bunları ben de düşündüm
neden eşime karşı bu denli nefret besliyorum acaba
neden onu gördüğümde içimden onu boğmak,öldürmek geliyor
ki ben bu nefreti bu hisleri diğer kıza karşı bile beslemedim
evet çıkıp netlikle inkar edemedi
imkansız diyemedi..
ondan sonra gitmesini istedim zaten
Adam size resmen seçenek sunuyor yalnış okumadıysam diyorki;evlenme teklifi ediyor siz evet derseniz diğeriyle herşeyi bitireceğini söylüyor...
kendimi de çok suçladım ben
nasıl yaptım bu hatayı diye kendimden de bir o kadar nefret ettim
daha önce de yazdım bunu,şunu çok sordum
neden,neden, neden bu durumu 3 hafta önce değil de yeni öğrendim diye
nişanlı bile olsam sevgili olmayı geçtim
direkt çeker giderdim
kalıyorsam, çevreme karşı acınacak insan konumuna düşmemek için
eski saygınlığımı kaybetmemek için
zaten kimse bilmiyor durumu nereye kadar gizlenir onu da bilmiyorum
ama insanların acıyarak baktığı insan olmak için hazır değilim daha
Kalmak ve hiçbirşey olmamış gibi devam etmek daha zor olacaktır sizin için.
O kadınla görüşmeye devam edecek çünkü etmese ayrı bir kabahat işlemiş olacak.Ortada bir çocuk var ve bu çocuk baba sevgisinden mahrum olmamalı.Sorumluluklarını yerine getirmeli madem bu haltı yedi o zaman tüm benliğinle bayana da çocuğuna da sahip çıkmalı.
Bunu kabul edebilcekmisiniz peki ?
Buara bayan konuşması gerektiği en son kişinin siz olduğunu söylemiş bunda birşey yok bence.Elbette görüşmek zorunda değil.Onun ilk muhattabı şuan sizin eşiniz bence.
Adam size resmen seçenek sunuyor yalnış okumadıysam diyorki;evlenme teklifi ediyor siz evet derseniz diğeriyle herşeyi bitireceğini söylüyor...
..
zaten hep söyledim paylaşabilmeyi kaldırabileceğimi sanmıyorum diye
işimi bırakacak kadar hayatı askıya aldıysam tek nedeni sakinleşip en mantıklı kararı alabilmek adınadır
ben o kıza yardım etmek istedim orda
o nedenle o bana basit kadın anlamına gelen kelimeler kullansa da sustum
uzlaşmacı olmaya çalıştım
ilk muhattap değilim elbette ama son muhattap da değilim
sonuçta birşeylerin kararı bende bitiyor
ve konuşmadan, anlamadan , dinlemeden nasıl sağlıklı bir karar verilebilir ki?
Alkione kullanıcısından alıntı
bana o dönem zaten artık alışkalıklardan devam eden hastalıklı bir ilişki olduğunu( ne kadar doğru artık bundan da şüpheliyim)
artık ona karşı sevgisinin kalmadığını ve bana karşı hisleri oluşmaya başladığını bu sebepten ayrılmak için aslında geç bile kaldığını söylemişti ve onu kabul ettiğim an herşeyin biteceğini söylemişti tamam o kısımda dediğini yaptı.ama bana aşık olduğunu söylediği ilk günlerde hala nasıl onunla birlikte olabilmiş aklım bunu almıyor.
yani ben orda hayır desem devam edeceğini düşünmem bunlardan.
burada yazmış derinssciğim.
Siz şimdi bayanın hamile olmama ihtimalini düşünüyor olmalısınız değil mi ?Yanılıyormuyum ?
elbette olma ihtimalini ne kadar düşünüyorsam bunu da hesaba katıyorum.
ve birşeylerin raporlarla bana belgelenmesinin hakkım olduğunu düşünüyorum
siz olsanız bu durumda, kanıt görmek istemez miydiniz?
her ne kadar eşime karşı bu kadar saplantılı sevgisi olan bir kızın başkasıyla yatacak kadar alçalabileceğine inanmasam da
çocuk varsa bile eşimden mi bundan bile emin olmak isterim.
yani bencede yalan söyleyemez başkasından olamaz çünkü dna testi denen bişi var herşey açığa çıkar...ki bu adi herif diğer bayanada dönse o kadının artık bir güveni de kalmazki onlarında ilişkisi sağlam olmaz...adam şerefsiz çünküdiğer bayanda sanırım bebeği için bu kadar direniyor bilmiyorumkismile
Bayan eşininizin ailesini bile arayıp haber vermiş hamile olduğunu.
Bu çok ciddi bir durum.Bu konuda yalan söylemek oldukça fazla cesaret ister.
Ben sanmıyorum yalan söylediğini gerçi .Çünkü yalan olsa neden ailesini arasın herkesi ayağa kaldırsın .Bu insanlar demeeyecek mi hadi gidelim doktora da rapor alalım diye.Bunu düşünmüştür mutlaka diğer bayan bence.
Siz de bu kadar tereddütlüyseniz ,eşinizle gidip bir rapor alsınlar o zaman hamile olduğuna dair.
Artı eğer bir bebek varsa ortada bu büyük ihtimal eşinizdendir.4.5 yıllık bir ilişkide kadın eşinizi aldatacak kadar karaktersiz değildir heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?