Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Dua etsin de rabbim onu o 6 evladıyla sınamasın. Ne demek bozuk mal. Kendisine baksın o da tavşan gibi üremiş durmuş
Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu kimse hamile kalmak için doktora gitmezdi herkes doğururdu diyor bide kalabalığa girince anlayışlı kv rolüne bürünüyor. O tavşan gibi üremeyi marifet sanıyor. Rahmetli kayınpederim aldatıyormuş hep belkide buyüzden üreyip durmuştur.

Aynen öylelerinde asıl vicdan olmuyor. Kimseyle görüşecek halim yok zaten kimseyi görmek istemiyorum. İkinci transfer içinde birkaç ay beklemek istiyorum zaten kendimi toparlamak için. Sonrana bakarız Allah büyük.
Çok sağol canım desteğin için hep yanımda oldun. Hiç beklemediğim bir zamanda nasip edecek Rabbim inşallah

Ay çok gereksiz varolma çabaları yapıyor kendisi. Üremesi hayattaki tek başarısıdır muhtemelen. Hiç ciddiye alıp dinleme bile

Hayırlı olsun canım , sular seller gibi geçsin sürecin.
Ben arı sütü almıştım aktardan hergün 1 kaşık onu yedim, avokado, haşlanmış yumurta, ceviz , zeytinyağlı yemekler , kuzu eti yedim , yürüyüş yapmaya çalış hergün . Bi de köy ya da organik değilse tavuk yememeye çalış. Paketli gıda tüketme ve Ekmeği de azaltmanı tavsiye ederim

Amin canım inşallah daha kese için gitmedik ya dış gebelik olur mu diye kafama takılıyor olsa belirti vermezmiydi ?

Gönlünü ferah tut kötü şeyler düşünme inşallah sağlıklı güzel bir yere yerleşmiştir kan değerlerin nasıl dı peki kese için ne zaman gideceksin inşallah Rabbim sana bağışlasın canım

Merhaba canım hayırlı olsun maşallah çok sevindim Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı güzel sonuçlar alırsın inşallah Amin hangi doktorda karar kıldın canım inşallah dilerim ummadığın kadar kaliteli sağlıklı yumurtaların sağlıklı kaliteli altın embriyoların olsun inşallah Amin
Kabak çekirdeği tüketmeni tavsiye ederim , yaban mersini organik yumurta bunlarda yumurta kalitesini artırır inşallah Allahım yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyorum inşallah eşinde kabak çekirdeği yesin birde bitter çikolata spermler için faydalı şans senden yana olsun inşallah Amin Ecmain

Amin kuzum her daim dualarımda olacaksın inşallah bir bakarsın kendiliğinden olur kim bilir Rabbim herşeyin en güzelini bilendir biraz toparlan dinlen acele etme yeni transfer için kendini mental olarak ve bedenen hazır hissedince girersin inşallah dilerim mucizen sana gelecektir bu sefer Allah’ın izniyle öyle güzel günlerin olsun ki evlatlarınla beraber bugünleri hiç hatırlamazsın bile Rabbim iki cihan saadeti versin inşallah

Allah razi olsun canim benim aminnn insAllahRabbim guzel haberler vermeyi nasip etsin hepimizetamam super bilgiler cok tesekkur ederim canim tedarik etmeye calisayim hepsini

Yaa Allah razi olsun nasil guzel dualar nasill aminnn agzin bal yesin mayalaaminn amin Rabbim kabul etsinbursa bahceciyi sectik canim dualar istihareler derken hayirliya yonlnedir dedim hep Rabbime insAllah hayirli olacak inaniyorumtamam super senin dediklerini de ekran aliyorum sila canim arkadasiminkini deharikasiniz kizlar

Aysecelik4343 canım nasılsın iyi misin uzun zamandır görüşemedik bebeğin nasıl her şey yolunda mı inşallah

Senden de kuzum hayırlı güzel haberler Alasın inşallah sürecin su gibi berrak güzel geçsin Rabbim seni yormadan mucizeni göndersin sağlıklı bir şekilde inşallah Amin oradan çok memnun olan arkadaşlar vardı inşallah önce Allahtan sonra o doktorlardan şifanı bulursun orası sana da uğur getirsin inşallah Amin Ecmain inşallah
Sana şifa olsun hepsi güzel yumoşların Altın embriyoların olsun inşallah Annesine gelip sıkı sıkı tutunup bebiş olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…