Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar mrb bende yakın zaman erkek infertilitesi yüzünden micro yaptırıcaz ben de sabırsızlanıyorum bakalım inş hayırlısı olur hepimiz için.

asicim bir kaç gündür girmemiştim siteye .üzüldüm gerçektem ama moralli olmanada bir o kadar sevindim arkadaşım.Aynen katılıyorum sana bizde dönmek yok arkadaşlar yola devammmmmmmm

pembe mavi ulturason dan sonra haberlerini bekliyoruz canım bizi habersiz bırakma

Merhaba kızlar.izmirden döndüm ailemin yanındaydım.hamişlerimiz nasılsınız?umarım yaramaz bir şey yokçalışmada olan ,sonuç bekleyen arkadaşlar siz nasılsınız?var mı transferinden iyi sonuç alan son 10 gündür?ben yoktum o yüzden meraktayım...

slm kızlar

bende dün tüp bebek tedavisine başladım..bugün 2. günüm.

bahçelievler medikal park dr. latif küpelioğlu da yaptırıyorum...şimdilik herşeyden çok memnunum inşallah sonucuda güzel olur...

rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın a.s.

selam canım. hoşgeldin. hayırlı olsun tedavin. Rabbim sanada hayırlısı ile nasip etsin.
Allah emeklerini boşa çıkartmasın. Başarılar diliyorum.
seni Çift çizgiyi görmek isteyen diye sayfan vardı ordan biliyorum. bende bir süre hep orlardaydım.şimdi tüp bebekle hamileyim çok şükür.
darısı başına.a.s.

NİSASUM test sonucunu alma vaktin geldi. nerlersesinnnn. güzel haberlerini bekliyorumm. çok merak ediyorummmmmm.

tebrikler canım...darısı bizlerin başına inşallah...sanırım üçüzleri olacak..profil resminden böyle bi sonuç çıkardım a.s.

tebrikler canım...darısı bizlerin başına inşallah...sanırım üçüzleri olacak..profil resminden böyle bi sonuç çıkardım a.s.
inşallah darısı isteyenlerin başına.
evet benim üçüzüm olucak.
sen İstanbula geldin değilmi tedavi için.

nisasum mutlu haberle bekliyoruz canim sonucunu.hadi hayirlisi..
tedaviye baslayan arkadaslarin tedavileri hayirli olsun.insallah herkes olumlu sonuclari alir.dualarim sizinle arkadaslar..

hayirli olsun canim tedavin
insallah guzel sonuclar alirsin

asicim bir kaç gündür girmemiştim siteye .üzüldüm gerçektem ama moralli olmanada bir o kadar sevindim arkadaşım.Aynen katılıyorum sana bizde dönmek yok arkadaşlar yola devammmmmmmm

canim benim cok zor gunler gecirsem de genel anlamda yikilmadim
en kisa zamanda ikinciye devam etmeyi dusunuyorum
napalim bizimkide daha bi nazli demi canim
allah sabir versin bizlere bu yolda

mrb canim nasilsin hosgeldin
insallah bu sana iyi gelmistir
benim tedavim negatif canim
xolix arkadasimizinda negatif
abcdyz ay yanlis yazmadim insallah pozitif
baska vardi kizlar ekleyinde haberimiz olsun birbirimizden
:uhm:

CANIM ÇOK GÜZEL.ALLAH KUCAĞINI BEBİŞLERLE DOLDURSUUUUN.:teytey:

mrb canim nasilsin hosgeldin
insallah bu sana iyi gelmistir
benim tedavim negatif canim
xolix arkadasimizinda negatif
abcdyz ay yanlis yazmadim insallah pozitif
baska vardi kizlar ekleyinde haberimiz olsun birbirimizden
:uhm:

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM.YORULMAK YOK.ALLAH O GÜZEL GÜNLERİ VERECEK.SEN KIZIN OLUNCA ADINI "NAZLI" KOY BENCE.ÇÜNKÜ GERÇEKTEN PEK NAZLI :)))a.s.

kızlaaaaar,

geldim randevudan ve hemen tekrar çıkmalıyım:

allah izin verirse ikiz annesi olacağım.
keselerin boyları iyi (msmscim, benzer büyüklükteler. ilk haftalardaki farklar da zaten çok önemli değildir dedi)
sağlıklı görünüyorlar
güzel bir yere yerleşmişler

çok mutluyum... hepinizi öptüüüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…