Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz Ankara Güvenden vazgeçtik Kızlar..Skk lıyız diye çok genç bir doktoru veriyorlar.Birde yayınlanmış hiç bir makelesi va hakkında fazla bir bilgi yok.Eşimin içine sinmedi..Hazır istanbula gitmişken ordan bir kaç merkez araştırayım bari..a.s

Ben şimdi adet olmayı bekliyorum hastalanınca gel dedi muayene edicem.bakalım ne diyecek.farlutal içiyorum şu an adet olamadığım için oda bugün bitiyor herhalde haftaya giderim doktora.konuşucam doktorumla micro olurmu bize diye olur derse parayı denkleştirip en kısa zamanda tedaviye başlamam lazım micro ne kadar dediler size canım ne kadar tutara ilaçlarla beraber acaba cevp yazarsanız sevinirim

cnm sen ssk ile mi yaptırcakasın tüp bebeği sskdan raporun varmıı

ben mesela ssklı olarak özel medıcalparka gidiyorum ama doktorum çok iyi tv felan çıkıyor
hastanenin personelide çok iyi normal ilaçlarımı sskdan yazıyor tahlillerimidede kullanıyorum skk ama tüp bebek için devlet raporu olması laızm dediler bizde mikroyu özel yaptırcazz

cnm inş.biran öncee adet olursun mikro için bana yumruta takibi için 700 ytl istedi
sonra yumurta toplamaı işlemi anestezisi o gün hastanedeki yatışım yumurta gelişirken yapılan tahliller ...transferrr içinde 2500 ytl dediii yani hastane 3200 istedi ilaçlarda kişinden kişiye değişiyor 1500 ytl ile 2000 ytl buluyorr yani yumurtan az ilaçla çok tepki verirse az ilaç alıyorusnuz oda 1500 ytl tutarrrr ama en fazla 2000 ytl olabilirrr..

yani toplamda 5500 kabatasalkk inş.karışık olmamıştır açıklamam

Canım hiç olmazsa ilaçları ssk dan faydalanarak çıkartmak istiyorum.Rapor için presedur değişti.1 ay geçerli artık raporlar.Bu yüzden önce dr la bir öngörüşme ve muayane olup öyle çıkartıcaz raporu.Bir hafta 10 gün içinde çıkartılıyor dediler..

Acıbademi arayıp sordum,özelde 3200 ytl ye geliyor dediler..Toplam 3200 raporsuz ssk sız fiyatı...

DIRIMKIZI canım bende özelde yaptırıcam microyu rapor çıkarana kadar vakit kaybederim.anladım 5.5 veya 6 milyar gider yani toplam değilmi canım micro için

DIRIMKIZI canım sen hastanede neden yattın kaç gün kaldın benim bildiğim transfer sırasında 2 saat yatıyorsun o kadar senin yatış sebebin neydi canım sen şimdi bhcg tahlili için günmü bekliyorsun sonucun ne oldu canım

DIRIMKIZI canım bende özelde yaptırıcam microyu rapor çıkarana kadar vakit kaybederim.anladım 5.5 veya 6 milyar gider yani toplam değilmi canım micro için
dr la konuştuktan sonra çıkartsan raporu?Sonuçta bende özelde yaptırcam ama ilaç için rapor çıkartabiliyoruz..

ÜSLUB canım nasıl çıkartıcam raporu yazarsan yarıntıları sevinirim.ben sadece 13 temmuzda bir kere aşılama yaptırdım şimdi aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum micro yaptırmak istiyorum raporu verirlermi peki bana ilaçlar için bile olsa yeter ama nasıl yapıcam bilmiyorum ayrıntılarıyla yazarsan sevinirim canım en azından en kısa sürede başlarım tedavime o zaman

Ya ben şimdi hastaneyi aradim tüp bebek 2750 dolar+ilaçlar dedi kiz ve ssk geçmiyor yani rapor bile olsa iğnleri karşilamiyor özele giriyormuş diğer günlük ilçalari karşiliyormmuş ssk sadece dedi kiz vitamin gibi herhalde ben onu anladim.o zaman rapor falan bir işe yaramaz herhalde değilmi

Hangi hastaneye gidiyorsun canım? İstanbul da yaşıyorsun seçeneğin çok.Bak ben cuma sabahtan pakize tarzı ta öğleden sonra da acıbademe gideceğim..

Canim ben mecidiyeköyede çevre hastanesine gidiyorum doktorum prof.dr.ümit özekici.benimkide 2750 dolar 3245 ytl ediyor +ilaçlar ben aşilamayida orda yaptirdim indirim yapar sairim 3.000 ytl düz yapar sanirim dahada iner belki konuşurum artik + ilaçlar diye düşünüyorum

eee canım hem ssk sı yok hem de çok pahallı bir yer..aşılamaları orda yaptırdın diye illa mikroyuda orda yaptıracaksın diye bir şart yok ki..Sanmıyorum aşılama yaptırdın diye 5000-6000 ytl gelen bir şeyi 3000 ytl ye indirceklerini..Başka bir merkez araştırsan? sen bilirsin yinede..parana yazık olmasın dedim..
ilaçlarla onu 5000 ytl ye çıkartırlar raporsuz olunca...

Yalniz şöyle bir durum var ben mesela bahçeciye gitmiştim tüp bebek için dedim fsh 45 adet olamiyorum kabul etmedi bile muayene etmeyi o yüzden ben çok üzüldüm umut tüp bebekte tel.de görüştüm bana donasyon diyor ben o şekilde istemiyorum.ama benim doktorum ümit bey tvde konuşmasi üzerine ben gittim ona.bana erken menopz teşhisi konuldu.doktorumda o tür hastalarda hamile kalabilir tedavi uyguluyoruz dedi o yüzden oraya gitmek zorundayim canim

Ben konuşucam 2570 dolar 3245 ytl ediyor 3000ytl düz yapar sanirim 3000+ilaçlar belkide 2500 civarina çekerse 2500+ilaçlar iyi olurud bakicma doktorumla konuşucam bu konuyu tedaviye gidince

Ben konuşucam 2570 dolar 3245 ytl ediyor 3000ytl düz yapar sanirim 3000+ilaçlar belkide 2500 civarina çekerse 2500+ilaçlar iyi olurud bakicma doktorumla konuşucam bu konuyu tedaviye gidince

Bahçeci de ssk yok..bende aradım..hayırlısı olsun canım.bitkisel ürünler kullanıyormusun? bak hayıt çayı fsh yı dengeliyormuş..

Kullaniyorum canim şu an içiyorum aşilamada tedavi süresinde içmedim biraktim eğer hamile kalirsam bebeğe bişey olur diye şimdi tekrar başladim adaçayida içiyorum bal tarçin çörekotu karişimida yiyorum sabahlari akşam öyle yani canim inş. Allah emeklerimizn karşiliğini verir hayirli evlatlarla doldursun kucaklarimizi inşallah

Birde civan perçemi çayı öneriyorlar canım..AMİNNNNNNNNNN:1hug::asigim:

Evet okuyorum canim hergün burda ama onu yapmiyorum o nasil içiliyor biliyormusun

Canım aktarlarda toz halinde cam kavanozda da satılıyor..kutu içinde.bir çay kaşığı al sıcaksuya at tamamdıra.s.
istersen şeker ya da bal ilave edip de içebilirsin.Hayıt ta aktarda çektirilip toz haline getirelibiliyo.ikisi biden içilebilir pekala bencesüprizzzzzŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…