kızlar benim test tarihim 17 şubat ve hiç bir belirtim yok bende şubat annesi olmak istiyorum belirtileriniz neler yaptığınız nasıl beslendiğinizi anlatırsanız çok sevinirirm çünkü artık bebişlerim sanki benimle değilmiş gbi geliyor çok korkuyorum bide ben 2 gündür dışarıya iğneye gidiorum önceden evde oluyodum kabız olduğum için mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum doktor dedi sizce bunlar sorun olurmu hep yatmalımıyım
kızlar kese kaç günlükken görülüyor? kalp atışı kaç günlükken görülüyor?
kızlar iştah yokkende yoğurt yıyın. özellıkle tava yogurdu. hem mıdeyı rahatlatır hemde besler. kendınızı sakın zorlamayın. dr um bana bu zamanlarda sadece folıc e ıhtıyacı var dedı 12. haftadan sonra senın yedıkelrın daha degerlı olacak dedı. sımdıden zorlayıp tıksınme dedı. bırde benım ıkız oldugundan destek bır hap daha verdu
selam canım ben 6+1 günlük iken kese ve kalp atışlarını görmüştüm. transvaginal ultrasonla
mrb canım bende de hiç belirti yoktu, kabızlık için bana dubhalac diye bi şurup önerdi drum hiçbir yan etkisi yok bence onu kullan. ben ilk 4 gün dinlendim sonrasında normal hayatıma döndüüm ama evden de çıkmadım.9. gün 2. 3 damla leke oldu zaten 10. günde testte çıktı hamile olduğum. yerleşme kanaması dedi dr. yoksa bende de belirti olmadı, her gece uyurken elini göbüşüne koy bebelerine iyi geceler de, her sabah da günaydın demeyi ihmal etme. buna inan onlar seninleler ..
melankoli. kalp atısı falan duymak bıraz dr una da baglı. ben 6+5 de duyamadım. çunku vajınal bakmak ıstemedı dr um. bırde kımı dr ların ultrason cıhalzrı çok gelısmıs oluyor. bızımkınınkı orta karar bişey. bence ıyı ama daha ıyılerıde varmıs. yarın 7+2 olacagız. daha gelişmiş bır makınada vajınal bakılacak. buyugumun kalbınden endısem yok. gelişimdende belliki kalbımız atıyor. ama ınsallah kucugumunkınıde duyabılırız.
şurubu zaten içiyorum kayısı yiyorum bide hep elim göbeşimde inan eşimde aynı şekilde göbeğime koyduryorum elini sende hissettir diorum yani hep dinleniyorum hiç iş yapmıoyorum çoğunlukla yataktayım salonda işlerimi annemler filan gelip yapıo eşimde hep yanımda gitmio işe sadece 2 gündür iğneye gidioz onuda 1 km gidioz hemen dibimizde yani eve gelen hemşirenin işi çıktıda evde idrar testimi yaptın sen bide nasıl beslendin anlatırsan sevinirim
hadı güzel haberını beklıyom heyecanlanisasu çok sevındım canım kendine çook iyi bak...
Onuseviyorum transferım yapıldı 17 si test günüm canım listeye ekleyebilirsin..
duarımınz sizinle arkadasımçok sevindim msms hayırlısıyla ikisininde kalp atışını duyarsın pıt pıt diye
amin bende cok seındım ya..insaaalah
kızlar bana dua edin yarın nasip olursa transferim gerçekleşecek heleki hamiş arkadaşlar lütfen dualarınızı esirgemeyin
kızlar
napıyorsunuz ben sıkılıdım gelişmeler nasıl klasik sorular: bulantı var mı iştahlar nasıl?
bende cok sıkıldım bulantı hıc yok. halsızlık var.bulantı ne zaman baslarmıskı:1shok:
benim iştahım kapandı. zorla yiyorum bulantı da denmez ama biraz daha zorlasa bulantı yani. ne yiyorsunuz gün boyu?
a.s.Selam arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine dün lucrinle başladım.İlk denemem olacak ama korku ve stres sardı şimdiden.İkinci aşılamamda başarısız olunca tüp denemeye karar verdik.Sizleri sürekli takip ediyorum sevinenlerle seviniyorum üzülenle üzülüyorum.Bazan hislerime tercuman buluyorum yazılanları ve yalnız olmadığımı anlıyorum.Tedavisi devam eden arkadaşlar rabbim yardımcımız olsun.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
günaydın kızlar.
efsane tedavin hayırlı olsun. güzel sonuclar alırsın ınsallah. korku ve stres asla yapma. bunlar sana lazım olan en son seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?