Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ya bir Beyza öğretmenimiz vardı ismini çıkaramadım etiket yapacaktım çoktandır görünmüyor merak ettim

Yaaa canım benim Allah razı olsun vallahi bende öyle alıştım size evet gittim ultrason da birşey çıkmadı ama kan tahlili vermedim geçen ay vermiştim diye bakalım Allah büyük belki stresten de oluyor ya

Canım öğretmenim neredesin sen merak ettim ismini etiket yapamadım kaç sayfa geriye gittim mesajını bulmak için nasılsın iyi misin herşey yolunda mı mesajımı görünce bir el salla kuzum beni haberdar edersin inşallah

Allah razi olsun canim benimm amin insAllah bu sefer olacak insAllahtabiki haberdar edecegim buralarda olurum artik evet en onemlilerinden pozitif olmak insAllah olacagim dua ettim cok bugun beni uzebilecek sinirlendirecek negatif enerji verebilecek her olaydan kisiden beni koru Rabbim dedim ruhuma kalbime beynime şifa ver guzellik rahatlik huzur ver dedim cok sukur iyiyim daha da iyi olacagim insAllah ve bebisler gelecek insAllah bu sefer

Kızlar napıyosunuz çok sıkıldım beklemekten ya hem korkuyorum test günü gelirse diye hem de gelsin istiyorum

En zoru sonucu beklemek gerçekten ama az kaldı biraz daha sabır sonu güzel olsun inşallah sonrası zaman su gibi geçiyor canım

Amin kuzum ya hem o gün gelsin istiyorum hem de korkuyorum vücudum alev alıyor resmen

Ah ah öyle ki çok çelişkili duygular ki insan sonuçla yüzleşmekten korkuyor ondan istemiyorsun gelmesini inşallah beklediğine değecek güzel haberler alırsın

Bizim Sepide ortalıkta yok ya çok merak ediyorum birşey mi oldu hiç böyle yapmazdı

Kızlaaaaar biz sabahı bekleyemedik gittik kan vermeye az önce çıktı sonucum 822 hala inanamıyorum şoktayım

Hay maşallah Hay maşallah canım sılam çok sevindim tebrik ederim seni sağlıcakla gelsin mucizelerin ikiz olabilir kuzum sağlıcakla katlanarak devam etsin Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…