Awox aldım yarın gelicek bi de kaset aldım rastgele bi marka bakalım inşallah çift çizgileri görücezKaset bilmem ama awox ve predictor iyi diyorlar
Awox aldım yarın gelicek bi de kaset aldım rastgele bi marka bakalım inşallah çift çizgileri görücez
Değişiyor demek ki doktora görebirde bence bebek büyüdükçe ölçüm de daha net olacağı için daha doğru hesaplanır
31 mayısta vurdum kuzum ben zaten 12 haziranda başlıcam testeAmin amin hadi inşallah şanssenden yana olsun
Ovitrelle vurdun mu transfer zamanı
Yaaa canım benim Allah razı olsun vallahi bende öyle alıştım sizeevet gittim ultrason da birşey çıkmadı ama kan tahlili vermedim geçen ay vermiştim diye bakalım Allah büyük belki stresten de oluyor ya
31 mayısta vurdum kuzum ben zaten 12 haziranda başlıcam teste
Allah razi olsun canim benimm amin insAllah bu sefer olacak insAllahAmin kuzum senden de Allah razı olsun o senin güzel kalbin Rabbim gönlüne göre versin inşallahher daim pozitif ol Allahım yanında olsun mucizeni sağlıklı bir şekilde göndersin inşallah bizi de haberdar edersin inşallah
Kızlar napıyosunuz çok sıkıldım beklemekten ya hem korkuyorum test günü gelirse diye hem de gelsin istiyorum
Amin kuzum ya hem o gün gelsin istiyorum hem de korkuyorumEn zoru sonucu beklemek gerçekten ama az kaldı biraz daha sabır sonu güzel olsun inşallah sonrası zaman su gibi geçiyor canım
Amin kuzum ya hem o gün gelsin istiyorum hem de korkuyorumvücudum alev alıyor resmen
Ay yemin ederim az önce ben baktım biliyor musun bu kız nerelerde diye ne zaman girmiş diye baktım. Kalp kalbe karşıBizim Sepide ortalıkta yok ya çok merak ediyorum birşey mi oldu hiç böyle yapmazdı
Kızlaaaaar biz sabahı bekleyemedik gittik kan vermeye az önce çıktı sonucum 822hala inanamıyorum şoktayım
Ay yemin ederim az önce ben baktım biliyor musun bu kız nerelerde diye ne zaman girmiş diye baktım. Kalp kalbe karşı
Ay canım benim çoook sevindim yaşasınnnKızlaaaaar biz sabahı bekleyemedik gittik kan vermeye az önce çıktı sonucum 822hala inanamıyorum şoktayım
Ay naptın transfer oldun mu canım?mayala kuzum kalınlık 6.2 geldi bugün ama iptal falan demedi görünüm çok güzel dedi doktor kan verdim progesteron için anlamadım ya moralim bozuldu. Böyle hamile kalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?