyla kucağına sağlıkla almayı nasip eğlesin
Ay cok sukur saglikla findiklarin gelsin insallahEvet binlerce kez şükürler olsun duydum
Ay cok sukur saglikla findiklarin gelsin insallah
Gözün aydın inşallah. Artılı takip etmek için ya 2 gün sonra ver ya da tam gününde verip sonra tekrar ver kuzum. Allah hayırlısıyla kucağına sağlıkla almayı nasip eğlesin
Bende bu sabah verdim canım bnmde 100 geldialllahim şaka gibi
Gözünüz aydın olsun canımBende bu sabah verdim canım bnmde 100 geldialllahim şaka gibi
Evet cnm 14 idi çift embriyo 5.gunHemde ne güzel şakaaasenn transfer gününde 14 üydü dimi kuzum
Amiin canım benim Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin insallaahAy cok sukur saglikla findiklarin gelsin insallah
CAnım gözün aydın hayırlı artışların olsun inşallah çok sevindimmmm :) değerin çokça güzel acaba ikisi de tutmuş olabilir mi
Amiin kuzumAmiin canım benim Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin insallaah
Aaa doğru diğer arkadaşın çiftti demi :)Teşekkür ederim canımcımmtek transfer benimkisi ikiz ihtimalimiz yok
Günaydın geçmiş olsun artmadığı sürece gitmenize gerek yok bence ben de yaşamıştım aynı durumuGünaydın kızlardün akşam dışarıdaydık eve geldiğimde çamaşırımda kan gördüm günlük peşin yarısını dolduracak kadar. Peçeteye de pembe geliyordu. Hemen acile gittik muayene etti alttan çok şükür kalp atışını da duyduk. Kerede problem yok kanama alanı yok herşey yolunda dedi. Tüp bebek doktorum arayıp bilgilendirdiler. Protestan iğne 2 ampul olıyordum zaten birde sabah akşam fitil ekledi. Kanama artarsa gel dediler. Artmadı ama gece boyu ve hala devam ediyor peçete sildiğimde pembe şeklinde. Gitmeli miyim tekrar yoksa akşamı beklemeli miyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?