Mary'nin bu ilişkiyi algılamasına yardımcı olur musunuz?

Hepsini okudum :))
Herkes ikinci bir şansı hakeder bence..
Yani kıyafet konusunda haklısınız da diğer şeylerde biraz abartmışsınız gibi geldi bana. Bence oturun bi konuşun

2.bi şansı orda verdim zaten ona. o gün heryerden silip birti yoluna gidebilirsin diye msj atıp sonra 500 kere arama msj göndrren oydu yine. o gün zaten affedilmicek bi tavrı affettim. yani 2.günden yapılmıcak bişeyi....

twsbitleriniz harika da işte öyle gururlu ki sanmıyorum böyle konuşabilelim karşılıklı. daha da ezilir. aşırı kompleksli . böylr söylemek istemiyorum ama türk erkeği kompleksi var cidden..
Peki gerçekten cevaplayabilirsen birazda sen kışkırtmış olabilir misin hanı kiskansin diye kasıtlı olarak davramalar filan olabilir mi belki de biraz onun bedelini ödüyorsun

Laaan
hepsinide okudum istemsizce
O degilde detayli detayli yaziyor. Snra aradada " ay cokmu uzn oldu, detaylar fazla oldu galiba ama en ince ayrin..." diye dahaaaaada bi uzatiyor.
Sebebi neydiki??

Ben karşısındaki insana 9. 10. Şansı veren birisi olarak :)) ona çok takılmadım. Alkolün etkisiyle söylemiş olabilir. Asla izin alın demiyorum ama ben şuralara gidicem denebilir. Ufakta olsa bi sorumluluk oluyor. Şahsi fikrim sizi sevdiği için sizin onu takmamanıza pek bi bozulmuş. Sanırım sizde de biraz bi şeyler var. Yani ilişkiler de çift taraflı fedakarlıklar gerekli.. Birde sevmek çok güzel bence sevince sevgimize biraz sahip çıkmalıyız :)

Neyse bosa gitmesin yorum yapalim.
Adam senden ikinci kez ayrildi.
Noldu? Hani sen onu terkedicektin?
Ava giderken avlandin zaarr?

Bu adamdan cacik olmaz. Bosver uzak dur. Ben ikizler kadiniyim. Ikizler erkekleri kdr dengesiz olmasamda ben tum bu yaptiklarini ilgi cekmek icin yapti derim. Ama ilgi felan verme. Uzak dur senle ondan biz olmaz. Olamaz.

Peki gerçekten cevaplayabilirsen birazda sen kışkırtmış olabilir misin hanı kiskansin diye kasıtlı olarak davramalar filan olabilir mi belki de biraz onun bedelini ödüyorsun

yok hiç olmadı öyle bişey. kıskandırma gibi bi durum zaten söz konusu değil ki açıkcası öyle duygusal bir bagım da yok ona şuurumu kaybedip başka çabalara gircek kadar

öyle deme ben onu o etek mevzusunda baya süründürdüm. baya ezildi çok ben telefonlarını akşama kadar açmadım. msjlarına dönmedim. vicdan azabı çektirdim yani. onun terketme durumu yok şuan. istese de edemez sevgisini biliyorum da ben dönerse nasıl olsun bu seferki tepkim diye soruyorum aslında

Yani seninle ayni yasidiz su yasadiklarini okurken sanki 19 yasinda bi kizin hikayesini okuyorum sandim

Cok cocukca davranislar, hep durust oldum diyosun.. yani ne gerek vardi eski sevgilim demene annem de arkadasim de akrabam de cok sacma bisey.. senin sevgilin bi foto koysa eski sevgilisi cekmis olsa hosuna gidermiydi?
Off ben anlamadim ortada sevgi yok ask yok saygi hiccc yok sacma sapan bi iliski olmus
Haaaa olur her insanin hayatinda sacma bi iliskisi olur (bende dahil) ama ne uzerinde durdun anlayamadim

beynim yandi gozum döndü cooookk uzun olmus

Neyse yarisindan sonrasini okuyamadim ama bence bu adamla mutlu olunmaz cunku maco kiro bencil ve dengesiz bunu bosver sen. Na hali varsa gorsun

Neyse yarisindan sonrasini okuyamadim ama bence bu adamla mutlu olunmaz cunku maco kiro bencil ve dengesiz bunu bosver sen. Na hali varsa gorsun
Ben okudum sonuna kadar
Mutlu olmakmi adam terketmis ortada sevgili yok ne mutlulugundan bahsediyosun

naptin? Inadina dahami mini giydin?

ahahah canım k.bakma cidden olayın içinde olunca insan onu da yazayım bunu da ekleyeyim diye özet edemiyor.
dogru diyosun ben arkdşın taktiğini begendim. buluşma için yer söyle dedi. söyledikten sonra girme heryerden engelle al sana intikam diyo. ahahahah baya iyi. ikizlere müstehak bence yapılabilir.

Anlamadimki, bir iliski basliyor, digeri biterken hooop digeri sallaniyor ve ayriligin tam kiyisinda deerrkkeenn bu cocuk yaziyor fln.

Bence görüstügün kisileri, onlarla "iliski" durumuna gelmeden, daha iyi bi gözden gecir, yoksa hep böyle ne oldugu belli olmayan karmasik islerin icinde bulursun kendini. Bunu da bosver. Ne istedigini bilmiyor, senin gibi.

naptin? Inadina dahami mini giydin?

senin erkek olduğun o kadar belli ki. cok sığ düşünüyorsun. ben yabancı sevgilim olduktan sonra öyle nisbetleri vs saöma hareketleri unuttum canım. bak sana şu sözü armagan edeyim;" eğer erkek kadının ne giyceğine karışır hale gelmişse o ilişki çoktan bitmiş demektir"

ohhh tanıyı, teşhisi koydun sınıflara kategorilere ayırdın. bizi de koydun biyerlere kendi dünyanda
ne güzel valla. sana kolay bu dünya. haha hey allahım

Dedim ya sonuna kadar okumadim diye

Terk edildigini bilmiyodum.
Ozaman yorumum yine su olcak ; ne hali varsa gorsun sen yoluna bak

arkadaşlar adam terk falan etmedi. aksine buluşmak için yer aradı 2 gün sonra. ben ona o ayrılalım dediğinin sabahı tripliyken ben yoruldum devam etmek istemiyorum bu kaosa demiştim. o da o yazımı görmezden gelip peşinde koşamam dilersen yanımda yürürsün, yoruldum koşmaktan dedi. akşamına da yazdı habire. ben okay işareti olan parmak falan gönderiyorum cvp olarak sadece. o da biz ayrılalım o zaman dedi. yani şu arkdş terkedilmiş falan yazmış öyle değil o durum.

Ben erkekmiyim?
Aa bakiyim bi.
Yok erkek degilmisim guclu delillerim var

Roman okuyor gibi hissettim
Tek yapman gereken kafası esince yazan ve sen neden yazmadın diye hesap sormana fırsat vermeden suçu sana yıkan insandan kaçman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…