Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
babyprin, o nasıl öpmektir öyle ha ha ha :)

kocama söylemedim. dedim ya burayı okumuyorsa bilmiyordur. akşama bazı planlarım var tabiiiiii.

napiim baska öpme ikonu yok alaa alaa :)))))
çok güzel bi an olacaktır yaa eşin için yaa..
hadi bakalım sabırsız seniii.. demek ki içine de doğmuş..
son dakka yetiştin falan..
bi de deli zamanım geliyo falan demiştin belki o da hamilelik belirtisidir :roflol:

ulan bızım planımız olamadı bodoslama oldu:) ikimizde iş yerındeyız aşkım tamam kesın dıyebıldım:)

bir de var ya yalnız gittim sonuç almaya. çıktım böyle gülüyorum sesli sesli kendi kendime. adamlar bakıyordu bana. iyi bir imaj verdiğimi sanmıyorum :)

babyprin benim hayatım hep son dakikalarla geçti biliyor musun. son dakika olan işlerim de hep iyi oldu :)) deliliği de bilmiyorum ya. heyecanlı bir kişilik olduğum anlaşılmıştır zaten. ama ben senden de aynı delilik enerjisini alıyorum hayırlısı.

mister end misis simit :)))

bu arada maşallah ne güzel chat yapıyoruz. forum sayfalarında oluyor mu böyle :)

guzel bir çifte benzettın en azından:) bız güzel bir ajanız:)

babyprin benim hayatım hep son dakikalarla geçti biliyor musun. son dakika olan işlerim de hep iyi oldu :)) deliliği de bilmiyorum ya. heyecanlı bir kişilik olduğum anlaşılmıştır zaten. ama ben senden de aynı delilik enerjisini alıyorum hayırlısı.

ne güzel yaa en güzeli de bu oldu herhalde:))
ben de çok heyecanlıyım zaten evde olsam kendimi kesinlikle tutamazdım
şimdi işte ancak sık sık tuvalete gidiyorum ne beklediğimi de bilmiyorum ama..:))

msms o test günü çizegesinde kocam mutlu mesut hala beni çekiştiriyor. onun açısından değişen bir şey yok doğru o çizelge. pazartesi ikinci kez güzel sonuç alana kadar değiştirmek yok. kaptırmamamlıyım kendimi.

deliyim ama realistim de :) nasıl oluyorsa

ohooo pembemavi ben buranın bayaa eskilerindenim..
eski üyeliğimi kaybettiğim için yeni gibi görünsem de..
bizim sohbet ettiğimiz bi topic var.. kardeş gibi olduk herkesle orda:)

hamile haberleri keyfimizi nasıl yerine getiriyor dimi:) inşallah herkess hamile kalacak. bizde mutlu mesut hamıleler olucaz:)

aynen öyle,

ben kadınlar kulübüne taaa iki sene önce uğramış "bu ne ya kadınlara bak deli gibi bebek sevdasına düşmüşler" diyerek üzülmüştüm. ve benim forumla işim olmaz demiştim. çok fazla duygusal bir ortam gibi gelmişti.

ama ne zaman tüpbebekle ilgili bir arama yapsam google beni butaya atıyordu. kaderimmiş :))

ben de üye oldum ama tüpbebek sayfası hariç hiç bir sayfaya girmedim. sanki buradaki insanların daha çok konuşmaya ihtiyacı var gibi, diğerleri olmasa da olur gibi geliyor. ama yine de büyük konuşmayayım değil mi :))

asi de gelmedi.. yatıyo mu acaba..bugündü transferi.. inşallah herşey yolundadır

yani bilmiyorum ama kızlar siz ne düşünüyorsunuz hani bazen bakarız ya insanlara onların bebekleri var benim yok diye. burada hiç o duyguyu hissetmiyorum. bilakis tüpbebekten gebe kalanlar çok umut verici ve mutluluk verici oluyor. bir de her birimiz bekleyiş süresi ve üstünde hissettiği baskı fazla ya insanların bu baskılardan kurtulması gerçekten çok güzel bir duygu. özellikle de uzun zaman bekleyenlerin allah hepimizin yardımcısı olsun.

aynen öyle,

ben kadınlar kulübüne taaa iki sene önce uğramış "bu ne ya kadınlara bak deli gibi bebek sevdasına düşmüşler" diyerek üzülmüştüm. ve benim forumla işim olmaz demiştim. çok fazla duygusal bir ortam gibi gelmişti.

ama ne zaman tüpbebekle ilgili bir arama yapsam google beni butaya atıyordu. kaderimmiş :))

ben de üye oldum ama tüpbebek sayfası hariç hiç bir sayfaya girmedim. sanki buradaki insanların daha çok konuşmaya ihtiyacı var gibi, diğerleri olmasa da olur gibi geliyor. ama yine de büyük konuşmayayım değil mi :))

öyle demee ben gebelik bölümünden transfer oldum burayaa..
arada geliyorum gerçi ama genelde ordayım..
o bölümde yıllarca aylarca gebelik beklemiş ve şimdi hamile olan hatta doğuranlar bile var..
hala konuşuyoruz.. ya bi sürü şey yaşıyosun, çevrende gerçek çevrende anlatamadığın, paylaşamadığın bi sürü şey oluyo.. burası çok başka bi ortam.. kimse gülecek dalga geçecek diye düşünmüyosun.. zaten herkes senin gibi..
ben burda yazdıklarımın yarısını söylesem, mesela şu anda aynı odada çalıştığım arkadaşa bana ruh hastası der heralde :))

yok yok ne demek istediğini anlıyorum. gayet iyi. buranın jargonu ayrı duygusu ayrı. başka kim bize bu kadar katlanabilir ki. :)

pembemavi canim tebrik ederim allah tamamina erdirsin insallah.kucaginada almayi nasip etsin.
myworld den haber yok hala.insallah oda mutlu haberle gelirde sevindirir hepimizi..
msms canim tekrar tebrikler.allah tamamina erdirsin insallah...bende senin gibi bebegimi görene kadar inanamamistim.2de1 ultrason fotosuna bakip bakip duruyorum.nasil gecicek bu 8 ay bilmiyorumki:)
benimmde mide bulantilarim basladi.ve asiri istahsizlik cekiyorum bu ara.51kg.dim.simdi 49um.ve normaldede göbegim olmadigi icin karnim baya bi cikmis durumda inanamiyorum.ve benim gögüslerimdede hala kararma olmadi.herkeste olmuyodur belki.genel olarak öyledir bence..

Back
X