Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çooook tebrik ediyorum çok sevindim.allah değerinin sağlıklı katlamasını nasip etsin bir sonraki test günündede inşallah
melankolia tekrar ve de hakiki bir tebrik daha :) tebrikler....hayırlı olsun. allah tamamına erdirsin....
SAOL ASİCİM, TESTLER DOĞRU ÇIKTII KIZLAAR, DRU ARAYIP TESTLERİN SİLİK ÇİZGİ ÇIKTIĞINI SÖYLEDİM, HEMEN ÇAĞIRIP KAN TESTİ YAPTILAR VEEE 10. GÜN DEGERİM 183 ÇIKTIIdelikafadulden HAMİLEYİMMMMMMMMMMM :lepi: HALA İNANAMIYORUM,ASIL TEST GÜNÜM ÇARŞAMBA GÜNÜ TEKRAR TEST YAPMAMI İSTEDİ, İNSALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER, KIZLAR DARISI SİZLERE İNSALLAH ALLAH KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIINN HEPİNİZİ ÖPÜYORUUM:1hug:a.s.
SAOL ASİCİM, TESTLER DOĞRU ÇIKTII KIZLAAR, DRU ARAYIP TESTLERİN SİLİK ÇİZGİ ÇIKTIĞINI SÖYLEDİM, HEMEN ÇAĞIRIP KAN TESTİ YAPTILAR VEEE 10. GÜN DEGERİM 183 ÇIKTIIdelikafadulden HAMİLEYİMMMMMMMMMMM :lepi: HALA İNANAMIYORUM,ASIL TEST GÜNÜM ÇARŞAMBA GÜNÜ TEKRAR TEST YAPMAMI İSTEDİ, İNSALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER, KIZLAR DARISI SİZLERE İNSALLAH ALLAH KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIINN HEPİNİZİ ÖPÜYORUUM:1hug:a.s.
canım çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasip etsin. katlana katlana artsın değerlerin:) sanki bebişler geliyor gibi hakikaten de 10. günde bu kadar yüksek değer :)
o zaman halaya hadi
Melankolia tebrik ederim.darısı başımıza:::))))
canım benim çok tebrikler dilerim Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder sorunsuz bi şekilde darısı bizlerin başına inşallah
melankolia çook tebrik ederim canım.bence ikizler gelioooo.:)ilk denemenmiydi?
Melankolia tebrik ederim cnm Allah tamamına erdirsin inşallah..hamile arkadaşların dualarını bekliyoruz..kendine çok dikkat et..
canım çooookkkk sevindimmmm
bekliyodum sonucunu merakla bugün gördüm canım hayırlısı olur inşallah
GÜNAYDIN KIZLARRRRRR....... tstı yaptıgım gün cok hastalandım tansıyonum düşmüş sanırım.. gıremedım nete.dünd etam gırdım eşim geldı... sızlerı cok sevıyom.MELONKOLIAı COK TEBRIK EDERIM.İKİZ OLMA IHTIMALI yuksek...bence ..saglıklı oslund aınsaalllah..canım..
XOLIXİ,ASİ nasılsınız kızlar daha ıyısınız ınsalah sızlerle dularım...drarda silik cıkyr haala..moralım bozulmadı degıl bugunu bır gecırseydım.merkezde merkeze degısrmı yıne yanı yerdemı yaptırayım kantestını sızce.. ınanın herkese oyle cok dua ettımkı rabbım kabul etsın ınsaalah... herkse hayırlısıyla versın...bugun bırazdaha ıyıyım..sonucu yazarım sıze ne olur dua edınde yüksemiş olsun değerim..
GÜNAYDIN KIZLARRRRRR....... tstı yaptıgım gün cok hastalandım tansıyonum düşmüş sanırım.. gıremedım nete.dünd etam gırdım eşim geldı... sızlerı cok sevıyom.MELONKOLIAı COK TEBRIK EDERIM.İKİZ OLMA IHTIMALI yuksek...bence ..saglıklı oslund aınsaalllah..canım..
XOLIXİ,ASİ nasılsınız kızlar daha ıyısınız ınsalah sızlerle dularım...drarda silik cıkyr haala..moralım bozulmadı degıl bugunu bır gecırseydım.merkezde merkeze degısrmı yıne yanı yerdemı yaptırayım kantestını sızce.. ınanın herkese oyle cok dua ettımkı rabbım kabul etsın ınsaalah... herkse hayırlısıyla versın...bugun bırazdaha ıyıyım..sonucu yazarım sıze ne olur dua edınde yüksemiş olsun değerim..
:teytey:Melenkolia ve Nisasum sizleri tekrar tebrik ediyorum. hayırlı olsun.:teytey:![]()
hayırlı olsun canım degerın çok guzel oldukca yksek. Allah kucagına almayı nasip etsın
melankolia canım çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin inşallah benimde bugün yumurtalarım toplandı dua et bana emi hamilenin duası kabul olurmuş kızlar hepiniz bizler için dua edin ne olur bizlerde sizler gibi emeklerimizin karşılığını alalım ALlahın izniyle çok sevindim canım çokkk)
kızlar değerim 185 dr iyi dedi ama pazartesi tekrar yaptırıcam ikiye katlaması gerekiyo..dua edin.allah herkesin duasını kabul etsin..kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah