Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lansor tebrik ederim ALlah tamamına erdirsin canım

pembe senin adınada çok sevindim ALlah tamamına erdirsin

xolıx hakkında hayırlısı olsun inşallah hamileyim demek nasip olur

kızlar bende bugün uzun protokolden gerçek tedaviye geçtim ilk iğnemide oldum lucrın+prugen ve elevit kullanıyorum dualarınızı eksik etmeyin hamişşlerrr duanız kabul olur sizin hadi ne olur bizlerede duanızda yer verin olurmu Allahta sizlere hayırlı doğum vede bebişlerinizi sağsalim kucaklarınıza almanızı nasip etsin ben hem biz hamiş adaylarına hemde siz anne adaylarına durmadan dua ediyorum Rabbim kabul etsin dualarımızı

turser, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. allahın izniyle senin de tedavin başarıyla sonuçlansın ve güzel haberler alalım üç hafta sonra inşallah.

pembe Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Çok sevindim senin adına.
Darısı hayırlısıyla bizim başımıza inşallah.

turser teşekkür ederim canım.sanada tedawinde allah kolaylık versin inşallah..

inşallah xolıx sağol arkadaşım

sende diğer kızlar gibi erkendenmi yapacaksın tahlilini:))) ee en zor döneme yani beklemeye sende geçtin hadi hayırlısı bakalım ALlah hayırlısıyla hamileyi m demeni nasip eder inşallahhh

Kızlarr hepinize gunaydın. nasılsınızz
pembe varmı belırtı falan bişeyler. bende yok kendımı garıp hissediyorum:)

msmscim günaydın :)

"Bebeğiniz bu dönemde 0.2 - 0.4 milimetre uzunluğunda oval bir disk şeklinde ve organlar oluşmaya başlıyor.... "

diye başlayan bir şey okuyorum şu anda. anla artık.

en büyük belirtisi adete tam benzemeyen ama andıran ufak tefek kasılmalarım devam ediyor. kahverengi pıhtıcıklar yokoldu.

vay anasını sayın seyirciler bir de heyecandan hala uyuyamıyorum :) sabah dörttte hortladım. iştahım tam gaz. bulantı yok. sen de biraz ayrıntı yapsana.

eee lansor hanııııım gece gelen sonuç nasıldı?

gece gelen sonuç çok kötüydü. iğrençti bir felaketti arkadaşım. neyseki bugün gerçek ortaya çıktı.dün sakak adamlar makinayı temizlemişler sonrada içine kitlerini koymayı unutmuşlar ve bana dün akşam sonucun 0 dediler. ben bu sabah tekrar kan verdim benim idrarımda pozitifti diye. neyse tekrar sonucum şükürler olsun ki 355 ama dün geceyi nasıl geçirdiğimi bir ben bilirim bir allah yani

lansorcum çüş diyorum adamlara yani. yahu bir de tanıdık birileri olacak demiştin. nedir senin bu kanda hcg testlerinden çektiğin. arkadaşım öcelikle geçmiş olsun. ve neyse unutalım. çok çok tebrik ederim. pozitif olacaktı bekliyorduk ama güzel bir değer hatta harika bir değer. yaşasın!

maşallah ve allah tamamına erdirsin. :)

canım bende hergun bakıyorum şu anda ne skilde diye:) bu hafta gecen haftaya gore daha guzel:) daha sekilli:)
ben dr un tavsıyesınıe uyup muzu bıraktıktan sonra gecelerı daha rahat uyuyorum. ara ara adet sancılarım oluyor. sıkı vuruyo:) dr ben sormadan soylemıstır uterus buyuyormus:) yerını yapıyor paşam:) dışarda anne rahatsız olmuş iki buklummuş kimin umurunda:)
pembe ben hala gormedım bebegi ya garıp gelıyo. sankı sadece adetım gecıktı:) p.tesı gunu randevu alıcam kendı jınekologuma gıdecegım. ondan 10 gun sonra falanda memoriale gıdecegım. onlarda ılk muayeneyı yapsınlar.

lansor Allah sevdiği kuluna once kaybettirir sonra buldururmus. gözün aydın canım. sağlıkla gelsınler inşallah

msms bana on gün sonra ultrasona gel dedi doktor dün. yani 22. gün oluyor. ben keseyi göstereceğini düşündüm başka ne olabilir ki? bu hesaba göre senin de yarın öbür gün falan görebilmen lazım. yanlış mı biliyorum?

başka bilen var mı bu mevzuyu?

çok teşekkürler arkadaşlar ya evet tanıdık olmaları bir bakıma iyi oldu lafımı dinleyip tekrar kan alıp ve sadece benim için makinayı calıştırdılar (çünkü orası devlet hast. normalde yapılmazdı) ama birde gece bu kadar üzmeselerdi. neyse artık hepsi geçti. şimdi hamileliklerimizi
n keyfini çıkarma zamanı....

canım benım tüp bebek merkezi kalp ve kese aynı anda gormek ıstıyor ama benım okadar sabrım yok. jınekologum değer 2000 ı gecınce gorunur kese dedı. benım artık gecmiştir. ama oda alttan muayene etmek istemedıgınden 6+ ol sonra görüşelim dedı. bende 6+0 olunca gidicem.
senınkıler dogru zamanda cagırdı merak etme

anladm canım bir haftayı bulmaz ozamn ymuurtaların toplanması kısmetse aynı zmana denk gelcez desene benım de cuma toplancak kısmetse menogon kullanıyorum bakalım hayırlsı sen pozitif olmaya çalış canım kendini üzme hayırlısı olur işallah canım benımde eşimden m.teseyle sperm alındı %45 şanssım var ama şans tutar işallah sen olumlu ol canım...

canım desteğin için çok saol.biraz önce doktordan geldim herşey iyi şimdilik dedi.gonal f nin yanında bugün bende menogona başladım.bu menogon ne işe yarıyor.inşallah bebeğini kucağına almak nasip olur canım

hmm, demek ki vajinal ultrason olacak benimki. acaba bu iyi bir şey mi? senin dr tercih etmediğine göre doktordan doktora değişiyor demek ki.

şöyle diyor nette: Embriyonun abdominal ultrasonografide 6 haftalıkken, vajinal ultrasonografide ise 5.5 haftalıkken görülmesi gerekir.

canım bizdede hem morfoloji hemde hareket 0 dı.ama inşallah sonradan değişmezse hamileyim.yarın 12. günüm yine test yaptırıcam(ben dayanamayıp erken yaptırdım ve sonucu aldım da)inşallah seninde böyle güzel sonuçlanırbencede ya eşinle konuş yada onu kafana takmamaya çalış.sen annelik duygusunu tatmak için her açıdan hayırlı ve iyi bir evlat yetiştirmek için talip ol bu işe ve bu idealler uğruna çalış.çoook ta dua et.sırtnı Allah'a daya O ol derse herşey olur.ol demesini dile canım.bizlerde elimizden geldiğince eşinin oluşturduğu boşluğu doldurmaya çalışırız inşallah.ama sende umutsuz lma.umutla bak.gözlerinin içi gülsün.her iğneni vurulurken bebeğim için yapıyorum ben kısa zaman sonra hamile olduğumu öğrenicem inşallah de.ben hep öyle yaptım.iğneleri bile mutlu mutlu vurdum.inşallah Rabbim benim mutluluğumuda bebeğimi kucağıma almamı nasip ederek perçinler.ve seninde güzel haberlerini alırız burdan

sağol arkadaşım beni öyle garip duygular içine soktunuzki.hiç tanımadığım yüzünüzü görmediğim halde bile okadar yakınsınızki bana.gerçekten desteğiniz için çok teşekkür ederim.bizim halimizden ancak bizler anlarız.bu duyguyu yaşamayanlar anlamaz en yakınlarınız bile.beni ne annem ne eşim nede ablam anlıyor.annemler ankarada yaşıyor.buraya gelin dediğim zaman sıkılıyoruz evde çocukta yok o olsa onla oyalanırız.çocuk olunca geliriz diyor.ve çocuğumuz olmadığını tedavi gördüğümüzü biliyor.benmi çok hassasım onlarmı çok düşüncesiz anlamadım.

hmm, demek ki vajinal ultrason olacak benimki. acaba bu iyi bir şey mi? senin dr tercih etmediğine göre doktordan doktora değişiyor demek ki.

şöyle diyor nette: Embriyonun abdominal ultrasonografide 6 haftalıkken, vajinal ultrasonografide ise 5.5 haftalıkken görülmesi gerekir.

kimi dr lar vajınal tercıh etmıyor. benımkı bakadabılırız dedı. sakıncası yok yanı. kımılerı ondan düşük oldu falan dıyo ama hıkaye. bız hergun jel sokuyoruz ıcerıye

ffk, dünden beri aklıma gelip duruyorsun. yazdığını okuyunca üzülmüştüm. keşke tedavine daha güzel duygularla başlayabilseydin. ama bazen insanların (bu durumda eşinin) ruh hali inip çıkabilir. inşallah her şey yolunda gider ve bu konuda daha uyumlu olursunuz.

ben çevrenin çocuk konusundaki düşüncesizliğine bazen şaşırıyorum. bazen okumuş master doktora yapmış insanlar bile cahil ve duyarsız olabiliyorlar. öle olunca artık bizden önceki kuşağı hiç düşünme. annem "hadi çocuk" o da olmayınca "hadi gecikme tedaviye başla" dediğinde ona " anne sen torun mu istiyorsun yoksa kızının mutlu olmasını mı? ben böyle de mutluyum. ya tüp bebek tedavisi görmeme rağmen çocuğum olmazsa o zaman ne diyeceksin. üzülecek misin. ben mutluyum. bebek olursa daha mutlu olurum. ama olmadan da mutluyum. olmadığı için lütfen üstümde baskı kurup bunu da alma elimden" dedim. biliyor musun işe yaradı. onlar hakikaten bizi mutlu görmek istiyorlar ama bambaşka bir dünyaları olduğu için çocuksuz mutluluk olmaz sanıyorlar. önce bunu kabul etmeleri lazım. ve gerekirse de azıcık sert olsa da çok açık konuşmak lazım. ben öyle yaptım.

Back
X