Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

peki eşiniz 4.5 yıldır kendisine kan kusturan sevgilisinden sizle karşılaşıncaya kadar neden ayrılmayı denememiş
haa pardon intihar etmekle tehdit ediyormuş öyle mi kız

yıllardır cebelleştiği sevgilisinden sizden okeyi alınca kolayca ayrılmış ama bu nasıl çelişki

siz de buna inandınız daha doğrusu inanmak o an için işinize geldi

peki herşeye zamanında gözünüz kapalı inandınız da neden şimdi bebeğin eşinizden olduğundan emin değilsiniz

bu konuda bu kadar temkinli yaklaşıyosunuz ama eşinizle ilişkiye başlarken hiç temkinli davranmamışsınız

bu kadar hatanın üstüne eğer gerçekten iyi birşeyler yapmak istiyosanız en azından kendiniz için iyi bir şeyler yapmak istiyosanız evliliğinizi bitirirsiniz bence

bence eşini yanına al...
bu bebek var mı yok mu bir belli olsun....
dünyaya gözlerini açıp eşinizz o kadın ve bebek için çırpınıncaya kadar bekleyin.
belki herşey düzmece belki o kadın emeline ulaşamayacak..
belki şuan bitirip gitseniz ilerisi için canınz yanacak. ama zamanla eşinizin o kadın ile ilişkisini inceler olumsuzluklar gözlerseniz bitirince içiniz hiç yanmaz.
hiçbirşeyi iyice görmeden giderseniz içinizdeki yangın hiç sönmez.
durum ne kadar kötü olursa olsun siz sakin olmalısınız.

tam olrak neyi hazmedemıyorsunuz
yanı esınızın sızden once ılişki anlamında bı bırlıktelık yasamıs olmasını mı
cocugu olmasını mı
cocugu olacagını bılıpde sızden saklamasını mı (bole bı durum olmayabılır hepsını okumadım yazılanların)
benım basıma gelıs olsaydı sızın kadar tepkı verecegımı sanmıyorum ole cok fzla travmatık bı olay olarrk gormedım ben durumu aldatılmıs olsam asla kabul etmezdım ama sızden once olmus bıse kendınızı cocgu olan bırı ıle evlenmıs dusuun yanı cok normal
esınız cocugunu sahıplensın sevsın bu ılla eskı sevgılısıyle evlenmek zorunda kalması anlamına gelmez ortada sıze yapılmıs bıhakaret yok benım anlmadıgım nasıl keske aldatılsaydım dıyebılıyorsunuz o daa kotu bıse deılmı

yok daha onunla görüşebilecek durumda değilim.
zaten kendi seçerse ona dönmeyi benim için herşey daha kolay olur belki de
çünkü beni bitiren karar verememek

Adam zaten çelişkili bir laf etmiş orda.

İstersen kabul edersen onu bırakırım demiş.

Hayır deseydi hala devam ettirecekti bu ilişkiyi işte.

4.5 aylık bir bebek,konu sahibiyle görüşürken onun koynundan çıkıp geliyormuş demek ki :umursamaz:

bütün yazilanlari okumadim ama bende kendi düsüncemi söylemek isterim.
1. bence kendine sormak gerek sen bu adami gercekten cok seviyormusun, önce bunu kendine itiraf et gururunu bir kenara birak kim ne der i bir kenara birak.

2. hadi diyelimki milletin dedigi gibi 1 sene bekledin ve bu arada cocuk oldu eger esini seviyorsan gine evlenirdin, yani ha simdi ögrenmissin ha bir sene bekledikten sonra ögrenip evlenmissin, o zaman da nisanlilik döneminde falan ögrenecektin

3. bence bu konuda esinin bir kabahati yok sonucta o da sen neyi kadar biliyorsan o da o kadarini biliyor

4. bence böyle bir durumda esine daha cok destek olman gerekli, bence hemen kendini topralamaya calis, esinide toparla, o kadinin bunu koz olarak kullanmasina izin verme.

5. bana sanki o cocuk esinden degil gibi gelliyor. cünki kadin size demis ya sizi süründürücem diye. belki o kizginlikla gitti baskasindan yapti esinin üzerine atiyor. belki coccuk 3 aylik falan yani esinin onunla olmadigi zamandan ama size öyle bir zaman söylüyorki, sanki tamda ayrilmadan hamile kalmis gibi. artik termin üzerine bebekleri ameliyatla aliyorlar, birazda erkenden aldirirsa 9 aylik gibi yapacak, bilmem anlatabildimmi?

6. benden söylemesi böyle bir kadin yüzünden bosu bosuna hem kendine hemde kocana cektiriyorsun.
kocana sahip cikta görsünler nasil güclü kuvvetli bir kadin oldugunu herkes basta o kadin, sonrada kocan.

eger esini seviyorsan onu birakma ailene sahip cik.
sonucta seni aldatmamis adam.

cogu aldatilan kadinlar senin yerinde olmak isterdi eminim.
umarim bu dediklerimi yanlis anlamassin sonucta yuvayi bozmak cok kolay, ama böyle sarsintilarda ayakta tutmak asil is.

allah yardimcin olsun canim, allah hep dua et senin icin hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim.
allah sabir versin

hayır gözüm kapalı inanmadım.
o dönem de bu ilişkiden uzak durmak adına çok uğraştım.
hayatından çıkmayı bile denedim.
ama karşımda oldukça ikna edici bi adam vardı
ne kadar karşı çıksam inandırabiliyordu.
şu an o ikna edici adam yok işte
tamam inkar ediyor ama sonunda
EMİN DE OLAMIYORUM diyor
değişen ben değilim yani.
o ikna edici, lafının arkasındaki kararlı adam gitti
aciz bir zavallı geldi yerine
buna tahammül edemiyorum.

1- Sevgimden artık emin değilim.
2-Bu olayı düğün günü bile öğrenmiş olsaydım, hiç bir şey umruma gelmez arkama bakmaz çeker giderdim.
3-bundan da emin değilim işte.
4-onu gördükçe daha çok sinirleniyorum. cinnet geçiriyorum böyle bie durumda destek verebilmem imkansız.
5-her türlü ihtiamlin sonucucun gün ışıgına çıkması adına bekliyorum zaten.
6-kendimi toparlayabilmek adına yalnız kalmaya da ihtiyacım var, yanımda olsa onu da daha çok yıpratırım biliyorum.

teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım hayırlısı neyse o olur.

onu savunmak için yazmıyorum ama olay tam anlamıyla bu
o ayrılcam dese de hemen yapma bunu iyi değil, kaldıramaz taşıyamaz diyen ben oldum
açıkçası ben de korktum kendine bişey yapmasından kızın
arkadaşlığımı bile biterecek derecede çıktım gittim hayatından eşimin
ama ben uzaklaştıkça daha çok üstüme geldi
ben de o zaman şunu düşündüm madem bu ilişki zorlamayla yürüyor açık ve net olsun kız da gerçeği bilsin, kendini ona göre hazırlasın
oyalandıkça saplantıdan kurtulamayacağını düşündüm
hiç kurtulamayacağını hesaba katmadım.
ve bi gün gene ısrarla üstüme geldiğinde sensiz yapamam diye şunu söyledim.
o zaman dedim şu dakika,ayrıldığınızı bittiğini, zorlamayla bir ilişkinin yürümeyeceğini söylüyorsun dedim.
Ayrıca biraz daha uzarsa sana inancım tamamen kaybolacak, ben kimsenin hayatında ikinci olabilecek kişilikte biri değilim dedim.
ve aynen dediklerimi yaptı.
kız da ilişkimizi bildi.

E artık bu mesajdan sonra da, kız nasıl ulaşsaydı da , hamileliğini söyleseydi ,diyecekseniz birşey diyemeceğim. Okumuyorsunuz diyenler, önce siz okuyun isterseniz biraz.

Buna rağmen ben yine olaya , kesin hamiledir ya da değildir diye yaklaşmıyorum, çıkacaktır ortaya birşekilde. Tek gerçek var ki; bu bayanın hamile olma olasılığı varsa, demek ki eşiniz, ilişkisini sürdürmüş, çocuk yapacak kadar. İşin içinde çocuk yoksa bile ihanet var, çocuk işin cabası. Kabullenebilirlik durumuda size kalmış tabi.

yeni numarayı bulması uzun sürmüyordu zaten.
hamilelik ayı doğruysa, tam bir ihanet yok eşim o dönem aramızda olabilecek bir ilişki için ikna etme aşamasındaydı.
ama bu onu suçsuz yapmaz.
ortada söylenmiş kocaman bir bu ilişki çoktan bitti aslında zoraki yürüyor yalanı var

belki de eşiniz kızdan intikam almak amacıyla size yanaştı

ben sadece kızın saplantılı olduğunu düşünmüyorum 4.5 yıl süren tutkulu yer yer inişli-çıkışlı bir ilişki yaşadıklarına göre ikisi de zamanla mantıklı düşümnnme yetilerini kaybettiler belki de

bu tip ilişkiler gerçekten de vardır hayatta deli gibi kavgalar, ayrılmaya karar verip vazgeçmeler, gözlerini öfke bürüdüğü halde kopamayan çiftler, birbirlerine acı çektirenler vs.

size belki de kızın canını acıtmak için yanaştı, daha sonraki her kavgalarında da inat için sizinle evlendi belki de. çünkü mantık yok adamda

kızın telefonlarına uzun süre cevap vermemesi olayı sürüncemede bırakması da bence bunları destekliyor

o derece kör olduğumu
bunları farketmeyecek kadar salaklaştığımı sanmıyorum.
birincisi aynı saplantılı şekilde ben uzaklaştıkça peşimden gelen tutkulu bir adam vardı.
ikincisi bu kız bu kadar ısrarla onun peşinden koşarken, neden benimle iş evlilik boyutuna gelsin yada hep benim yanımda olsun.
son olarak telefon mevzuları hep benim yanımdayken oldu cevap verdiğinde daha çok üstüne düşüyordu.

çok basit.sizi bir kurtarıcı olarak gördü belki. bu ilişkiden bıkmıştır behlül nihalde nasl kendini aklıyosa,eşinizde sizde kendini aklıyodr bellki CADIARZU ayrıca bu kız noyu nerden buluyo sürekli

cocuk babali buyuse ne olacak..geri donse kadini tekrar sevebilecek mi,belkide tek paylasim yatakta olacak..ortak noktalariysa cocuk..babasiz buyuyup buyumeyecegine keske cocugun ailesini 4 ay gectikten sonra degilde,ilk ogrendiginde arasaydi..5 senedir taniyor hic mi ortak arkadaslari yoktu,cocuk olayi varsa onlari yuzyuze getirecek.ilk bayan da kendi adina hakli ama ne yapayim ben terk edip gitmis,evlenmis adami.elde etsem elime ne gececek?yaptigi intikam almak ve hirs..
adamin yaptigi evet bi dali birakirken digerine tutunmak ama olan olmus evlenmisler.. eger alkioneyle gorusurken onunla da yatmissa bunu affedip affetmemek esine duser.bu yuzden ayrilir yada ayrilmaz.ama cocuk yuzunden de ayrilmasi bisey ifade etmez..hem bakalim adam evlenecek mi ilk kadinla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…