Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Daha mı çok takipli oluyor kuzum böyle hiç bilmiyorum

Evet canım kendi yumurtanın büyümesini sık takip edip yumurtlama olduğu zaman transferini yapacak sanki kendin hamile kalmış gibi tabi bu süreçte Rahim kalınlığı da takip edilecek inşallah bu sefer herşey gönlünce olsun Amin

Ay inşallah kuzum ya bana çok yüksek dozda östrojen vermek istemiyor kistlerim olduğu için o yüzden femara verdi

Kızlar dün transferim oldu bugün çok kasık agrım var çok sık idrara sıkıyorum bunlar normalmi zaten daha erken bi belirti bişey beklemiyorum dogal siklus transferi oldum

Kızlar dün transferim oldu bugün çok kasık agrım var çok sık idrara sıkıyorum bunlar normalmi zaten daha erken bi belirti bişey beklemiyorum dogal siklus transferi oldum
Bana transferden sonraki birkaç gün kasık ağrısı lekelenme (adet kanının miktarını geçmeyecek kadar) normal demişlerdi

Hayırlı olsun transferin inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur hayırlı pozitif haberler alırsın inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…