Canım benim ağla rahatla ,Rabbimin vardır bi bildiği herkesin bu hayatta sınandığı şeyler var. bizlerin sınavıda zor anne baba olmakmış, çok yorucu yaşamayan kimsenin anlayamayacağı şeyler . Elbet biz de sabrımızın emeklerimizin karşılığını alacağız. Bu günlerde gelip geçecek hepimiz için . İnanıyorum benGerçekten sözün bitti yermiş ağlıyorum zaten tutamıyorum ki
Benim test günüm yarın kuzumAy ben de kesin kusardım korkunç
Amin aşkım senin test günü ne zamandı
İnşallah geçer bu günlerde artık çok ağır gelmeye başladı. Hem fiziksel hem psikolojik bütün yükü çeken benim ama suçlanan yine ben oluyorum. Kaynanam sabahtan beri laf atıp duruyor bu kız zaten üzgün bide ben üzmiyim demiyor. Çok kötüyüm kaçıp gidesim varCanım benim ağla rahatla ,Rabbimin vardır bi bildiği herkesin bu hayatta sınandığı şeyler var. bizlerin sınavıda zor anne baba olmakmış, çok yorucu yaşamayan kimsenin anlayamayacağı şeyler . Elbet biz de sabrımızın emeklerimizin karşılığını alacağız. Bu günlerde gelip geçecek hepimiz için . İnanıyorum ben
Ayyy çok az kalmışBenim test günüm yarın kuzum
canım benim aynen öyle eşlerimiz bi yere kadar bizim yanımızdalar . Bu süreci psikolojik ve bedenen yaşayan biziz . İğneler, muayeneler, operasyonlar, hormon ilaçları neler neler .. çok normalmiş gibi davranıp günlük hayata devam ediyoruz ama hiçte kolay değil.İnşallah geçer bu günlerde artık çok ağır gelmeye başladı. Hem fiziksel hem psikolojik bütün yükü çeken benim ama suçlanan yine ben oluyorum. Kaynanam sabahtan beri laf atıp duruyor bu kız zaten üzgün bide ben üzmiyim demiyor. Çok kötüyüm kaçıp gidesim var
Kendisi çok büyük halt etmiş gibi 6 tane doğurmuş neymiş şimdiki gelinler bozuk mal gibi kakalanıyormuş direk bana demiyor kendi kendine söyleniyor. Bizim aylardır çektiklerimizi bir hafta çekemezler ama konuşmaya gelince herkes herşeyi çok iyi biliyor. Neyse ya düşündükçe daha çok sinirleniyorum. Rabbimin nasip ettiği bir zaman vardır inşallah bu kötü günler geride kalırcanım benim aynen öyle eşlerimiz bi yere kadar bizim yanımızdalar . Bu süreci psikolojik ve bedenen yaşayan biziz . İğneler, muayeneler, operasyonlar, hormon ilaçları neler neler .. çok normalmiş gibi davranıp günlük hayata devam ediyoruz ama hiçte kolay değil.
Ne diye laf söylüyor kayınvaliden? Sen duymazdan gel , ne bilecekmiş o senin yaşadıklarını . Bizim kusurumuz ayıbımız yok , yardımcı tedavi yöntemleriyle anne olmaya çalışıyoruz. Öyle boş boş konuşmak kolay oturduğu yerden . Sıkma sen canını insanlar hep konuşuyor
Aynen öyle hiç düşünme bir kulağından girsin bi kulağından çıksın.. negatif cümlelere kapa kendini. İnşallah her şeyin bi zamanı var inşalalh tez vakitte güzel günler görmek, mucizelerimize kavuşmak nasip olsun hepimizeKendisi çok büyük halt etmiş gibi 6 tane doğurmuş neymiş şimdiki gelinler bozuk mal gibi kakalanıyormuş direk bana demiyor kendi kendine söyleniyor. Bizim aylardır çektiklerimizi bir hafta çekemezler ama konuşmaya gelince herkes herşeyi çok iyi biliyor. Neyse ya düşündükçe daha çok sinirleniyorum. Rabbimin nasip ettiği bir zaman vardır inşallah bu kötü günler geride kalır
Amin inşallahAynen öyle hiç düşünme bir kulağından girsin bi kulağından çıksın.. negatif cümlelere kapa kendini. İnşallah her şeyin bi zamanı var inşalalh tez vakitte güzel günler görmek, mucizelerimize kavuşmak nasip olsun hepimize
Yaptırmadım canım yazın düşünüyorduk yaptırmayı araştırıyordum ama çok şükür hamile olduğumu öğrendim tüp deil yanidarısı sizlere inşallah
Canım transfer tarihim 24 mayıs. Test günüm de bugün az önce kan verdim sonuç çıkınca arayacaklar
Kızlar günaydın bugün resmen adetten bir gün önce kasık ve bel ağrısı olur ya o şekilde uyandım kafamı kaldıramıyorum yataktan niye böyle oldu ya
Kız kokladı mı hahahahah ay ilk defa duydum ne kokması gerekiyormuş
İnşallah geçer bu günlerde artık çok ağır gelmeye başladı. Hem fiziksel hem psikolojik bütün yükü çeken benim ama suçlanan yine ben oluyorum. Kaynanam sabahtan beri laf atıp duruyor bu kız zaten üzgün bide ben üzmiyim demiyor. Çok kötüyüm kaçıp gidesim var
Evet canım olupta kaybetmek en kötüsü eşim anlayışlı olsun yeter bana diğerlerini lafını bir gün hatırlar diğer gün unuturum. İnşallah Rabbim çok bekletmeden nasip ederCanım kimseyi takma bu Rabbimin takdiri senin elinde olan birşey değil zaten imanı varsa seni suçlamasına gerek yok Buda senin imtihanın ama emin ol olup kaybetmektense başta negatif olması daha az canını acıtır ki sen bunu yaşamış birisin daha iyi bilirsin sana sarılıyorum kuzum sakın milletin lafıyla kendini üzme
Kendisi çok büyük halt etmiş gibi 6 tane doğurmuş neymiş şimdiki gelinler bozuk mal gibi kakalanıyormuş direk bana demiyor kendi kendine söyleniyor. Bizim aylardır çektiklerimizi bir hafta çekemezler ama konuşmaya gelince herkes herşeyi çok iyi biliyor. Neyse ya düşündükçe daha çok sinirleniyorum. Rabbimin nasip ettiği bir zaman vardır inşallah bu kötü günler geride kalır
Namazında niyazında Hacca gidip gelmiş bir kadın ama işte insan çiğ süt emmişTövbeler olsun inşallah hiç merhameti vicdanı yokmuş bunları söylemek ne kadar büyük laflar Rabbimin takdir-i olduğunu bilmiyor ama nasıl hem sinirlendim hem senin adına üzüldüm mümkünse kayınvalide bile olsa bir süre mesafe kat görüşme bu süreçte kimseyi birde seni üzmesine izin verme Allahım imtihanını kolaylaştırsın sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin Amin İnşallah
Ne diyor ya oİnşallah geçer bu günlerde artık çok ağır gelmeye başladı. Hem fiziksel hem psikolojik bütün yükü çeken benim ama suçlanan yine ben oluyorum. Kaynanam sabahtan beri laf atıp duruyor bu kız zaten üzgün bide ben üzmiyim demiyor. Çok kötüyüm kaçıp gidesim var
Dua etsin de rabbim onu o 6 evladıyla sınamasın. Ne demek bozuk mal. Kendisine baksın o da tavşan gibi üremiş durmuşKendisi çok büyük halt etmiş gibi 6 tane doğurmuş neymiş şimdiki gelinler bozuk mal gibi kakalanıyormuş direk bana demiyor kendi kendine söyleniyor. Bizim aylardır çektiklerimizi bir hafta çekemezler ama konuşmaya gelince herkes herşeyi çok iyi biliyor. Neyse ya düşündükçe daha çok sinirleniyorum. Rabbimin nasip ettiği bir zaman vardır inşallah bu kötü günler geride kalır
Namazında niyazında Hacca gidip gelmiş bir kadın ama işte insan çiğ süt emmiş
Bir süre kimseyle yüz göz olmak istemiyorum zaten akışına bırakacağım şimdilik. Amin canım inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?