Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar dayanamadım test yaptırdım sonuç 72.77 geldi sizce normalmi 14 ünde transfer yapıldı bugün transfer hariç 7. Gün mayala katar F fatsek Daydi D drdobby
Gözün aydın inşallah. Artılı takip etmek için ya 2 gün sonra ver ya da tam gününde verip sonra tekrar ver kuzum. Allah hayırlısıyla kucağına sağlıkla almayı nasip eğlesin

H hayal93 canım uzun zamandır yoksun nasılsın iyi misin inşallah bebeğin nasıl sen nasılsın herşey yolunda mı özledik seni ve sohbetlerini arada selam ver canım ya dönün artık

Günaydın kızlar dün akşam dışarıdaydık eve geldiğimde çamaşırımda kan gördüm günlük peşin yarısını dolduracak kadar. Peçeteye de pembe geliyordu. Hemen acile gittik muayene etti alttan çok şükür kalp atışını da duyduk. Kerede problem yok kanama alanı yok herşey yolunda dedi. Tüp bebek doktorum arayıp bilgilendirdiler. Protestan iğne 2 ampul olıyordum zaten birde sabah akşam fitil ekledi. Kanama artarsa gel dediler. Artmadı ama gece boyu ve hala devam ediyor peçete sildiğimde pembe şeklinde. Gitmeli miyim tekrar yoksa akşamı beklemeli miyim sizce

Günaydın geçmiş olsun artmadığı sürece gitmenize gerek yok bence ben de yaşamıştım aynı durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…