Marttle Hanım'ın Çeyizleri

Bunlara kesinlikle bayılıyorum o kadar güzeller ki ben de kesinlikle bej rengini alacağım :) Güzel günlerde kullanın harikalar.
ben de aslında hep krem rengi bej rengi gibi olanı beğeniyordum ama bunlar indirimde denk geldi. bi de fincanlarım kahvaltılıklarım vs. genelde mavi, kahvaltı sofralarıyla uyar diye düşündüm. en uygun fiyat istanbul bilişimde denk geldi bu arada, bakacağınız zaman aklınızda olsun:)

Bu rengi de gerçekten çok hoş. Takip ettiğim bir bayanda bu mavilerden vardı ve çok hoş duruyordu. İçinize sine sine kullanın :) Çok teşekkür ederim oradan takip ederim:)

Korkmaz'ın festy mix standlı mikserini almak isteyen arkadaşları buradan baştan uyarayım, üç rengi de görselde gözüktüğü gibi değil, ben daha önce mağazada görerek beğenmiştim o yüzden benim için şokluk bir durum olmadı ama fotoğraftaki renklere güvenerek alırsanız beklediğiniz gibi gelmiyor. fakat en yüksek seviyede çalıştırsam bile sarsılmıyor, umarım hamurları da güzel yoğurur.

Tüm hepsine baktım birbirinden güzel,şık vede uyumlu Masallardaki gibi şirin eviniz olucak diye düşünüyorum.:) Darısı başıma olsun:)
Rabbim güzel günlerde kullanmayi nasip etsin insallah.

Mutfak dolaplarının düzeni için aldığım ürünlerin hepsi takım olsun, kapakları açınca aynı renk aynı seri ürünler göreyim istedim. O yüzden tüm kuru gıda saklama kaplarımı Tupperware oval serisinden aldım.

Yağ şişesi

Baharatçık seti 8'li aldım

Pirinçleri koymak için 3,4 LT'lik oval kap aldım çünkü büyük paket alınıyor genelde

Diğer bakliyatlar için 5'li oval set aldım

Toz şeker koymak için 2 Lt'lik çok amaçlı sürahi aldım

Unu koymak için de erzak canavarı aldım.

Çok amaçlı sürahilerin küçük boylarından iki taneyi de tahin- pekmez koymak için aldım.

Eklentiler

• images.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 186
Bende kırmızi serilerini aldım bunların bi ara tuppercılık yapiyordum :) mutfakta kolaylik saglayacaklarini dusunuyorum bende cnm

Bende kırmızi serilerini aldım bunların bi ara tuppercılık yapiyordum :) mutfakta kolaylik saglayacaklarini dusunuyorum bende cnm

ben de ilk kırmızılarını düşündüm ama her parçanın kırmızısı bulunmuyor, takım bozulmasın diye lacivertten gittim. ben kendim de danışmanım ama çoğunlukla sanalpazar'da bana geliş fiyatından daha ucuza buluyorum ürünleri:)

her ne kadar nasıl bir banyom olacağı belli olmasa da, aksesuarlar ve paspasları düz, sade ve beyaz istediğim için önceden bir takım aldım. ebeveyn banyosu ve küçük tuvalet olursa onları son dakika hallederim diye düşündüm.

Paspas takımı Primanova. Resimden tam belli olmuyor ama beyaz zemin simli, ışığın altında çok güzel parlıyor.

Banyo tepsisi sıvı sabunluk, diş fırçalık gibi şeyleri koymak için.

Diş fırçalıktan iki tane aldım, biri fırçalar, diğeri diş macunu ve nişanlımın traş bıçağı için.

Pamukluktan da iki tane aldım, biri kulak çubukları diğeri diş ipi vs. için.

Eklentiler

• wqaz4bpnpvdqzwumv8qs.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 100

Korkmaz'ın perla süzgeçli tenceresi, makarna, et, tavuk, brokoli, karnıbahar, patates vs. haşlamak için aldım.

Hisar'ın ekmek sepetlerinden 2 boy aldım, ekmek, poğaça, açma vs. servisi için, meyve sepeti olarak kullanmak için... fonksiyonel oluyor bu tarz çelik sepetler.

Kanca Ev'in meşhur çatal kaşıklarını yanyana koyduğumda daha sevimli durur diye pasta-çay fincanı şeklinde aldım.

Eklentiler

• 40354_platin_B.webp
    228 bayt · Görüntüleme: 102
Dönüp dolaşıp yine kendimi tencere alırken buluyorum. mutfağı çok seven biri olunca maalesef böyle oluyor:)
Mutlaka 3 haddeli bakır bir tencerem olsun istiyordum ama bu konuda en iyi amrka Mauviel olduğu ve Türkiyede satılmadığı için ilk yurtdışı ziyaretime kadar sabrederim sanıyordum. Ama Korkmaz'ın da Divani isimli bir seri ürettiğini öğrenince inceledim ve dayanamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…