kızlar yazılarınızı şimdi okudum ben daha tedavinin başındayım yatışım felan yok hastanede o paranın içinde 2 saat yatışınız dedi.....birde benim hastanede ssk geçtiği halde ilaçları özelden yazacağız dediler devlet raporu istiyor şimdi herhangir ssk doktoruna diyememki ben mikro olacam rapor verin diye hayattta vermezmeler zatenn
kızlar yazılarınızı şimdi okudum ben daha tedavinin başındayım yatışım felan yok hastanede o paranın içinde 2 saat yatışınız dedi.....birde benim hastanede ssk geçtiği halde ilaçları özelden yazacağız dediler devlet raporu istiyor şimdi herhangir ssk doktoruna diyememki ben mikro olacam rapor verin diye hayattta vermezmeler zatenn
SSK anlaşması olduğu halde sana bu haktan yararlandırmıyorlarsa şikayet et o hastaneyi..Ne demek yaaa.Sen rapor isticeksin de kabul etmeyecekler..Olacak iş değil..klava:
USLUB canım ne diyecem o zaman ben doktora ssk geçmiyor diyor ne söyliyim doktora ilaçları o zaman ssk ile bari alsam
Arkadaşlar merhaba.
Bende tüp bebeğe başlıyorum allah izin verirse.Dün Kadıköy Acıbademe gittim Doç.Dr.Cem Demirel ile görüştüm.Başlamaya karar verdik.Benimki uzun protokol olacak.Adetimin 21.günü yani 19 Ağustosta başlayacakmışım iğnelerime.Ama biliyomusunuz kızlar ben iğneden çok korkuyorum.Daha önceden tecrübesi olan arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var.İlk iğnelere Lucrin ile başlayacağım.Göbekten oluyomuş bunlar yaa.Nolur yazın bana çokmu zor bu iğneleri olmak? Doktorum kendin de yapabilirsin dedi.Ve iğnelerin yan etkileri oluyormu? Ben çalışıyorum çünkü.Çok aksi bi durumla karşılaşmam inşallah.Halsizlik yapıyormuş yorgunluk yapıyormuş diye okudum çünkü nette. Zaten iğne fobim var bi de duyduklarım var iyice korktum.En azından bu işlemleri yaptırmış olan arkadaşlardan dinlemek isterim.Cevap verirseniz çok sevinirim kızlar.
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza,bende bu ay başladım tüp bebek tedavisine ve şuan lucrin yapıyorum,eylül başı gibi işlemlerim yapılacak.Anatolia'da tedavi oluyorum yaklaşımlarını ilgilerini çok beğendim,bu merkezle ilgili fikirleri olanlar varmı?
canım bende anatoliada tedavi oluyorum..15 ağustosta lucrin iğnesine başladım..adetin 2.ve3. günü gitcem hastaneye..sen ne zaman başladın iğneye?hangi doktorun hastasısın?adet günün mü eylül başı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?