Marttle Hanım'ın Çeyizleri

Ohh hayırlı olsun canımmm ütü'yü de almışsın, Philips çok güzel bir tercih. Benimkide philips ve kazanlı ama değişik bir model. Guzel günlerde kullanırsın insaallah

teşekkür ederim, ikimiz de güle güle kullanalım:) ben işim gereği tüketici şikayetlerini takip ediyorum, ters orantıyla çıkardığım sonuç en iyi ütüleri philipsin ürettiği. her kullanan da memnun. inşallah biz de kolaycacık yaparız ütülerimizi:)

İnsaAllah çünkü ütü yapmayı hiiiiç sevmem...

Muffin kalıbımla ekmek kalıbımı da aldım nihayet. ne zamandır aklımdaydı. Resimdekilerin markası USA Pan Pro Line. Crate&Barrel'da satılıyor, tavsiye ederim. Ayrıca Tchibo'dan kelepçeli kalıp ve tart kalıbı da aldım. Onların içi teflon kaplama maalesef ama napalım eskimeye başlayınca hemen atıcaz artık.

Fakir bake n joy waffle makinesi. bunu tercih etme sebebim waffleları kalplerden oluşan bir çiçek biçiminde yapıyor olması

Eklentiler

• jpg (6).webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 628
Hepsini inceledim çok güzeller güle güle kullanın
Yalnız blog için verdiğiniz link hata veriyor incelemek istiyorum bi de özel mesajla atabilir misiniz adresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…