Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Korkma canım benim bişey olmamıştır Allahın izniyle konuş doktorunla

Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım, burada düşük yapan kürtaj olan ve Mart nisan ayında yeniden transfer olan arkadaşlar var. Acaba kürtaj sonrası doktorunuz histeroskopi veya hsg yaptı mı? Kürtaj sonrası doktorum gerekmiyor dedi ama ben sizlere yapıldı mı merak ediyorum.

İnşallah devamı gelmez Amin Rabbim korusun inşallah bu sıpalar yüreğimiz ağzımızda bekletiyor
Sorma valla akıl sağlığından olacam yani digerinde bı 10 sene yaslanmistim heralde bunda da 10 sene yaslanacam ne diim Rabbime bıraktım yapacak hicbiseyim yok zaten

Korkma eski kandır belki büyüdükçe baskı oldu attı o bnmde pıhtı gelmişti 6 haftalıkken korkma canım bnm
Benimde geldi 6 haftalikken bı, şimdi 9 haftalık yine geldi ama sakinlestim ya napalim elimizden geleni yapıyoruz yani gerisi takdiri ilahi umarım güzel şeyler olur

İyi geceler kizlar sağolun desteğiniz için umarım yarın daha güzel bir güne uyaniriz Rabbim yolumuzu kolaylastirsin

İyi geceler kizlar sağolun desteğiniz için umarım yarın daha güzel bir güne uyaniriz Rabbim yolumuzu kolaylastirsin

İyi geceler canım Allah rahatlık versin dilerim bundan sonra hiç sıkıntı yaşamadan sürecin güzel geçsin inşallah Amin

Kürtaj sonrası rahim filmi istediler.Ben o şart diye biliyorum.Sonuçta işlem geçiriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…