Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar merhaba ben 2. Denememde 28 nisanda 5. Gün çift transfer ile negatif sonuç almıştım. Geride bir tane 3. Gün embriyom kaldı. Ama negatif haberleri aldığım merkez olduğu için sanki bu dah negatif olacakmış gibi hissediyorum. Başka bir yerde yeniden mi başlasam diyorum, eşim de bence bunu deneyelim diyor. İnanın çok kararsızım. Bir de benim ilk başladığımda hoca başkaydı merkezin adı başkaydı, sonra merkez el değiştirdi yeni hocalar devraldı onlar yaptı 2. transferimi. Bu doktorların da yaşı daha genç acaba tecrübesizlik mi oldu diyorum. Ama bir yandan da olacağı varsa rabbim nasip edecek doktorun yaptığı sadece embriyoyu alıp rahme yerleştirmek. Siz olsanız ne yapardınız?

Merhaba canım hoşgeldin
Nasip edecek olan Allah’tır doktorlar sadece bir vesiledir hali hazırda embriyon varmış neden tekrardan baştan başlayıp bir sürü masrafa giresin bence embriyona şans vermelisin Allah dilerse ol der olur kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli değil inşallah bu senin Altın embriyondur dilerim annesine sıkı sıkı tutunur sağlıcakla dünyaya gelir inşallah Amin

Sağol canım hoşbuldum, ne yazık ki buraya bakmaya bile yüreğim el vermiyor zaman zaman. Doktor bu embriyoyu 3’ten 5’e götürelim eğer giderse o zaman transfer yapalım dedi. Böyle yaptırıp pozitif sonuçlanan hikaye var mı burada?

Haklısın canım insan toparlanamıyor ama inşallah bugünlerde gelir geçer Allah’ın izniyle sanki yapan oldu 3.günden 5. Güne götüren ama isim olarak hatırlayamadım

Kızlar kimlerdi embriyosunu 3.günden 5.güne götüren görenler yazabilir mi tecrübelerini memnun olurum

Canım sen ne yaptın testle takip ediyormusun silikleşme oldu mu acaba
Kuzum ben dün kan verdim 65 çıktı. Progestan işne vuduruyorum ya 3 günde bir gitmişken dün verdim 14 ünde transfer olup 15 inde ovitrelle vurulmuştum. 24 ünde bir daha iğne vurulacağım o zaman yine kan vericem. Test de yapıyorum ama 3-4 lt su içtiğim için sabaha karşı 3 te ve 5 te bile tuvaletr kalkıyorum 5 te yapınca haliyle çok koyu olmuyor ama akşam üzeri 7 de yaptıklarım koyu oluyor. Anlayamadım

kızlar acil bakar mısınız az önce iki tane gonapeptyl çatlatma iğnesi vurdum ama canım o kadar yandı ki acıdan hüngür hüngür ağladım diğer hiçbir iğne bu kadar acıtmamıştı normal mi bu acı? hemşire hattı da cevap vermiyor

Yani kan da pozitif mi çıktı hadi inşallah

Ben o iğneyi hiç kullanmadım canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…