Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnşallah rabbim yüzünüzu yüzümüzü güldürsün ,insan insan yaratamıyor ,aldığımız tüm bu tedavi vesile Allah o embiryolara ruh ufleyecekse nasip olacak tabi eğer vakti saati geldiyse , yaşınız çok genç bu o kadar büyük bı lütuf ki belki de hiç birine gerek klmyck Allah ol derse olur pazartesi günü iple çekiyorum güzel haberlerini duymayı güzel kardeşim

Merhaba geç cevap oldu ama aret hocaya gidiyorum. Promester/ progestan oluyorum her gece kalçadan yaptırıyorum. Tıp merkezine giderek ama çok yorucu oluyor ne zaman a kadar devam edeceğini bilmiyorum

Merhaba canım hayırlısı olsun hakkında inşallah Amin

Evet canım yapıldı dediler senin yapildimi senin kan tahlili benden iki gün sonra canım

Aynen bizim ki haftasonu araya girdiği için haftasonu çalışmıyorlar onun için pazartesi günü dediler hayırlısı bakalım
Evet benimkiler de embriyo glue yaptılar dilerim faydası olur inşallah Amin

Kızlat ben kan verdım benum beta yavaş ilerliyo( bır daha kan istedın
8 gun 66,73
10 gun 119.08
12 gun 202.66

Merhaba geç cevap oldu ama aret hocaya gidiyorum. Promester/ progestan oluyorum her gece kalçadan yaptırıyorum. Tıp merkezine giderek ama çok yorucu oluyor ne zaman a kadar devam edeceğini bilmiyorum
Merhaba bende Aret hocadayım bugün transferimin 4.günü sizin kaçıncı gün acaba aynı iğneler bende de var çok can yakıcı

InshAllah 2 gun sora yıne vercem ama yavaş ilerliyo modum ( düştü kimysal olmasın (

Dur canım hemen kötüyü çağırma inşallah artacaktır Allah’ın izniyle dualarım seninle sağlıcakla katlansın değerlerin inşallah Amin

Dur canım hemen kötüyü çağırma inşallah artacaktır Allah’ın izniyle dualarım seninle sağlıcakla katlansın değerlerin inşallah Amin
Amın canım pazartesi belli olur ınshAllah artdın böyle yavaş ilerleme ile sağlıklı hamılelık geçireb varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…