- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.801
İkizse birdee canımm maşallahh güzel artışlarınnKızlar merhaba
14 mayıs 5.gün çift transfer
21 mayıs 100
23 mayıs 232
26 mayıs 950
29 mayıs bugün 3377 yarın kese için randevu var
Bugün Artan hızlı artmış gibi geldi korktum birazmayala katar
gezegendeki FS
Ay inşallah ama bakalimİkizse birdee canımm maşallahh güzel artışlarınn
Herkese merhaba.Hepinizin hikayelerini okumak çok iyi geliyor.Umarım anneliği her isteyene Allah nasib eder.Geçen sene ilk tüp denememi yaptım negafit sonuç aldım.Sonrasında defalarca yumurta toplamalar döllenmemeleri gibi bir çok aksilik çıktı.Embriyo oluştuktan sonra ocak ayında tek embriyo transfer oldum ve pozitif sonuçlandı çok mutlu oldum.Herşey çok yolunda gidiyordu,fetal dna testi sonucu bebek sağlıklıydı fakat 17.haftamı doldurdum ve doktora gittiğimde kalbinin 3 gün önce durduğunu öğrendim ve yıkıldım.Tüm o emekler boşa gitti.Bu arada yaşımda 41.Bu sebeple çok umutsuzluğa kapıldım.Transfer için tekrar hazırlanmak istiyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan yada negatif sonuç almaktan korkuyorum.
Kızlar merhaba ,
Maalesef ovitralle in gazabına uğradım . 6. Günde betahcg yükselmiş gözüküyordu kanda ama 10. Günde malesef hamile olmadığımı öğrendim . Yıkıldım gerçekten büyün umudum bitti kendimi tükenmiş hissediyorum hep güzel şeyler yaşamanızı ve mutlu olmanızı dilerim . @mayala istersen beni listeden çıkar tekrar deneyebileceğimi sanmıyorum
Kızlar merhaba
21 mayıs 100
23 mayıs 232
26 mayıs 950
gezegendeki FS
Çok çok geçmiş olsunRabbim yüreğine ferahlık versin inşallah bol sabırlar diyorum çok zor süreçlerden geçmişsin Allahım yar ve yardımcın olsun kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin
Kız senin bu kan verme azmine hayran kaldımKızlar merhaba
21 mayıs 100
23 mayıs 232
26 mayıs 950
gezegendeki FS
Ya çok paniğim şimdi bana sabah olmaz muayenee var yaKız senin bu kan verme azmine hayran kaldımaslında çok da hızlı değil. Sadece 21-23 mayıslar 2 günde bir iken değerin 2 kat artmış.diğerleri 3 gün arayla vermişsin.Korkma canım normal
Yarın randevum var kızlar çok heyecanlıyım bentransfer sürecinde hangi ilaçları iğneleri kullandınız kızlar bana kısaca yazar mısınız rica etsem
Merhabalar herkese. Dün akşam kan testi verdim 121 çıktı. Dün kan testi vermeden önce idrar testi çift çizgiyi gördüm.
Bugün tekrar yaptım saat 5 gibi falan idrar testi düne göre biraz silikti sizce değerim düşmüş olabilir mi var mı böyle bir durum yaşayan
Amin inşallah ama kafamı karıştıran git gide belirginlesip bugün dünkü belirginligin olmamasıydı.Merhaba canım hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inşallah bence teste takılı kalma kan sonucun önemli kiminin idrarda bile çıkmadan kanda öğrendi gönlünü ferah tut inşallah sağlıcakla ilerler Amin
7.gun 100 beta geldiğinde benim testler de soluk silik cikiyodu 2 gün sonra 232 gördüm rahat ol yarından sonra 300 kusur gorebilirsinAmin inşallah ama kafamı karıştıran git gide belirginlesip bugün dünkü belirginligin olmamasıydı.
Bu durumu chatgpt sordugumda testin siliklesmis beta düşüyor olabilir dedi7.gun 100 beta geldiğinde benim testler de soluk silik cikiyodu 2 gün sonra 232 gördüm rahat ol yarından sonra 300 kusur gorebilirsin
Canım benim 6 haftamda bile idrar testimde hiç bir çizgi çıkmamıştı kese bebek varken bile düşün yani.:) Sen kan değerine güven o testler yanlış olabiliyorAmin inşallah ama kafamı karıştıran git gide belirginlesip bugün dünkü belirginligin olmamasıydı.
Ayy inşallah lekelenmem başladı şimdi de. Bu ne anlama geliyor böyle bir iki damla pembe ya da kırmızı değil kahveye yakın gibi.Canım benim 6 haftamda bile idrar testimde hiç bir çizgi çıkmamıştı kese bebek varken bile düşün yani.:) Sen kan değerine güven o testler yanlış olabiliyor
Yerleşme olabilr eğer çok tskilyiosan sabah tekrar kan ver canmAyy inşallah lekelenmem başladı şimdi de. Bu ne anlama geliyor böyle bir iki damla pembe ya da kırmızı değil kahveye yakın gibi.
Yarın kan günüm doktorum da ver dedi zaten bekliyorum yarını ay bu gece uyku tutmaz beniYerleşme olabilr eğer çok tskilyiosan sabah tekrar kan ver canm
Valla bilmiyorum. Kuzum ya bende kullanıyorum amaYarın kan günüm doktorum da ver dedi zaten bekliyorum yarını ay bu gece uyku tutmaz benibirde progestan fitil adet olmayı engeller mi bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?