- 2 Temmuz 2010
- 826
- 1.441
- 158
- Konu Sahibi fillingtheblanks
-
ben de aslında hep krem rengi bej rengi gibi olanı beğeniyordum ama bunlar indirimde denk geldi. bi de fincanlarım kahvaltılıklarım vs. genelde mavi, kahvaltı sofralarıyla uyar diye düşündüm. en uygun fiyat istanbul bilişimde denk geldi bu arada, bakacağınız zaman aklınızda olsun:)Bunlara kesinlikle bayılıyorum o kadar güzeller ki ben de kesinlikle bej rengini alacağım :) Güzel günlerde kullanın harikalar.
ben de aslında hep krem rengi bej rengi gibi olanı beğeniyordum ama bunlar indirimde denk geldi. bi de fincanlarım kahvaltılıklarım vs. genelde mavi, kahvaltı sofralarıyla uyar diye düşündüm. en uygun fiyat istanbul bilişimde denk geldi bu arada, bakacağınız zaman aklınızda olsun:)
Tüm hepsine baktım birbirinden güzel,şık vede uyumlu Masallardaki gibi şirin eviniz olucak diye düşünüyorum.:) Darısı başıma olsun:)
Rabbim güzel günlerde kullanmayi nasip etsin insallah.
Bende kırmızi serilerini aldım bunların bi ara tuppercılık yapiyordum :) mutfakta kolaylik saglayacaklarini dusunuyorum bende cnmMutfak dolaplarının düzeni için aldığım ürünlerin hepsi takım olsun, kapakları açınca aynı renk aynı seri ürünler göreyim istedim. O yüzden tüm kuru gıda saklama kaplarımı Tupperware oval serisinden aldım.
Eki Görüntüle 1419964
Yağ şişesi
Eki Görüntüle 1419965
Baharatçık seti 8'li aldım
Eki Görüntüle 1419966
Pirinçleri koymak için 3,4 LT'lik oval kap aldım çünkü büyük paket alınıyor genelde
Eki Görüntüle 1419967
Eki Görüntüle 1419970
Diğer bakliyatlar için 5'li oval set aldım
Eki Görüntüle 1419968
Toz şeker koymak için 2 Lt'lik çok amaçlı sürahi aldım
Eki Görüntüle 1419969
Unu koymak için de erzak canavarı aldım.
Eki Görüntüle 1419972
Çok amaçlı sürahilerin küçük boylarından iki taneyi de tahin- pekmez koymak için aldım.
Bende kırmızi serilerini aldım bunların bi ara tuppercılık yapiyordum :) mutfakta kolaylik saglayacaklarini dusunuyorum bende cnm
güle güle kullan canm çok gzeller
güle güle kullan canm çok gzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?