E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Biz Ankara Güvenden vazgeçtik Kızlar..Skk lıyız diye çok genç bir doktoru veriyorlar.Birde yayınlanmış hiç bir makelesi va hakkında fazla bir bilgi yok.Eşimin içine sinmedi..Hazır istanbula gitmişken ordan bir kaç merkez araştırayım bari..a.s
Ben şimdi adet olmayı bekliyorum hastalanınca gel dedi muayene edicem.bakalım ne diyecek.farlutal içiyorum şu an adet olamadığım için oda bugün bitiyor herhalde haftaya giderim doktora.konuşucam doktorumla micro olurmu bize diye olur derse parayı denkleştirip en kısa zamanda tedaviye başlamam lazım micro ne kadar dediler size canım ne kadar tutara ilaçlarla beraber acaba cevp yazarsanız sevinirim
Canım hiç olmazsa ilaçları ssk dan faydalanarak çıkartmak istiyorum.Rapor için presedur değişti.1 ay geçerli artık raporlar.Bu yüzden önce dr la bir öngörüşme ve muayane olup öyle çıkartıcaz raporu.Bir hafta 10 gün içinde çıkartılıyor dediler..cnm sen ssk ile mi yaptırcakasın tüp bebeği sskdan raporun varmıı
ben mesela ssklı olarak özel medıcalparka gidiyorum ama doktorum çok iyi tv felan çıkıyor
hastanenin personelide çok iyi normal ilaçlarımı sskdan yazıyor tahlillerimidede kullanıyorum skk ama tüp bebek için devlet raporu olması laızm dediler bizde mikroyu özel yaptırcazz
dr la konuştuktan sonra çıkartsan raporu?Sonuçta bende özelde yaptırcam ama ilaç için rapor çıkartabiliyoruz..DIRIMKIZI canım bende özelde yaptırıcam microyu rapor çıkarana kadar vakit kaybederim.anladım 5.5 veya 6 milyar gider yani toplam değilmi canım micro için
Ya ben şimdi hastaneyi aradim tüp bebek 2750 dolar+ilaçlar dedi kiz ve ssk geçmiyor yani rapor bile olsa iğnleri karşilamiyor özele giriyormuş diğer günlük ilçalari karşiliyormmuş ssk sadece dedi kiz vitamin gibi herhalde ben onu anladim.o zaman rapor falan bir işe yaramaz herhalde değilmi
Canim ben mecidiyeköyede çevre hastanesine gidiyorum doktorum prof.dr.ümit özekici.benimkide 2750 dolar 3245 ytl ediyor +ilaçlar ben aşilamayida orda yaptirdim indirim yapar sairim 3.000 ytl düz yapar sanirim dahada iner belki konuşurum artik + ilaçlar diye düşünüyorum
Ben konuşucam 2570 dolar 3245 ytl ediyor 3000ytl düz yapar sanirim 3000+ilaçlar belkide 2500 civarina çekerse 2500+ilaçlar iyi olurud bakicma doktorumla konuşucam bu konuyu tedaviye gidince
Kullaniyorum canim şu an içiyorum aşilamada tedavi süresinde içmedim biraktim eğer hamile kalirsam bebeğe bişey olur diye şimdi tekrar başladim adaçayida içiyorum bal tarçin çörekotu karişimida yiyorum sabahlari akşam öyle yani canim inş. Allah emeklerimizn karşiliğini verir hayirli evlatlarla doldursun kucaklarimizi inşallah
Evet okuyorum canim hergün burda ama onu yapmiyorum o nasil içiliyor biliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?