İnşallah gerek kalmaz canım ama evetAyy 12 hafta iğne mi
Amin kuzumm inşallah güzel sonuç alırım Allahım herkesin yardımcısı olsunya bana hem fitil hem iğne dedi doktor vallahi ilaçlardan iğnelerden bıktım ay
İnşallah gerek kalmaz canım ama evet
Ay olsun ya bebişlerimiz tutunsun da biz iğne vurunuruz analıkkk
Gittim kuzum yarın sabahtan progesteron ve östrojen bakmak için çağırdı. Yarın öğlen belli olucak bakalımCanım sen ne yaptın doktora gittin mi bugün
Korkutma kızo derece mi ya ??? Ne zaman başladın ne kadar kullandın aşkım
Gittim kuzum yarın sabahtan progesteron ve östrojen bakmak için çağırdı. Yarın öğlen belli olucak bakalım
Üfff yaa… ilaçlara tüp bebek parasından fazla gitti yemin ederim ya. Göbekten alsam ayrı dert popo ayrı dert. Doktora sadece fitil olsa olmaz mı dedim yok dedi ikisi de olcak dediValla o dereceyildiriyor insanı. Transferden sonra veriyor. Hamile kalırsan 12. Haftaya kadar kullanılıyor. Aynı şekilde fitili de.
Üfff yaa… ilaçlara tüp bebek parasından fazla gitti yemin ederim ya. Göbekten alsam ayrı dert popo ayrı dert. Doktora sadece fitil olsa olmaz mı dedim yok dedi ikisi de olcak dediarkadaşlar ben iptal
Aynen aşko ya ama psikolojim etkilenecek artık o iğnelerden artık çok az kaldıİnşallah gerek kalmaz canım ama evet
Ay olsun ya bebişlerimiz tutunsun da biz iğne vurunuruz analıkkk
Amin aşkım hepimizin inşallahAllah yar ve yardımcın olsun inşallah
Kuzum emin ol o iğneler bile nimet. Benim normalde nisanda taze transferim olucaktı hormonlardan kaynaklı iptal edildi. Mayısta olucaktı rahim iyi kalınlaşmadı. Şimdi yarın tekrar kan vericem bakalım ne olacak.Aynen aşko ya ama psikolojim etkilenecek artık o iğnelerden artık çok az kaldı
Geçmiş olsun çok uzuldum insAllah tez vakit nasip eder Rabbim.Herkese merhaba.Hepinizin hikayelerini okumak çok iyi geliyor.Umarım anneliği her isteyene Allah nasib eder.Geçen sene ilk tüp denememi yaptım negafit sonuç aldım.Sonrasında defalarca yumurta toplamalar döllenmemeleri gibi bir çok aksilik çıktı.Embriyo oluştuktan sonra ocak ayında tek embriyo transfer oldum ve pozitif sonuçlandı çok mutlu oldum.Herşey çok yolunda gidiyordu,fetal dna testi sonucu bebek sağlıklıydı fakat 17.haftamı doldurdum ve doktora gittiğimde kalbinin 3 gün önce durduğunu öğrendim ve yıkıldım.Tüm o emekler boşa gitti.Bu arada yaşımda 41.Bu sebeple çok umutsuzluğa kapıldım.Transfer için tekrar hazırlanmak istiyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan yada negatif sonuç almaktan korkuyorum.
Geçmiş olsun çok uzuldum insAllah tez vakit nasip eder Rabbim.
Bende transfer sürecimde aynı doz kullandım hatta estrofem 4 kullandım. Estrofem östrojen hormonunu yükseltir rahim hazırlama gibi birşeyKızlar bugün gittim doktora Estrofem verdi bugün başlayacakmışım günde 3 tane. Çok değil mi ? Ve ayrıca iğne verecekmiş progestan mı ne hem fitil hem iğne. Bayramın 4. Günü tekrar gidicem de Estrofem düşündürdü beni şuan
Kizlarr çift kesemez göründü allahim isteyen herkese nasip etsin çok şükür
Yok mayalacım ya bugün 9. gün silik çizgi çıktı artık yarın kan veririm diye düşünüyorum
Yok mayalacım ya bugün 9. gün silik çizgi çıktı artık yarın kan veririm diye düşünüyorum
Aminnn inşallahİnşallah hakkında hayırlısı güzeli olsun Allahım yüzünü güldürsün inşallah yarın güzel haberlerini Alalım inşallah Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?