Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hayır kuzum kendi yumurtamı büyüterek kendi kendine hazırlayacak rahmi. Sonrasında transfer yapacak

Kan testi verdim canım maalesef 1.2 çıktı. Kısmet değilmiş ne yapalım.

Yaaaa çok sevindim sizin Pozitif olmuş bir forumda konuşmuştuk bende dün ilk transferimi oldum darısı başıma inşallah ne zaman test yaptınız evde

Çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yaşamadan atlatırsın Amin

Hayır kuzum kendi yumurtamı büyüterek kendi kendine hazırlayacak rahmi. Sonrasında transfer yapacak

Doğal siklus yapacak o zaman da diğerinde hiç böyle takip yapmadılar baktı iş uzadı ciddiye aldılar hadi inşallah hayırlı uğurlu olsun şimdiden sağlıklı güzel ilerler günlük o yiyecekleri de tüket sende destek ver Rahime inşallah herşey gönlünce olsun Amin

Kan testi verdim canım maalesef 1.2 çıktı. Kısmet değilmiş ne yapalım.

Ayy canım benim ne desem boş gerçekten çok üzüldüm senin adına keşke bir mucize olsaydı Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah Amin

Yaaaa çok sevindim sizin Pozitif olmuş bir forumda konuşmuştuk bende dün ilk transferimi oldum darısı başıma inşallah ne zaman test yaptınız evde

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Amin Ecmain inşallah sende hayırlı güzel pozitif haberler alırsın Allah’ın izniyle inşallah Rabbim seni sevindirsin müjdelesin inşallah
Ben transfer hariç 6.gün evde test yaptım ama kan testimi 12. Gün gününde bir kere verdim bir daha da vermedim geçen hafta çok şükür hem keseleri hem bebekleri kalp atımlarını gördük ayın 28. Tekrar gideceğim inşallah Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın sağlıklı bir şekilde Amin

Daha mı çok takipli oluyor kuzum böyle hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…