Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

Nefret beslemen normal arkadaşım.

Olayı normal karşılayacak değildin zaten ,elbette bağırıp çağırıp tepki verecektin.

İnkar etmesi gereken birşey yok ki ortada zaten herşey açığa çıkmış neyin inkarını yapacaktı ki.

Kendi de gayet iyi biliyordur hamile olma ihtimalini,onun için bunu reddetmeyip kabul etti.

Ben bu işi yaprak dökümündeki leyla-oğuz-ceyda ilişkisine benzettim nedense...Bu durumda siz leyla oluyorsunuz ...

denizbaris'a katılıyorum
konu sahibi arkadaşta bunların farkında bence, hatta evlenmeden önce bile bunları biliyordur.
sadece dile getirmek istememiş, inmak istediği şeye inanmış..

Adam size resmen seçenek sunuyor yalnış okumadıysam diyorki;evlenme teklifi ediyor siz evet derseniz diğeriyle herşeyi bitireceğini söylüyor...

Ben bunu okumamıştım böyle bir durum var ise herkesten çok hatalı olan konu sahibi..
Yaşayacaklarını adeta hazırlamış kendi eliyle..
Bu onursuz teklifi yapan adamı o saniyede hayatınızdan çıkartmak gerekirdi.

Nasıl yani :uhm:

Şuan mühim olan sizin çevrenize karşı acıncak duruma düşmemeniz,saygınlığınızı kaybetmemeniz mi ?

Yanılıyorsunuz bence ..Bu durum er yada geç ortaya çıkacak.Ve o zaman acıncak duruma düşmeniz bir ihtimaldir çevrenizin gözünde ayrılmayıp bu evliliği sürdürdüğünüz için.

hamile olan bi insan nasıl o kadar zaman bekler söylemez ki...
tehdit edicek mesajlara atabiliyor yada ulaşabiliyor ama hamilelik adına tek cümle yok.
sizinle evlenmesini bekler gibi bombayı evliliğinizin 3. haftasında patlatıyor...
sizi mahvedicem sözleride cabası...

eşinizde kabul ettiğine göre sizle işi pişirdi ondan sonra monotonlaşan eski sevgiliye bay bay dedi...
cantada keklik mahiyetinde...
bravo valla ne uyanık :1closedeyes:
önce kafese kuş at sonra diger kuşu serbest bırak:bbo:

sizdede şurda hata var
adam uzun soluklu bi ilişkiden cıkmış biraz zaman deseydiniz...
ne bu acele ki:bbo:

3 kişilikli hata cemberi :bbo:

zaten hep söyledim paylaşabilmeyi kaldırabileceğimi sanmıyorum diye
işimi bırakacak kadar hayatı askıya aldıysam tek nedeni sakinleşip en mantıklı kararı alabilmek adınadır
ben o kıza yardım etmek istedim orda
o nedenle o bana basit kadın anlamına gelen kelimeler kullansa da sustum
uzlaşmacı olmaya çalıştım
ilk muhattap değilim elbette ama son muhattap da değilim
sonuçta birşeylerin kararı bende bitiyor
ve konuşmadan, anlamadan , dinlemeden nasıl sağlıklı bir karar verilebilir ki?

Adam size resmen seçenek sunuyor yalnış okumadıysam diyorki;evlenme teklifi ediyor siz evet derseniz diğeriyle herşeyi bitireceğini söylüyor...
..

Kabul ederse diğeriyle herşeyi bitireceğini söylüyor ,kabul etmezse diğer bayanla normal devam edeceğini ima ediyor işte.

Kendini o bayandan arındırmaya çabalamış,konu sahibini de bunun için araç olarak kullanmış.

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...

Alkione kullanıcısından alıntı
bana o dönem zaten artık alışkalıklardan devam eden hastalıklı bir ilişki olduğunu( ne kadar doğru artık bundan da şüpheliyim)
artık ona karşı sevgisinin kalmadığını ve bana karşı hisleri oluşmaya başladığını bu sebepten ayrılmak için aslında geç bile kaldığını söylemişti ve onu kabul ettiğim an herşeyin biteceğini söylemişti tamam o kısımda dediğini yaptı.ama bana aşık olduğunu söylediği ilk günlerde hala nasıl onunla birlikte olabilmiş aklım bunu almıyor.
yani ben orda hayır desem devam edeceğini düşünmem bunlardan.

burada yazmış derinssciğim.

Siz şimdi bayanın hamile olmama ihtimalini düşünüyor olmalısınız değil mi ?Yanılıyormuyum ?

benim merak ettiğim bir konu var konu sahibi sormamışmı bir ilişkiden yeni mi çıkmış

yani bu ilişkiye girerken şüphe içinde girmemiş mi? veya aileniz erkek damada
sorabilirdi babanız görüştüğüjn bir kız veya ilişki de olduğun bir kız arkadaş varmı diye ?

birde bu evlilik çok çabuk gerçekleşmiş ? hiç şüphe uyandırmadımı bu sizde

birde böyle bir erkeğe artık herhalde bende katlanamazdım sanki sürekli bana ne söylese yalan gelirdi !!

Teşekkür ederim Güzellik zemuszemus
Bu şekilde bu ahlaktaki bir adamı kabul etmekle başlamış hatalar zinciri.
bu yaşananlar gayet sıradan,olabilir..
tilki kurnazlığında,kadınları dal gibi görüp birini tutmadan diğerini bırakmayan maymun tarzlı bir adam.
buna kabullenmiş bir kadın..
kaçınılmaz son..

Siz şimdi bayanın hamile olmama ihtimalini düşünüyor olmalısınız değil mi ?Yanılıyormuyum ?

elbette olma ihtimalini ne kadar düşünüyorsam bunu da hesaba katıyorum.
ve birşeylerin raporlarla bana belgelenmesinin hakkım olduğunu düşünüyorum
siz olsanız bu durumda, kanıt görmek istemez miydiniz?
her ne kadar eşime karşı bu kadar saplantılı sevgisi olan bir kızın başkasıyla yatacak kadar alçalabileceğine inanmasam da
çocuk varsa bile eşimden mi bundan bile emin olmak isterim.

Diğer bayanın içinde umutu hiç bitmemiştir bence...

O yüzden duyduğu hayal kırıklığı nedeniyle ağza alınmayacak şeyler söylemiştir.Onun tarafından bakılırsa olaya,mağdur olan o olduğu için diyecek birşey yok.

Ortada büyük bir can yanıklığı var çünkü.4,5 yılını çok sevdiği adam uğruna harcayan mağdur olan bir bayan ve 4,5 aylık masum herşeyden bihaber olan minik dünyaya gelmeyi bekleyen bir bebek...

Birinin çekip gitmesi gerekiyorsa ki bu durumda yapılması gereken bence budur,bu sizsiniz.

Bayan eşininizin ailesini bile arayıp haber vermiş hamile olduğunu.

Bu çok ciddi bir durum.Bu konuda yalan söylemek oldukça fazla cesaret ister.

Ben sanmıyorum yalan söylediğini gerçi .Çünkü yalan olsa neden ailesini arasın herkesi ayağa kaldırsın .Bu insanlar demeeyecek mi hadi gidelim doktora da rapor alalım diye.Bunu düşünmüştür mutlaka diğer bayan bence.

Siz de bu kadar tereddütlüyseniz ,eşinizle gidip bir rapor alsınlar o zaman hamile olduğuna dair.

Artı eğer bir bebek varsa ortada bu büyük ihtimal eşinizdendir.4.5 yıllık bir ilişkide kadın eşinizi aldatacak kadar karaktersiz değildir heralde.

yani bencede yalan söyleyemez başkasından olamaz çünkü dna testi denen bişi var herşey açığa çıkar...ki bu adi herif diğer bayanada dönse o kadının artık bir güveni de kalmazki onlarında ilişkisi sağlam olmaz...adam şerefsiz çünküdiğer bayanda sanırım bebeği için bu kadar direniyor bilmiyorumkismile

Diğer bayana dönmese bile çocuğunun maddi manevi yanında olmak zorunda .

zaten biz ilk tanıştığımızda arkadaşçaydı aramızdaki
en azından benim hislerim,yaklaşımım öyleydi
bana sürekli ilişkideki sorunları anlatırdı
bezmişliğini,ayrılmak istediğini, ayrıldığında gelen intihar tehditlerini
vicdanı yüzünden katlandığını söylüyordu.
kıza ona karşı birşey hissetmediğini bile söylediğini,
ona rağmen yanımda olman yeterli diye buna bile razı olduğunu,
çıkmazda olduğunu anlatıyordu hep
derken arada duygusallık başlayınca hemen aaaa kabul ediyorum diye atlamadım ben
olmaz dedim olamaz.
kendimle de çok savaştım ben
o ayrılcam dese de hemen yapma bunu iyi değil, kaldıramaz taşıyamaz diyen ben oldum
açıkçası ben de korktum kendine bişey yapmasından kızın
arkadaşlığımı bile biterecek derecede çıktım gittim hayatından eşimin
ama ben uzaklaştıkça daha çok üstüme geldi
ben de o zaman şunu düşündüm madem bu ilişki zorlamayla yürüyor açık ve net olsun kız da gerçeği bilsin, kendini ona göre hazırlasın
oyalandıkça saplantıdan kurtulamayacağını düşündüm
hiç kurtulamayacağını hesaba katmadım.
ve bi gün gene ısrarla üstüme geldiğinde sensiz yapamam diye şunu söyledim.
o zaman dedim şu dakika,ayrıldığınızı bittiğini, zorlamayla bir ilişkinin yürümeyeceğini söylüyorsun dedim.
Ayrıca biraz daha uzarsa sana inancım tamamen kaybolacak, ben kimsenin hayatında ikinci olabilecek kişilikte biri değilim dedim.
ve aynen dediklerimi yaptı.
kız da ilişkimizi bildi.
ondan sonra zaten bütün bu olanlar oldu.

2 aylık tanıdığınız birinin evlenme teklifini kabul etmekle hatanın sizde olduğunu biliyorsunuz değil mi ?

2 ay çok kısa bir zaman değil mi evlilik için sizce ?

Bir de bu adamla nasıl pat diye tanıştınız ki siz,biri mi vesile oldu

ben de gerçek olduğuna dediğin sebeplerden dolayı inanıyorum işte
ama yine de kesinlik gerekiyor çok hassas bir durum çünkü
ben de o kadar alçalabileceğine inanmadığımı sadece ihtimal dahilinde ele aldığımı belirttim.
ciddi bir karar verilecekse elde somut deliller olmasının gerekli olduğunu düşünüyorum.
bu konuda haksız olamam bu isteğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…