Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben de geleyimi o zaman 5 haziran transfer oldum da

Maşallah canım hayırlı olsun transferin dilerim bebişin sıkı sıkı tutunsun güzel müjdeli haberler Alırsın inşallah Amin
İstersen eklerim canım bilgilerini yaz inşallah sana da uğur getirsin topiğimiz

Yaa inşallah sağolasın hayırlı olsun bebişin bu arada sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı bize

Yaa inşallah sağolasın hayırlı olsun bebişin bu arada sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı bize

Amin Amin inşallah Allah razı olsun darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin

Yaaa sen nasil bir seysinnn melekkk melekknasil guzel dualar Allahimmm aminn aminn Allah razi olsun canim sonsuz aminn benim guzel kalpli agzi duali mayalam hepsini ozetlemissin Rabbim kabul etsinevet baya xa arastirdim guzel yorumlar cok icimize de sindi Rabbim vesile etsin insAllah edecek jnaniyorum diger negatifteki gibi degilim bu sefwr olacak Allahin izniylemujeler alalim verelim birbirimize hepimiz

Amin kuzum senden de Allah razı olsun o senin güzel kalbin Rabbim gönlüne göre versin inşallah her daim pozitif ol Allahım yanında olsun mucizeni sağlıklı bir şekilde göndersin inşallah bizi de haberdar edersin inşallah

Ay amin amin mayalammmbayrağı biz devraldık pıtır pıtır hamiş haberlerimizi verelim inşallah

Amin canım benim emin ol senin de çok hamiş kalmanı diliyorum Rabbimden dilerim Yarın hayırlı güzel müjdeli haberlerle gelirsin inşallah Rabbim yüzünü güldürsün yarın sevinç gözyaşları dökmek nasip olsun Yarabbim Amin

Allah razı olsun canım benim aminnnn

Gitmeyin kız bizim bu sayfa maşallah bereketli size de uğur getirsin inşallah bu topikte keramet var söylim
Kuzucum valla ben açıcaktım aslında ama bizim bu kitleyi yakalayamayız diye açmadım. Birkaç haziran grubuna dahil oldum ama bizim sayfa gibi değiller ya burdaki girl power çok başka

kızlar selamlar, tüp bebek öncesi takviye vitamin vs bişiy kullandınız mı ya ? Benim doktorum eşli olarak herhangi bişiy önermedi ama ?
Bence pco görünümü var su ara OPUya kadar bişiy kullanalım diyorum eşli olarak doktora sorucam da denenmiş takviyeler varsa size sormak istedimm

Aleyküm selam canım sürecin hayırlı olsun her şey gönlünce olsun inşallah Amin benim doktorum eşime vitamin hapı kullan dedi onu 1 ay kullandı bende zaten folik asit içiyordum ekstra başka şeyler vermediler

Amin canım amin cümlemize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…