Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin kuzumm inşallah güzel sonuç alırım Allahım herkesin yardımcısı olsun ya bana hem fitil hem iğne dedi doktor vallahi ilaçlardan iğnelerden bıktım ay

Maalesef bazı doktorlar çok ilaç yüklüyor bazı ilaçlar geliyor mu gelmiyor mu herkese aynı reçete yazıyorlar

Valla o dereceyildiriyor insanı. Transferden sonra veriyor. Hamile kalırsan 12. Haftaya kadar kullanılıyor. Aynı şekilde fitili de.
Üfff yaa… ilaçlara tüp bebek parasından fazla gitti yemin ederim ya. Göbekten alsam ayrı dert popo ayrı dert. Doktora sadece fitil olsa olmaz mı dedim yok dedi ikisi de olcak dedi arkadaşlar ben iptal

Üfff yaa… ilaçlara tüp bebek parasından fazla gitti yemin ederim ya. Göbekten alsam ayrı dert popo ayrı dert. Doktora sadece fitil olsa olmaz mı dedim yok dedi ikisi de olcak dedi arkadaşlar ben iptal

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

Aynen aşko ya ama psikolojim etkilenecek artık o iğnelerden artık çok az kaldı
Kuzum emin ol o iğneler bile nimet. Benim normalde nisanda taze transferim olucaktı hormonlardan kaynaklı iptal edildi. Mayısta olucaktı rahim iyi kalınlaşmadı. Şimdi yarın tekrar kan vericem bakalım ne olacak.

O yüzden 2 kez ertelenince ben diyorum ki yeter ki sağlıkla, kolaylıkla transfer olayım da isterse iğne olsun yeter ki transfer olsun sonra pozitif olsun sonra sağlıklı bir gebelik geçirip doğurayım. Kendini böyle rahatlat ben öyle yapıyorum

Geçmiş olsun çok uzuldum insAllah tez vakit nasip eder Rabbim.

Bende transfer sürecimde aynı doz kullandım hatta estrofem 4 kullandım. Estrofem östrojen hormonunu yükseltir rahim hazırlama gibi birşey

Yok mayalacım ya bugün 9. gün silik çizgi çıktı artık yarın kan veririm diye düşünüyorum

İnşallah hakkında hayırlısı güzeli olsun Allahım yüzünü güldürsün inşallah yarın güzel haberlerini Alalım inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…