Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ağzın bal yesin ne güzel konuşuyorsun sen öyle Allahım nasip et aminnnn

Evet canım oksapar 0,6 kullanıyorum ben bi de göbüşüm mosmor oldu, progesterondan h bahsetmiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum , güzel olacak her şey inşallah

Ah nerde kuzum keşke görebilsek ne iyi olurdu filim izler gibi onları izlerdik
Canım daha önce hiç hamilelik yaşadın mı yoksa evlilikten bu yana olmadı mı yoksa söyledin kaçırdım mı
Kuzum bizim aslında bebek düşüncemiz yoktu ama benim çikolata kistlerim olduğu için ben üniversiteden beri zaten hep kontrole gidiyordum. Evlendikten sonra doktorum çocuk sormaya başladı zaten kistler büyümesin diye doğum kontrol hapı kullandım hep. En son kasım gibi tekrar sordu ben hayır diyince amh bakmak istedi. Orda zaten amh düşük çıkınca birden apar topar biz bebek yapmaya tutuştuk. Aralıkta hsg çekindim ocakta başladık denemelere. Bir kez letuyla yumurta büyüttük olmadı. Sonra doktorum tüp bebeğe yönlendirdi. Aslında ben 3 ay deneme sonucu olmayınca amh düşük çıktı ve kistlerim var diye tüp bebeğe başladım. Belki biraz daha deneyebilirdik ama kısmet işte. Daha önce hiç hamile kalmadım. İnşallah şimdi kalıcam
Tutunmak olduğuna inanmak istiyorummmm ve inandım test zamanın ne zaman aşkım
17 haziran canım ay amin inşallah

Amin Ecmain inşallah canım benim anladım inşallah Rabbim bebeğine sağlıcakla kavuştursun inşallah

İnşallah Rabbim daha da iyi etsin canım Amin
Bende iyiyim Elhamdulillah Allah razı olsun
Hep beraber her daim iyi olalım ve bu yolda yürüyen herkesin de güzel haberlerini almayı RABBIM nasip etsin inşallah
Senin ikisi de tutmuş galiba çok sevindim RABBIM sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Hep beraber her daim iyi olalım ve bu yolda yürüyen herkesin de güzel haberlerini almayı RABBIM nasip etsin inşallah
Senin ikisi de tutmuş galiba çok sevindim RABBIM sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Amin Amin inşallah
Evet canım çok şükür Rabbim bana ikisini de nasip etti biz bir tane beklerken bize büyük sürpriz oldu çok şükür Rabbime Amin canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım vaktinde zamanında inşallah Aslında ben transfere gitmeden önce gecesi ikiz bebekler gördüm rüyamda çok güzel bir rüyaydı ama ben birini tutacağını hissettim ama ikisinin olacağını hiç düşünmedim

Erkek mi kedin aman ondan profil resmin kediliydi maşallah canım inşallah o günleri görmek nasip olsun
Evet erkek ama kedi değil de köpek gibi hiç yanımdan ayrılmaz. Sanki transferi hissetmiş gibi çok bulaşmıyor bana nasipse abi olucak beraber büyütücez bebişi

Evet erkek ama kedi değil de köpek gibi hiç yanımdan ayrılmaz. Sanki transferi hissetmiş gibi çok bulaşmıyor bana nasipse abi olucak beraber büyütücez bebişi

Oy oy hissetmiştir bence inşallah Amin Amin
Geçen sene bir reels izlemiştim eve bebeği getiriyorlar bebek ağlıyor kedi de buna ne gerek vardı diye bakıyordu

Kızlar günaydın bugün resmen adetten bir gün önce kasık ve bel ağrısı olur ya o şekilde uyandım kafamı kaldıramıyorum yataktan niye böyle oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…