Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb kizlar aramizda benim gibi olan varmi karnim normalin 3 kati oldu hipersitmilasyon olmusum
hastanedeydim aksam serum verdiler
agrim hic ama hic gecmiy
or

asi benım 2 gunde gectı mumkun oldugunca yurumeye falan çalış. bırde rezene çayı içtim ben. batma gibi agrılar oluyordu bende

kızlar yumurta toplama nsl.bişey heyecanla beklıyorum nıhayet az kaldı hem heyecanlı hemde streslıyım ne olucak acaba yumurtalarm 7.5-11.5 boyutlarnda bakalım

kızlar yumurta toplama nsl.bişey heyecanla beklıyorum nıhayet az kaldı hem heyecanlı hemde streslıyım ne olucak acaba yumurtalarm 7.5-11.5 boyutlarnda bakalım

canım sen bişey anlamıyorsun. uyuyorsun kalkıyorsun hersey bıtmıs. bır saat kadar hastanede kalıyorsun sonra evıne. narkozun etkısı gecınce bıraz sancı hısedıyorsunama dayanılmayacak gibi bişey değil. gaz sancısı gıbı dıyım.

canım sen bişey anlamıyorsun. uyuyorsun kalkıyorsun hersey bıtmıs. bır saat kadar hastanede kalıyorsun sonra evıne. narkozun etkısı gecınce bıraz sancı hısedıyorsunama dayanılmayacak gibi bişey değil. gaz sancısı gıbı dıyım.

teşekkür ederim canım yaa bilgilerin için acısı onemli değil zaten sonuç için sabırsızlanıyorum acaba kaç yuumrtam çıkıcak döllencekmı kacı dollenır bunun telaşı var...

asi çok geçmiş olsun. bana aynışey aşılama yapıldığında olmuştu. bir de idrara aşılama işlemi sırasındakii sıkışma meselesini çok su içerek abartmıştım ve mesanemi de gereksiz yere fazla yıpratmıştım. hem mesane sancısı hem de şişkinlik ve kasıklarımdaki sancı nerdeyse 10 günde anca geçmişti.

tüp bebekte kullandığımız ilaçlar aşılamadakinden daha güçlü olmasına rağmen iki tüp bebek tedavimde de aşılamadaki gibi şeyler yaşamadım. belki de biraz da vucudun o dönemdeki gücü/direnciyle mi ilgili bilmiyorum. bol bol su içmeyi ihmal etme; sana söylemişlerdir gerçi. acil şifalar dilerim.

nisasum, inşallah her şey yolunda gider ve tutunur bebişin sana. biliyor musun bazı avrupa ülkelerinde 1 embryodan fazla transfer edilmesi yasak. ilk tedavimde kaliteli embryom bir taneydi. o zaman dr um söylemişti bunu. o ülkelerden birinde yaşıor olsak şimdi bunları konuşmuyor olurduk transferimizi yapardık dedi. yani tek embryo da tıpta bir yaklaşım. binlerce kadına da tek embryo yerleştiriliyor. yeter ki allah ol desin. hiç kafanı takma. sevgiler :)

akasya53 sen zaten ruhen ve aklen tedavi sürecini çok güzel içselleştirmişsin. inşallah her şey yolunda gider önümüzdeki ay. :)

BİV MSMS çok tesekkur ederim arkadaslar...
PEMBE MAVI içimi rahatlattın..heycenala yarını beklıyorum tarnsferım var saat 2de...ınsaalah kalıtelıdır.bir tanecık yumurtamın olması bıraz üüzyor ama.umut bitmıyor işte....
asiciğim cok gecmıs olsun canım benim.. insaalah en kısa zamnada rahatsızlıgın yeter.benımde suan asırı agrım var.neden bılmıyorum.delikafadulden ama yeterkı yarın transfer rahat geçsin..bebegımiz tutunsuz asıcıgım.agrılarımız cabuk gecsın ama..bebişler saglıklı olsunda.biz cekerız ... cok gecmıs olsun canım:1hug:

selam canım. evet normal yolla bile olabilir. tüp bebektede sansınız oldukça yüksek bence. tedaviye gerek kalmadan bakmışsınki oluvermiş çocuklarla ilgilenmekten aklına getirmediğin düşünmediğin beklemediğin bir anda oluverir bakarsın. :Saruboceq:

ay inşallah canım ya 3 aşılama 1 mikrodan sonra bende yoruldum eşim de ..çalışıp biraz kafamı dağıtmak istiyorum..keşke normal yollardan olsa daha ne isterim..

teşekkür ederim canım bilgilerin için işallah iyi olur bakalım cuma toplarz buyuk ıhtımalle dedi senin nsl.oldu toplanması transfer canım..

hayırlısı olsun inşallah cnm..benim de işte E2 değerimi düşürdükten 2 sonra toplama yapıldı..benim toplamam rahat geçti..genel anestezi istemedim ben lokal yapıldı ama bana da sakinleştirici iğne yaptılar..o yüzden hiçbir şey hissetmedim..sonrasında karın boşuklarımda çok ağrı oldu bikaç gün..transferi de 3.gün yaptılar topladıktan sonra..transferim biraz zor oldu..yani bana göre zor oldu yoksa doktor hiç zorlanmadığını söyledi..bunun da sebebi idrara fazla sıkışmamdı..ama neyse atlattık işte..keşke sonucu da güzel olsaydı ama ne yapalım kısmet böyleymiş işte...inşallah sizler mutlu sonuçlar alırsınız..bol şanslar

ELSİNORE teşekkür ederim canım benım dileklerin içina.s.
Asi geçmiş olsun şuan nasılsın ağrın varmı? üzüldümcanım ya dikkat et kendıne.:nazar:
tüm transferı yapılan anne adayları kendilerinize ve bebişlerinize iyi bakın:teytey:

arkadaşlar size bişe sormak istiyorum doktorumu arayacakyım ama bugün pazar diye aramadım kafama takıldı ben adet düzenleyici ilaç kullanıyorum progestan diye adeten başlıyorum sayıyorum 16 cı gün kullanmaya başlıyorum adet olana kadar doktorum tedaviden önce bana doğum konturol hapı verdi onu kullanıyorum 21 gün kullanıcam peki bu adet düzenleyici ilacı bu ayda kullanıcakmıyım onu kullanmadan adet göremiyorum bilgisi olan arkadaşlar bana yazabilirmi veya benim durumumda olan arkadaşlarım bana cevap yazarmısınız

akasya bir fikrim yok gerçi sen de şu saate kadar aramışsındır dr unun ama sakın dr dan habersiz başka ilaç kullanma. inşallah her şey yolunda gider...

bu arada kızlar sözde sekizinci gün testi güzeldi ve biraz sakinleştim ama ilk tedavimde başıma geldiği için şu kimyasal gebelik endişem bitmiyor. şimdi merkezime gidiyorum 12. gün testi için. öğleden sonra verirler sonucu.

inşallah değerim güzelce katlamıştır ve inşallah 14. gün de devam eder. dua ediniz. sevgilerimle...

merhaba arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz teşekkür ederim öncelikle :)
bugün görüşcem doktorla ama ikinci deneme için nekadar beklemek gerekiyo bilen söyleyebilir mi?
daha henüz dondurulmuşum var mı onu bile bilmiyorum.. hiç sormamıştım .. umarım vardır..

merhaba arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz teşekkür ederim öncelikle :)
bugün görüşcem doktorla ama ikinci deneme için nekadar beklemek gerekiyo bilen söyleyebilir mi?
daha henüz dondurulmuşum var mı onu bile bilmiyorum.. hiç sormamıştım .. umarım vardır..

canım tekrar geçmiş olsun. hayırlısı ınsallah. benım bıldıgım 2 3 ay sonra denenıyor. hastaneyı ara sor hemen ıstersen dondurulmus varmı dıye.

bu arada kızlar sözde sekizinci gün testi güzeldi ve biraz sakinleştim ama ilk tedavimde başıma geldiği için şu kimyasal gebelik endişem bitmiyor. şimdi merkezime gidiyorum 12. gün testi için. öğleden sonra verirler sonucu.

inşallah değerim güzelce katlamıştır ve inşallah 14. gün de devam eder. dua ediniz. sevgilerimle...

inşallah gonlunce olur canım...

kızlar tekrar günaydın, kanı verdim geldim. dr. neden o kadar erken baktırdınız baktırmasaydınız keşke dedi 8. gün testi için.

bayprin canımcım seni morali çok düşmemiş ve ağlamıyor olarak (en azından gülümseyen smiley kullanmışsın) görüyorum arkadaşım çok tebrik ederim aslansın sen. böyle devam.

2 siklus sonra drun kontrol ettiğinde vücudun hazır derse başlayabilirsin... psikolojik olarak da hazır olman gerekiyor. kimyasal gebelik yüzünden başlayan adetimi 1. adet sayarsak, ikinci tedavimin yumurta uyarıcı iğnelerine 3. adette başlanmıştı.

canım tekrar geçmiş olsun. hayırlısı ınsallah. benım bıldıgım 2 3 ay sonra denenıyor. hastaneyı ara sor hemen ıstersen dondurulmus varmı dıye.

cnm bugün saat 12 de gidiyorum doktorla görüşmeye..
söyler muhtemelen bundan sonra ne yapacağımızı da .. ben size sorayım dedim..
2-3 ay da çokmuş :)

sen ne yaptın cnm.. doktor randevusunu ayarladın mı.. geçmişi pek okuyamıyorum..

Back
X