- 2 Temmuz 2010
- 826
- 1.441
- 158
- Konu Sahibi fillingtheblanks
-
Merhabalar
Öncelikle aldığın her parçayı ayrı ayrı çok beğendim. Güzel günlerde huzurla kullan inşallah
Belki daha önce uyarmışlardır ama blog adresinin kısayolunu düzenler misin? Çünkü tıklayınca açılmıyor :)
Blogunu da inceledim samimi bir blog olmuş yeni paylaşımlarını bekliyoruz
teşekkür ederim:) açıkçası denedim, bağlantı köprüleme yapsam da blogspot uzantısını kadınlarkulubu olarak değiştiriyor site, ya da bir yolu varsa ben bilemedim:/ siz biliyor musunuz nasıl yapabileceğimi? yenileri de aldıkça güncelleyeceğim inşallah:)
canım çay setını cok begendım gule gule kullan fiyatı ne kdar? bebımde almam lazım ama hep 300 kusurlarda kıyamıyorum
canım çay setını cok begendım gule gule kullan fiyatı ne kdar? bebımde almam lazım ama hep 300 kusurlarda kıyamıyorum
Buna bayıldım ! Daha önce görseydim kesinlikle ben de alırdım ama nevresim alışverişimi bitirdim. Güle güle kullan :)Eki Görüntüle 1384380
Linens'te pamuk saten nevresim takımlarında indirim var. Aslında hiç ihtiyacım olmamasına rağmen bunda geçen seneden beri gözüm kaldığı için almış bulundum:)
cnm bu tabakları internetten mi aldın? yoksa mağazalarda da var mı? markayı ilk kez duydum ama süpermiş. bilgi verebilir misin?
Buna bayıldım ! Daha önce görseydim kesinlikle ben de alırdım ama nevresim alışverişimi bitirdim. Güle güle kullan :)
Ycok guzellermasallah her seyden bol bol var .. guzel gunlerde kullan canim birde o nasil guzel nasil renkli bir mutfak olacak oyle cıvıl cıvıl
Bunlara kesinlikle bayılıyorum o kadar güzeller ki ben de kesinlikle bej rengini alacağım :) Güzel günlerde kullanın harikalar.Eki Görüntüle 1398703 Eki Görüntüle 1398702 Korkmaz Festy Mix mutfak şefimin pespembe havasını kırsın diye kettle ve ekmek kızartma makinamı pastel mavi renkli sipariş ettim. Stokta bulmak zor oldu, umarım sıkıntısız teslim alırım, Delonghi İcona Vintage serisi Azur Blue rengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?