- Konu Sahibi EU2
-
- #4.201
bak hala stres yapıosun aaaklava: canım benim endişeni anlıyorum bak kiminde çok yumurta oluyor fakat çogunun içi boş olabiliyor ya da çogu döllenemiyor kiminin de 6 yumoşu oluyor hepsi dolu ve dölleniyor 3ü yerleştirip 3ü donduruluyor. az olsun ama sağlam olsun dualarım seninle stres çok etkiler bak dikkat et düşünmemeya çalış canım benimm insallah gzül haberlerini alcaaaza.s.
Tüp bebeğe başladık dün ilk iğnemi oldum gonal f 450.doz olarak 262 vuruluyorum.cuma günü kontrola çağırdı doktorum.umarım herşey yolunda gider
desteğin için teşekkürler canım...artık bende dediğin gibi olumsuz düşünmiycem...bu zorlu yolculukta Allah yardımcımız olsun hepimizin a.s. a.s.
Sudenazz hiç kendine stress yapma arkadaşım. benim de doktorun söylediğinden çok daha fazla yumoş toplandı. Ama kesinlikle önemli olan döllenmesi, kalitesi. Allah hayırlısını versin, olacaksa her şekilde olur canım.
kızlar malesef küçüğüm yok artık. kesenın içi boş. sadece buyuk olanda kalp atısı duyduk. rabbım onu bana bagıslasın ınsallah. bunu sıkıntı etmıyorum tek sıkıntım kanama bandı denen sey buyuk. dr 1 hafta evde ıstırahat verdı. rapor aldım.
Tüp bebeğe başladık dün ilk iğnemi oldum gonal f 450.doz olarak 262 vuruluyorum.cuma günü kontrola çağırdı doktorum.umarım herşey yolunda gider[/QUOTE
meraba aşk öceğim bende dün başladım tedavime ilk iğnemi vuruldum bende gonal f 450 ile başladım fakat ben 150 ml vuruluyorum cuma günü benimde kontrolüm var hakkımızda hayırlısı olsun inş buradan takipederim seni ilk denemenmi
kızlar malesef küçüğüm yok artık. kesenın içi boş. sadece buyuk olanda kalp atısı duyduk. rabbım onu bana bagıslasın ınsallah. bunu sıkıntı etmıyorum tek sıkıntım kanama bandı denen sey buyuk. dr 1 hafta evde ıstırahat verdı. rapor aldım.
kızlar asıl test günüm bugün, dua edin degerim katlanmış olsun .bu arada hepinizee günaydııın bol hamişli günler
selam kızlar bende mayıs ayında başlıycam tedaviye ama henüz nasıl bir tedavi olacağını bilmiyorum..doktorum henüz bişey sölemedi..bu konularda hiç bir bilgim yok..inşallah hakkımıza hayırlısı olur
sağol canım..bi arkadaşta senin gibi demiş..toplamada fazla çıkarmış...ama işte endişelecek yer arıyoruz ya illada...inşallah kaliteli olurlarda daha çok sevinirim..ben istiyorumki donduracak embriyomda olsun..yoksa bu olmazsa ikinci için çok bekleyebilirim..hakkımızda hayırlısı olur inşallah...a.s.
selam canım . Bana doktor ilaç dozunu 75ml verdi çok yumurta oluşup sendrom olmayayım diye.çok yumurta olmasıda problem yaratabiliyor. sonuçta 8 yumurtam toplandı. benim dondurulmuş yumurtam yok malesef. 4 tanesi döllendi ama üçüz bekliyorum Allahın izniyle. Sende kafana takma Allahın izniyle olur.
Önemli olan kaliteli yumurta olması inşallah bir seferde hamiş kalırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?