- 1 Şubat 2024
- 973
- 685
- 23
Aminnn kuzum çok sevinirlerAmin çok iyi bir doktor ama asıl doktorum erkek olan dı yumurtamı kadın topladı transferimi ve ilk ultrasonumu erkek doktorum yaptı ikisi de çok iyi insanlardı yolları her daim açık olsun inşallah Amin 8 temmuzda o hastaneye bebek için gideceğim çiçek çikolata alıp ziyaret edeceğim inşallah
Rahmin sağ tarafında dün akşamdan beri bıçak giriyormuş gibi kramplar giriyor ara ara şiddetli biraz korktumO sana öyle geliyor kuzum biz hepimiz öyleydik ve o korku hiç geçmiyor ki acaba bebekler iyi mi herşey yolunda mı doktora gidince rahatlıyorum sen pozitif ol sakın moralini bozma canım inşallah Rabbim seni müjdelesin Amin
Ay sakin ol aşkım pozitifi çağır olmuş gibi hayal kur. Ben öyle yapıyorum yoksa her senaryo vardı kafamda fol yok yumurta yok daha konmadan. Stres yokKızlar bu zamana kadar hep pozitiftim ama şu an aşırı anksiyetem tuttu korkudan nefesim kesiliyor resmen ya olmazsa diye
Aminnn kuzum çok sevinirlerbebek nasıl gidiyor kaç haftalık oldun
Rahmin sağ tarafında dün akşamdan beri bıçak giriyormuş gibi kramplar giriyor ara ara şiddetli biraz korktum
Sağ sağlim kavuş evlatlarına canımmmÇok şükür şimdilik iyi ikiz benimkilercuma günü kadın doktorumda randevum var rutin kontrol 8 temmuzda perinotoloji uzmanına gideceğim ikiz olduğu için kadın doktorum onlarla da ilerlememi istiyor şu an 10.haftayı tamamlıyoruz 11 olacaklar Allah’ın izniyle inşallah darısı başınıza olsun inşallah Amin
Sağ sağlim kavuş evlatlarına canımmminşallah çok amin
Ay sakin ol aşkım pozitifi çağır olmuş gibi hayal kur. Ben öyle yapıyorum yoksa her senaryo vardı kafamda fol yok yumurta yok daha konmadan. Stres yok
Ay kızlar hep iyi düşündüm iyi hayal kurdum ama yani nedense bi panik oldum. Vücudumda bişeyler oluyor kesinlikle hiç belirti yok diyemem ama iğne etkisi midir yoksa tutunmadan mıdır bilememek çok geriyor beniKız o bende de vardı yani korkma tutunma belirtisi de olabilir hele sen bir rahatla bebeğin seninle birlikte inşallah Amin
Canım test günü yaklaştıkça bende de o gerginlik başladı . Ama şöyle düşün biz elimizden gelenin fazlasını yaptık, bundan sonrasında top artık bebişlerimizde. İnşallah sımsıkı tutunmuşlardır bizeRahmin sağ tarafında dün akşamdan beri bıçak giriyormuş gibi kramplar giriyor ara ara şiddetli biraz korktum
Kuzum ben belirtiden saymıyorum ya progesteron iğnesi çok canımı yakıyor mesela benim oksapar da aşırı yakan bir iğne. İğne etkileri diye düşünüyorum. Hani aa işte şu var kesin tuttu diye düşünmüyorum bence progesteronun çok etkisi var.Canım test günü yaklaştıkça bende de o gerginlik başladı . Ama şöyle düşün biz elimizden gelenin fazlasını yaptık, bundan sonrasında top artık bebişlerimizde. İnşallah sımsıkı tutunmuşlardır bize
Bence ağrın güzel bişey kuzum bu forumu hatim ettim resmen çok fazla belirti olarak bahsetmiş hamişlerbende hiç belirti yok diye kendimi dinleyip duruyorum .
Nefes egzersizi yap canım ara ara meditasyon müziği açıp . Çok iyi geliyor
Bende tersi oluyor galiba büyüdükçe bulantim daha da artıyor 10+5 Olduk kanamamda moralimin çok bozulduğu ya da ayak üstü de olsa Bi iş yaptığım gün oluyorCanım çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla atlatırsın Rabbim şifa versin yar ve yardımcın olsun inşallah kaç haftalık oldun şimdi belki büyüdükçe bulantıların azalır kanama niye oluyor Muş doktorun demedi mi dikkat et kendine arada yaz durumundan haberdar edersin
Bende tersi oluyor galiba büyüdükçe bulantim daha da artıyor 10+5 Olduk kanamamda moralimin çok bozulduğu ya da ayak üstü de olsa Bi iş yaptığım gün oluyor
Dedim ya hep aklımdasınız ama inan o kadar kötüyüm ki başımı kaldıracak halim yok bugün biraz daha iyiyim çok şükür fırsattan istifade gireyim dedim
Sende durumlar nasıl
Kuzum ben belirtiden saymıyorum ya progesteron iğnesi çok canımı yakıyor mesela benim oksapar da aşırı yakan bir iğne. İğne etkileri diye düşünüyorum. Hani aa işte şu var kesin tuttu diye düşünmüyorum bence progesteronun çok etkisi var.
Kendini dinleme hiç ben de çok okudum belirtisi olmayıp pozitif çıkanları.
Ay kızlar hep iyi düşündüm iyi hayal kurdum ama yani nedense bi panik oldum. Vücudumda bişeyler oluyor kesinlikle hiç belirti yok diyemem ama iğne etkisi midir yoksa tutunmadan mıdır bilememek çok geriyor beni
Transfer 5 haziran test 17 haziran kuzumO duygusal iniş çıkışlar hepimizde oluyor hiç gerilme rahat olsana iyi geliyorsa kısa süreli yürüyüşler yapabilirsin kendini strese katma Allah’ın izniyle inşallah iyi olur
Bu arada transfer gününü ve test gününü yaz ona göre tabloyu güncelleyeyeyim
yok hayır bana dondurulmuş embriyo transferi yapacaklar bu yüzden rahim dinlendirme yapıyoruz iki adet süresi kadarMerhaba hustereskopi mi oldunuz bu yüzden mi temmuza kaldı Rahim dinlendirmeyi ondan mi yapıyorlar ben de histereskopi olacagim ondan ne kadar sonra transfer olur net konuşmadı doktorum
Transfer 5 haziran test 17 haziran kuzum
Keşke karnımızın içini görebilsekHaftaya Salı günü hadi hayırlısı inşallah
Keşke karnımızın içini görebilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?