- 4 Aralık 2024
- 6.749
- 7.277
- 113
- 37
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.521
Daha mı çok takipli oluyor kuzum böyle hiç bilmiyorum
Test günün bugün müydü canımmKızlar moralım çok bozuk testim negatf evde yaptım. Sanırım tutmadılar
Hiç sanmıyorum, içim acıyorCanım inşallah bir mucize olsun kanda öğrenmek nasip olsun
Yok 25i ama olsa silik de olsa bi şey olurdu bence.Test günün bugün müydü canımm
Ay inşallah kuzum ya bana çok yüksek dozda östrojen vermek istemiyor kistlerim olduğu için o yüzden femara verdiEvet canım kendi yumurtanın büyümesini sık takip edip yumurtlama olduğu zaman transferini yapacak sanki kendin hamile kalmış gibitabi bu süreçte Rahim kalınlığı da takip edilecek inşallah bu sefer herşey gönlünce olsun Amin
Aşkım test günün ne zamanTest günün bugün müydü canımm
Canım testlere de çok güvenme bence daha var kendini de strese sokma. Aklında kalmasın netleşsin diyorsan da bi kan versenYok 25i ama olsa silik de olsa bi şey olurdu bence.
26 sı kuzucummAşkım test günün ne zaman
Vericem zaten akşam, ama nedense içimde olmadı hissi çok baskın. Zaten 3 gündür adet olacak gibi ağrım var.Canım testlere de çok güvenme bence daha var kendini de strese sokma. Aklında kalmasın netleşsin diyorsan da bi kan versen
26 sı kuzucumm
Olsunn canım sen akşama kadar stress yapma kan ver bakalım bii haber et mutlaka. Testler çok hassas değil hiç belli olmaz. Bi gönder bakalım testine istersenVericem zaten akşam, ama nedense içimde olmadı hissi çok baskın. Zaten 3 gündür adet olacak gibi ağrım var.
Merhaba Hacettepe hastanesinde mi tedavi görüyorsunuzYok canım, doktoruma söylemedim bugün geçti şükür
Pazartesi Hacettepe randevum var cuma günüde doktoruma muayene, bakalım hayırlısı
Bana transferden sonraki birkaç gün kasık ağrısı lekelenme (adet kanının miktarını geçmeyecek kadar) normal demişlerdiKızlar dün transferim oldu bugün çok kasık agrım var çok sık idrara sıkıyorum bunlar normalmi zaten daha erken bi belirti bişey beklemiyorum dogal siklus transferi oldum
Gebeliğimin 43. Gününde bile kese yolk sac varken bile negatif çıktı evde yaptığım testler. Asla inanma canım yalancı sonuç verebiliyor. Kan testine güven moralini bozma hemenYok 25i ama olsa silik de olsa bi şey olurdu bence.
Akşam vericem, inşallah dediğiniz gibi olurGebeliğimin 43. Gününde bile kese yolk sac varken bile negatif çıktı evde yaptığım testler. Asla inanma canım yalancı sonuç verebiliyor. Kan testine güven moralini bozma hemen
Hiç sanmıyorum, içim acıyor
Ay inşallah kuzum ya bana çok yüksek dozda östrojen vermek istemiyor kistlerim olduğu için o yüzden femara verdi
Kızlar dün transferim oldu bugün çok kasık agrım var çok sık idrara sıkıyorum bunlar normalmi zaten daha erken bi belirti bişey beklemiyorum dogal siklus transferi oldum
4.cüydü bu. Geride 3 tane dondurulmuş varÇok zorbir durum Allahım yardımcın olsun inşallah kaçıncı tüp bebeğin di geride embriyoların var mı peki
4.cüydü bu. Geride 3 tane dondurulmuş var
Verdin mi canım kanVericem zaten akşam, ama nedense içimde olmadı hissi çok baskın. Zaten 3 gündür adet olacak gibi ağrım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?