evet benim de 3 senelik bir ilişkim olmuştu.
ama ayrılıp, hayatıma yeni biri girdiğinde adı bile geçmiyordu zihnimin ufak bir köşesinde bile.
ki böyle durumlarda ayrılan taraf için kolay oluyor herşey
terkedilen daha zor atlatıyor.
e daha ne bilesiniz maaşallah hepsini biliyosunuz
Ortada bır bebek var eşınızden ıse sız ayrılasanızda ayrılmasanızda o kız artık hayatınızda olacak..
Eşınızden ayrılınca eşınız sırf cocuktan dolayı onunle yıne beraber olacak mı.
ben zaten kızın ailesinin durum hakkındaki düşüncesini bilmediğimi söyledim.
sadece kız ve ailesi hakkındaki bilgilerimle yorum yaptım
her zaman biri daha çok sever zaten. ama eşinizde sütten çıkma ak kaşık değil kusra bakmayn. alelacele evlendiğine göre kaçmış bi şeylerden
şu anki yaşananları baz alırsak tabiikide sütten çıkma ak kaşık değil
hatta baş suçlu.
ama evlilik kararımızda şu şekilde olmadı
hadi sevgili olduk kızdan kurtulduk hadi evlenelim bu değil yani
birlikte kısa tatillere çıktıkça
yada uzun vakit geçirdiğimzde
aradaki uyumun,duyguların hiç de sıradan olmadığını anlamamızla verilmiş bir karar bu
bebek olrsa tabi olurlar
eşimin son dönem aramalarına bile cevap vermiyorum.
telefonumu kapattım.
arada açıp arayanlara mesajlara falan bakıyorum
bir gelen mesajında şunu yazmıştı:
Beni anlamak istemiyorsun,dinlemiyorsun bile, ne sanıyorsun şu saçmalık doğruysa ve üstüne sırf bu saçmalık yüzünden seni kaybedersem , ona döneceğimi mi sanıyorsun? Eğer öyleyse, olanlardan çok beni hiç tanıyamamış olman üzer beni .
diye mesaj.
en son kayınvalidemle konuştuğumda hamilelik doğruysa ve sen gitme hatasında bulunsan bile bizim bu evliliğe onay vermemiz imkansız dedi.
Konu sahibi öncelikle sizi tebrik ediyorum ama tebrikimin bu konuyla alakası yok.
Gelen olumsuz eleştirileri de pek ala kabul ediyorsunuz ve uslubunuzu bozmada yanıt veriyorsunuz.Tebrikim bu yüzden işte.
Gelelim bir üstteki mesajınıza...
2 aylık biriyle tanılıyor ve sonra onunla tatile mi çıkıyorsunuz.ıyi cesaret var sizde de maşallah.Bu zamanda böyle cesaret akıllara durgunluk verici ..
Öncelikle Allah sizinde, eğer doğruysa bebek olayı o bayanında yardımcısı olsun.
Gerçekten hamile olup olmadığını bilmediğim için sağlıklı bir yorum yapamıyorum,
bir yandan kendimi sizin tarafınıza diğer yandan o bayanın yerine koymaya çalışıyorum ama nafile.
İkinizinde durumu çok zor, eşinizinde aynı şekilde tabiki.
Gerçekten hamileyse eğer o bayanı suçluyamayız, tek başına yapılmıyor çocuk sonuçta.
Burda asıl suç eşinizdedir, 4,5 yıllık bir ilişkiyi daha tam bitirmemiş, size evlilik teklifi ediyor ve cevaba göre hareket ediyor.
Ha sizinde hatanız hemen güvenip olayı bildiğiniz halde bir kaç hafta sonra onunla nikah masasına oturmanız. Kaderiniz böyleymiş demekki şu saatten sonrada neden niçin demek bize düşmez.
Şimdilik sadece bekleyin, bakalım neler olacak.
Öfkeyle kalkan zararla oturur derler, sonradan pişman olacağınız şeyleri yapmayın.
Evet haklısınız herkesin değer yargısı kendinedir...
Bu konuda farkındaysanız sizi yargılamadım sadece şaşırdımı ifade ettim.
Peki şuan ne yapmayı düşünüyorsunuz.Eşinizin de kafasında soru işareti olduğuna göre diğer bayandan hamileliğine dair belge istemeli.Bunu yapacakmısınız ?
seni anlıyorum bu zamana kadar dik durdum insanların karşısında bu durumla malzeme olmak istemiyorum diyorsun..
sanada erken diyenler muhakkak olmuştur duygularına güvenerek bi karar almışsın şimdi aldığın kararın yanlış olduğunu düşünüyorsun.. anlık düşüncelerimiz birbirini tutmuyor ne yazık ki.. onun için çokta suçlama kendini...bişey kazandırmıyo insana..
mantıklıda bir insana benziyorsun.. ömrünün geri kalanında evliliğini sürdürdüğün taktirde kadın hamile ise eşin onunla görüşmek zorunda kalacak bu seni dahada rahatsız edecek.. bırakıp gitsen hem kadının istediği olacak ((insan bir noktada içten içe inat yapar ))
kayınvalidenle konuşabilmen güzel ama onun ne gibi bir desteğini görebilirsin ??
eskı sevgılısınde deger yargısına gore evlılık dısı cınsel beraberlıkte bulunmuş
sonucta zorlama falan olmamış kız kendısıde ıstemış
eşınız dogan cocuk onunsa herturlu maddı manevı yardımı yapar...
Bu olaydan sonra evlılınız bıterse dogacak cocuklada ılgılenmez...
Sız evlılıgınızı cocuk eşınızdense benden ayrılsın onunla evlensın dıye bıtırmek ıstıyorsunuz
cocuk babasız buyemesın dıye mı
tam anlamıyla öyle.
bugüne kadar insanlardan seçimlerimden dolayı sonuçlar karşısında hep takdir aldım.
şimdi düşeceğim durumu kendime yediremiyorum.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?