canım bılmeden neler tuketmıyoruz kı??bende kekik kullanıyordum mesela. etı kekıksız yemem:) oda yasaklımsms hakikaten canım çok sıkıldı iyi ki boş boş yediklerimi yazarken maydonoz eklemişim de sen de uyarmışsın.
konuyla ilgilienen arkadaşlar google da "Parsley And Other Herbal Dangers" diye aratıp çıkan makaleyi okuyabilirler. altta diğer zararlı bitkilerin de listesi var.
slm kızlar
kontrolden geldim şimdi..iğnelerdeki 9. gündeydim..hatırlarsanız bi önce gittiğimde dr.iyi gitmediğini söylemişti ve çok moralim bozulmuştu...bugün ise şimdilik yolunda gittiğini öğrendim çok bi yumurtam yok ama bunada şükür..7 tane yumurta saydı..acaba bilen arkadaşlar..9.günden sonra yumurta sayısı artarmı yoksa bu kadarmı kalır?
dr. yumurta rezervim iyi olmadığından diğer hastalara oranla ilaç kullanım sürem 2-3 gün daha fazla olacakmış...şuan kullandığım iğneler puregon 300 dozda, merional 150..2 gün sonra bunlara ek olarak orgalutran iğnesinede başlıycakmışım...3 ü de göbekten...bi sonraki randevum cumartesi....
yumurta sayısı her kontrolde değişirmi sizce..9. günüm ve 7 yumurta artarmı acaba? bilenler cevaplarsa çok sevinirim...
na az yemesi yaaa şimdi hatırladım dün bir dünya maydonoz doğradığım peynirli makarna yedim. aayy çıldıracağım.
:1shok:CADIARZU:bbo:benım atesım nıye yuksleıyor ya..37 bucuk da tehlıke varmıs.transferden beri yukselıyor ...benneyaptımki
arkadaşlar bende şubatın 17 sinde lucrine başlıyorum şimdi ginera kullanıyorum heralde martta tüp bebek yapılcak gibi ben lucrine adetin 18 günü başlıyorum lucrinden kac gün sonra adet olunuyo yazarsanız sevinirim ben normalde adet olmuyorum o yüzden korkuyorum ya adet olmazsam tedavi boşa gitcek diye
:1shok:CADIARZU:bbo:benım atesım nıye yuksleıyor ya..37 bucuk da tehlıke varmıs.transferden beri yukselıyor ...benneyaptımki
sudenaz ultrasonda sayılandan daha fazla yumurt çıkabiliyor toplama sırasında. ben de her iki denemede de öyle olmuştu.
sağol canım..bi arkadaşta senin gibi demiş..toplamada fazla çıkarmış...ama işte endişelecek yer arıyoruz ya illada...inşallah kaliteli olurlarda daha çok sevinirim..ben istiyorumki donduracak embriyomda olsun..yoksa bu olmazsa ikinci için çok bekleyebilirim..hakkımızda hayırlısı olur inşallah...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?