- 2 Temmuz 2010
- 826
- 1.441
- 158
- Konu Sahibi fillingtheblanks
-
Kendi internet sitesinden sipariş vermiştim canım. üretimden kaldırdılar ama, artık sadece ebay amazon tarzı yerlerde bulunabiliyor.
Günlük kahvaltılarda, çay yanında vs. kullanırız diye aldığım servis seti The Mia Spring serisi.
Eki Görüntüle 1370775 Eki Görüntüle 1370776 Eki Görüntüle 1370777 Eki Görüntüle 1370778 Eki Görüntüle 1370779
The mia markasi, essede ve baxi baska zuccaciyelerde satiliyor, internette surekli kampanyasi cikiyor en sik morhipo'da goruyorum,markafoni, limango, 1v1y, dekorazyon ve sonsuz dekorasyonda, evmanyada... oluyor urunlericnm bu tabakları internetten mi aldın? yoksa mağazalarda da var mı? markayı ilk kez duydum ama süpermiş. bilgi verebilir misin?
çok güzel cnm güle güle kullanGünlük kahvaltılarda, çay yanında vs. kullanırız diye aldığım servis seti The Mia Spring serisi.
Eki Görüntüle 1370775 Eki Görüntüle 1370776 Eki Görüntüle 1370777 Eki Görüntüle 1370778 Eki Görüntüle 1370779
The mia markasi, essede ve baxi baska zuccaciyelerde satiliyor, internette surekli kampanyasi cikiyor en sik morhipo'da goruyorum,markafoni, limango, 1v1y, dekorazyon ve sonsuz dekorasyonda, evmanyada... oluyor urunleri
teşekkürler, daha güzelleri senin olsun:)çok güzel cnm güle güle kullan
Insallah hepimizin, amin!English home benimde çok kullandığım bir marka.
Hepsi birbrinden güzel.
Rabbim yuvanızı hayırlı kılsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?