Amin canım benim Allah razı olsunCanım benim bende buraya bakınca nedense hüzünleniyorum
Allahım bu sefer yüzünü güldürsün dilerim inşallah ikisi sıkı sıkı tutunmuştur Amin
Memişleretakılma benim hâlâ yumuşak hiç meme hassasiyeti yaşamadım İnşallah hayırlı güzel haberlerini alırız Amin Amin
Oy oy o teyzoşların ellerinden öpsünlerŞu an 10 haftalığız çarşamba günü 11 haftalık olacaklar nasip olursa şu an daha söylemezler cuma günü randevum var burada 4 aylık olmadan tahmin bile yapmazlar 8 Temmuzda perinotoloji uzmanında randevum var eğer her şey yolunda olursa orada 17 haftalık olacağız öğrenme ihtimalimiz yüksek öğrenirsem buraya da yazacağım inşallah
Hadi bakalım hayırlı olsun canımKızlar cumartesi oluyorum transferi Allah’ın izniyleAllah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
Teşekkür ederim canım benimHadi bakalım hayırlı olsun canıminşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım
Hadi gözün aydın canım inşallah pozitifi de görürsünKızlar cumartesi oluyorum transferi Allah’ın izniyleAllah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
Merhabalar,katil hucreler bende var,4 dusuk yasadigim,ve en son histeroskopi ile rahimin numunesi alindi ve 14gun sonra pozitif cikti .Bana bir ay gebe kalmadan doktorum yazdi ilaclari.Bu kesinikle zor bir sey degil ve bunun cozumu var uzulmeyin.Kizlar sizlere birşey sormak istiyorum. Şimdi intralipit serum ve embriyo glue yaptirmama ve 5. Gün 4aa kalite transferim tutmadi. Bende enzim Yüksekliği oluyor diye bunun bir otoimmun hastalik olduğu söylenmişti. Yani vucuttaki katil hucrelerin iyi hucrelere saldirmasiymis. Bunun için bağışıklık testleri yaptirmak istiyorum. Bunlar neler ve nerelerde yaptiriliyor bilen var mi? Aklimda soru işareti kalsin istemiyorum.
İnşallah balım aminHadi gözün aydın canım inşallah pozitifi de görürsün
Kızlar cumartesi oluyorum transferi Allah’ın izniyleAllah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
Selamun aleyküm kızlar nasılsınız
Benim gebelik sıkıntılı gectiği için uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın ama hep aklımdasınız acaba sizde son durumlar nedir
Teşekkür ederim canım benimAmin Ecmain inşallah canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah
Teşekkür ederim canım benimbeni bi güncellesen mi artıkkkkk ertelendi yazısını görünce psikolojik korkuyorum ahahahha
Benim ara ara kanamalarım oluyor bel ve karın ağrım hâlâ devam ediyor bide üstüne bulantı eklendi hep açım ama yemek kokusu geldigi gibi afedersin öğürmeye başlıyorum ve gün geçtikçe daha da beter oluyor yani vel hasıl kelam daha gelmeden bana dünyanın kaç bucak olduğunu gösteriyorAleyküm selam canım hoşgeldin durumun nasıl bebeğin iyi misiniz inşallah
Elleri dert görmesin inşallah bebişi yola koymuş geliyorrrrrBenim tüp bebek doktorumun ismi de Yasmin dibak yine duygulandım
Benim ara ara kanamalarım oluyor bel ve karın ağrım hâlâ devam ediyor bide üstüne bulantı eklendi hep açım ama yemek kokusu geldigi gibi afedersin öğürmeye başlıyorum ve gün geçtikçe daha da beter oluyor yani vel hasıl kelam daha gelmeden bana dünyanın kaç bucak olduğunu gösteriyor
Elleri dert görmesin inşallah bebişi yola koymuş geliyorrrrr
Kızlar bu zamana kadar hep pozitiftim ama şu an aşırı anksiyetem tuttu korkudan nefesim kesiliyor resmen ya olmazsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?