Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

desteğin için teşekkürler canım...artık bende dediğin gibi olumsuz düşünmiycem...bu zorlu yolculukta Allah yardımcımız olsun hepimizin a.s. a.s.

desteğin için teşekkürler canım...artık bende dediğin gibi olumsuz düşünmiycem...bu zorlu yolculukta Allah yardımcımız olsun hepimizin a.s. a.s.

Sudenazz hiç kendine stress yapma arkadaşım. benim de doktorun söylediğinden çok daha fazla yumoş toplandı. Ama kesinlikle önemli olan döllenmesi, kalitesi. Allah hayırlısını versin, olacaksa her şekilde olur canım.

teşekkürler canım..evet önemsemiycem artık..a.s.

kızlar malesef küçüğüm yok artık. kesenın içi boş. sadece buyuk olanda kalp atısı duyduk. rabbım onu bana bagıslasın ınsallah. bunu sıkıntı etmıyorum tek sıkıntım kanama bandı denen sey buyuk. dr 1 hafta evde ıstırahat verdı. rapor aldım.

msms canım Rabbim büyüğünü bağışlasın sana 1 hafta dinlen evelallahın izniyle herşey yoluna girecek sakın sıkıntı etme emi arkadaşım çok geçmiş olsun

arkadaşlar benimde bugün transferim gerçekleşti dualarınızı esirgemeyin hayırlısıyla güzel haberi banada vermek nasip olur inşallah

canım benim üzüldüm ama bak allahım sana 1 çocuğu vermiş gerisini boşver allah ona uzun sağlıklı ömür versin sıkıntısız bi hamilelik geçirirsin insallah arkadaşım. iyice dinlen elini birşeye sürme. ara sıra da durumundan haberdar et canım çok öpüyorum

kızlar asıl test günüm bugün, dua edin degerim katlanmış olsun .bu arada hepinizee günaydııın bol hamişli günler

canım allah yardımcın olsun inş bebğin seninle kalacak sen stres yapma güzelce dinlen olumsuzluk yaratan herşeyden uzak dur kendine iyi bak canım

selam kızlar bende mayıs ayında başlıycam tedaviye ama henüz nasıl bir tedavi olacağını bilmiyorum..doktorum henüz bişey sölemedi..bu konularda hiç bir bilgim yok..inşallah hakkımıza hayırlısı olur

slm canım hayırlısı olur inş neden mayıs ayında

selam canım . Bana doktor ilaç dozunu 75ml verdi çok yumurta oluşup sendrom olmayayım diye.çok yumurta olmasıda problem yaratabiliyor. sonuçta 8 yumurtam toplandı. benim dondurulmuş yumurtam yok malesef. 4 tanesi döllendi ama üçüz bekliyorum Allahın izniyle. Sende kafana takma Allahın izniyle olur.
Önemli olan kaliteli yumurta olması inşallah bir seferde hamiş kalırsın.

açeyla tedavi kaçgün sürüyordu
yumurta toplanmadan önceki dönem

tüp bebeğe başlarken adım adım neler yaptığınızı yazarmısınız mesela adetin kaçıncı günü doğum kontrol hapına başladınız lucrine ne zaman başladınız kaçgünsonra adet olup gonal f kullandınız kaç ünite kulllandınız kaçgün sonra çatlatma iğnesi yapıldıne kadar zaman sonra yumurtalar toplandı bunları yazarmısınız ben şimdi doğum kontrol hapı kullanıyom 17 şubatta lucrine başlıcam

arkadaşlar çok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim

arkadaşlar bide liste yapalımmı belkı uğurlu gelir bakalım kaç kişi hamıle kalacak bu sayfadan

çok sağolun kızlar. üzülmüyorum. hakkımızda hayırlısı.
turser transferın hayırlı olsun. Allah yuzunu guldursun
melankolı sende guzel haberlerle geleceksın buna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…