Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç canını sıkma canım allahdiğerini sana bağışlasın lütfen rahat ol sen rahat olunca oda rahar olcak ve seni bırakmıcak

açelya yumurta çatlatma iğnesinden kaç gün sonra toplanıyo yumurtalar

canım herkes d.kontol hapı kullanmıyor herkesin bir olmuyor sanırım senin uzun protokol hayırlı olsun

slm kızlaar. degerim katlanmışş hamileyimmmm :) 15. gün degerim 1079. sanırım tek gebelik ama olsun tek olsun zor olmasın sağlıklı olsunn. darısı tüm isteyenleree

hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

slm kızlaar. degerim katlanmışş hamileyimmmm :) 15. gün degerim 1079. sanırım tek gebelik ama olsun tek olsun zor olmasın sağlıklı olsunn. darısı tüm isteyenleree

canım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah tel olsun bizim olsun demişler :) Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu

hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

canım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah tel olsun bizim olsun demişler :) Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu

amiin kızlaaar darısı sizlere ve tüüm isteyenlere insallaaah. allah kimseyi evlatla denemesin sağlıklı bebişler versin amiiin

slm arkadaslar..ne zamandir giremiyodum.hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum.
tedaviye baslayanlarada hayirli olsun insallah..
cok hastayim kizlar.atesim cok yükseldi.39 a cikti.cok zor 38 e indirdik.bugünde 37,5 altina düsmedi.tehlikeliymis hamilelikte.parasetemol kullaniyorum ama etkisi gecince yine cikiyo atesim.eger yükselirse yine hastaneye gidicem.allah bebegimi bana bagislasin insallah.dualariniza ihtiyacim var arkadaslar((((

melankoli gözün aydın.
karanfil çok gecmiş olsun. Allah şifa versin canım

melankoli gözün aydın.

saolasın canım benim allah sağlıklı bebişler versin insallah hepimizee

aminnnn canım. benim bebeğimde yarın 9 haftalık olacak inşallahhh :Saruboceq:

ayy ne güseel, kalp atışını ve keseyi görmüşsündür darısı bana inş ben de bi an önce göreyim sabırsızlanıyorum. 25 şubatta görcem inşş

canım allah şifa versin kötü düşünme bebişin seninle olacak allahın izniyle canım dualarım seninle

canım allah şifa versin kötü düşünme bebişin seninle olacak allahın izniyle canım dualarım seninle[/QUOTE]
cok saol canim insallah:Saruboceq:
melankoli gözün aydın.

amiiiinnn..insallah atesim düser bi an önce:çok üzgünüm:

cnm süper. bence değerin oldukça yüksek niye ikiz olmasın ki.benim 14 .gün değerim 386 olmasına rağmen dr um herşey olabilir dedi. yani ikiz olma durumu olabiliyo sanırım. aman sağlıklı olsunlar yada olsunda tek çift farketmez.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

canım benim inan ben çok üzüldüm sanki burdaki bebişlerim hepimizin gibi oluyo çünkü her sıkıntıyı burda birlikte paylaşıyoruz üzgünüm ama allahım diğer meleğini sana bağışlasın

canım benim bende kaç gündür seni düşünüyordum özel msj atacaktım ama konulara daldım sürekli unuttum. çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine Rabbim yavrunu sana bağışlasın korkma inşallah bişey olmaz ateşin yükseldikçe ilaç içmemeye özen göster canım sirke falan başına kol altlarına buz torbaları koy. Rabbim yardımcın olsun Allah ım şifa versin iyi haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…