Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim test tarihim 17 şubat ve hiç bir belirtim yok bende şubat annesi olmak istiyorum belirtileriniz neler yaptığınız nasıl beslendiğinizi anlatırsanız çok sevinirirm çünkü artık bebişlerim sanki benimle değilmiş gbi geliyor çok korkuyorum bide ben 2 gündür dışarıya iğneye gidiorum önceden evde oluyodum kabız olduğum için mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum doktor dedi sizce bunlar sorun olurmu hep yatmalımıyım

mrb canım bende de hiç belirti yoktu, kabızlık için bana dubhalac diye bi şurup önerdi drum hiçbir yan etkisi yok bence onu kullan. ben ilk 4 gün dinlendim sonrasında normal hayatıma döndüüm ama evden de çıkmadım.9. gün 2. 3 damla leke oldu zaten 10. günde testte çıktı hamile olduğum. yerleşme kanaması dedi dr. yoksa bende de belirti olmadı, her gece uyurken elini göbüşüne koy bebelerine iyi geceler de, her sabah da günaydın demeyi ihmal etme. buna inan onlar seninleler ..

kızlar iştah yokkende yoğurt yıyın. özellıkle tava yogurdu. hem mıdeyı rahatlatır hemde besler. kendınızı sakın zorlamayın. dr um bana bu zamanlarda sadece folıc e ıhtıyacı var dedı 12. haftadan sonra senın yedıkelrın daha degerlı olacak dedı. sımdıden zorlayıp tıksınme dedı. bırde benım ıkız oldugundan destek bır hap daha verdu

arkadaşlar bişe sorucam benim durumuma benzer bir durumunuz oldumu ya böyle olmuyodu bu tüpbebek işine başladıkya hep aksilikler çıkıyo neden bilmiyorum ben enson ayın 22 sinde hasta oldum normalde bu ayın 20 sinde falan hasta olmam gerekiyodu bugün ayın 9 u ve benden leke şeklinde kan geldi önce koyu renkte sonra kana dönüştü ama adet arılarım çok hafif gerçi bugün ilk günün yarın şiddetlenirse doktorumdan randevü alıcam adetin 2 ci günü gel dedi dr um geçen geçen ay adeyim kısa vede olması gerekenden az olmuştum ve dr um bana çatlamamış yumurtan var ondan az kanama gördün dedi peki ben bu 2 gün içinde az kanama görürsem doktodan randevu alayımmı yoksa adet günüme kadar bekleyeyimmi yani ayın 20 sine kadar neden böyle erken gelmiş olabilir doğum konturol hapı kullanıyodum birde doktor rahimde su kabarcığı yani miyom gibi bişe var demişti acaba bumu bölündü? doğum konturol hapını kullan geçer dedi sizce bu ileçtan olabilirmi yardımcı olursanız sevinirimcanlarım

evet haklısın aslında, tava yogurdu nedir? ben hergün yarım litre süt içiyorum yogurt yemesem olur mu??

selam canım ben 6+1 günlük iken kese ve kalp atışlarını görmüştüm. transvaginal ultrasonla

geçen ayın 9unda adet olmuştum en son yani bugün de ayın 9u şimdi 4 haftalık gebe mi sayılıyorum yani sorun yoksa 2 hafta sonra kalp atışlarını ve keseleri görebilir miyiimm?

canım tava yogurtları daha kıvamlı oluyor. daha lezetlı. tabı olur. ama yogurt benı bırazda tok hıssetırdıgınden tercıh edıyorum. yoksa sut yoğurt peynır hepsı olur.

melankoli. kalp atısı falan duymak bıraz dr una da baglı. ben 6+5 de duyamadım. çunku vajınal bakmak ıstemedı dr um. bırde kımı dr ların ultrason cıhalzrı çok gelısmıs oluyor. bızımkınınkı orta karar bişey. bence ıyı ama daha ıyılerıde varmıs. yarın 7+2 olacagız. daha gelişmiş bır makınada vajınal bakılacak. buyugumun kalbınden endısem yok. gelişimdende belliki kalbımız atıyor. ama ınsallah kucugumunkınıde duyabılırız.

şurubu zaten içiyorum kayısı yiyorum bide hep elim göbeşimde inan eşimde aynı şekilde göbeğime koyduryorum elini sende hissettir diorum yani hep dinleniyorum hiç iş yapmıoyorum çoğunlukla yataktayım salonda işlerimi annemler filan gelip yapıo eşimde hep yanımda gitmio işe sadece 2 gündür iğneye gidioz onuda 1 km gidioz hemen dibimizde yani eve gelen hemşirenin işi çıktıda evde idrar testimi yaptın sen bide nasıl beslendin anlatırsan sevinirim

canım benim insallah küçüğünde kalp atışlarını görceksiniz allahın izniyle. hadi hayırlı haberlerle gel canım benim dularım seninlee

ben de farkında olmadan elim göbeğimdeydi hala da öyle :) evde dolanırken bile ben yogurt çorbası yapmıştım ilk 2 gün onu yedim,sarma yedim ama başka bişi yemedim canım çekmedi. çorbam bitince tekrar yogurt çorbası yaptım ben bugdaylısını yapıyorum ama ilk günden itibaren ananas ve kivi yedim 5 gün. benim embriyolar dondurulmuştu ve bu siteden bi arkdaş 9. gün evde idrar testi yaptı ve silik çizgi çıktığını yazmıştı, ben de öylesine bi denemek istedim bende de silik çizgi çıktı, akşam bi daha denedim yine aynı çıktı ve bir kaç damla leke geldi,ertesi sabah tekrarladım testi ve merkezi arayıp bildirdim durumu, merkez hemen çağırıp kan testi yaptırdı kanda da çıktı allaha şükür, şimdi drumun transfer sonrası kan testi gününü yani çarşambayı bekliyorum tekrar testini yapcam. ama stres yapma, onlar şuanda seninleler ve uyku düzenini kurmaya çalış çok geç yatma,en geç 01.30da uyumuş ol. insallah bebişlerin sıkıca tutunur sana canım

a.s.Selam arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine dün lucrinle başladım.İlk denemem olacak ama korku ve stres sardı şimdiden.İkinci aşılamamda başarısız olunca tüp denemeye karar verdik.Sizleri sürekli takip ediyorum sevinenlerle seviniyorum üzülenle üzülüyorum.Bazan hislerime tercuman buluyorum yazılanları ve yalnız olmadığımı anlıyorum.Tedavisi devam eden arkadaşlar rabbim yardımcımız olsun.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

günaydın kızlar.
efsane tedavin hayırlı olsun. güzel sonuclar alırsın ınsallah. korku ve stres asla yapma. bunlar sana lazım olan en son seyler

nisasu çok sevındım canım kendine çook iyi bak...
Onuseviyorum transferım yapıldı 17 si test günüm canım listeye ekleyebilirsin..
hadı güzel haberını beklıyom heyecanla

duarımınz sizinle arkadasım

kızlar günaydın, güldürdünüz sabah sabah beni daha dört haftalıkkken eller göbekte mi dolaşıyosunuz?! :)) ben de kendime heyecanlı diyordum. göbekler biraz belli olunca falana ne yapacağız acaba :))

hakikaten yediklerimi zorla yiyorum ben. bu ara çok kapalı iştahım. ama allaha şükür bulantı yok. sabah taze sıkılmış portakal suyu yumurta kepek ekmek ve beyaz peynirle yapılmış tost, 5-6 zeytin domates ve maydonoz. öğle bir tabak yemek bir-iki dilim ekmek ayran. akşam normal yemek, bol salata, süt ve aralarda da bazen meyve. önceden nasıl yiyordumsa artık düzenli ve disiplinli ne yediğim belli olarak yemeye başlayınca 1 kilo verdim :) 54 tüm 53 olmuşum.

msmscim doktor sana ne ilaç verdi ikiz bebek için ? ne işe yarıyormuş.

efsane, tedavin hayırlı olsun. ilk demenizde başarılı olur sağlıkla yavrunu kucaklarsın inşallah.

akasyacım. burda kim ne söylersa yalan olur. telefon aç ve bu durumu aynen anlat doktora o gel derse git.

Pembe canım oncelıkle bende 52 ile hamılelıge basladım bu hafta 51 olmustum sıkıntı etme bunu.
lutfen bır daha maydonoz yeme. maydonoz normalde guclu bır c vıtamını ama sokturucu etkısı var. bu sebeple hamılelerın mumkun mertebe kullanmaması daha faydalı olacak.
bana dr um megadyn verdı. ikiz ve sen zayıfsın dedı. süreklı olmasada beslenemedıgını düşündüğünde kendını iyi hissetmek için kullan dedı. hamıleler içinmiş. demir folıc falan var içinde içerik bı haylı zengın yanı:)

günaydın kızlar.
efsane tedavin hayırlı olsun. güzel sonuclar alırsın ınsallah. korku ve stres asla yapma. bunlar sana lazım olan en son seyler

Teşekkürler canım.Tavsiyelerini dikkate alacağım.Zaten gün gün yaşadıklarımı sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.

:CüvCüv:ben de farkında olmadan elim göbeğimdeydi hala da öyle :) evde dolanırken bile ben yogurt çorbası yapmıştım ilk 2 gün onu yedim,sarma yedim ama başka bişi yemedim canım çekmedi. çorbam bitince tekrar yogurt çorbası yaptım ben bugdaylısını yapıyorum ama ilk günden itibaren ananas ve kivi yedim 5 gün. benim embriyolar dondurulmuştu ve bu siteden bi arkdaş 9. gün evde idrar testi yaptı ve silik çizgi çıktığını yazmıştı, ben de öylesine bi denemek istedim bende de silik çizgi çıktı, akşam bi daha denedim yine aynı çıktı ve bir kaç damla leke geldi,ertesi sabah tekrarladım testi ve merkezi arayıp bildirdim durumu, merkez hemen çağırıp kan testi yaptırdı kanda da çıktı allaha şükür, şimdi drumun transfer sonrası kan testi gününü yani çarşambayı bekliyorum tekrar testini yapcam. ama stres yapma, onlar şuanda seninleler ve uyku düzenini kurmaya çalış çok geç yatma,en geç 01.30da uyumuş ol. insallah bebişlerin sıkıca tutunur sana canım[/QUOTE]

aşırı uyku problemim var önceden hiç uyuyamıodum gece kuşu gibiydim şimdide nere başımı koysam uyuyorum kivi ananas yemedimde bol vitamin salata meyve yiyorum bugün benim daha 5 gün oldu biraz daha beklemem gerekio sanırım

slm kızlar

kontrolden geldim şimdi..iğnelerdeki 9. gündeydim..hatırlarsanız bi önce gittiğimde dr.iyi gitmediğini söylemişti ve çok moralim bozulmuştu...bugün ise şimdilik yolunda gittiğini öğrendim çok bi yumurtam yok ama bunada şükür..7 tane yumurta saydı..acaba bilen arkadaşlar..9.günden sonra yumurta sayısı artarmı yoksa bu kadarmı kalır?

dr. yumurta rezervim iyi olmadığından diğer hastalara oranla ilaç kullanım sürem 2-3 gün daha fazla olacakmış...şuan kullandığım iğneler puregon 300 dozda, merional 150..2 gün sonra bunlara ek olarak orgalutran iğnesinede başlıycakmışım...3 ü de göbekten...bi sonraki randevum cumartesi....

yumurta sayısı her kontrolde değişirmi sizce..9. günüm ve 7 yumurta artarmı acaba? bilenler cevaplarsa çok sevinirim...

sudenaz ultrasonda sayılandan daha fazla yumurt çıkabiliyor toplama sırasında. ben de her iki denemede de öyle olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…