Öncelikle haddim olmayarak konu sahibi arkadaş çok vurguladığın için bişeye değineceğim.Bence mağrurken mağdur olurum falan şeklinde düşünmeyi bırak önce onlar senin ailen anlat nolucak ki.Eşinle görüş olayları tart birine boşan demek çok büyük bir sorumluluk bunu demem kendi adıma ama onun tutumunu hiç mertçe bulmadım , bazı arkadaşlar demiş işte kız psikopatlık yapmış falan diye ben kendimden örnek vereyim gayette hanım hanımcık biriyim buna rağmen sevgilime zamanında bi sürü mesaj yazıp aramışlığım vardır , e o kız sonuçta ayrıldık evlendik diye bi iletişime layık görülmemiş ...
Alkione senin bu hamilelik olayın da bi kusurun yok sen niye kendini bu kadar üzüyorsun bırak kusura bakma eşin olacak insanlıktan nasibini almamış şahıs çözsün alkole vuracağına kendini çözüm bulsun .
Sende ailene sığın ve bu adamı affedeceksen de burnundan getir ki insanların hayatlarıyla oynamanın bu kadar ucuz olmayacağını anlasın .Sen , kız ve çocuk hepiniz mağdursunuz o adam bi elini atsın bakalım olaya .
tam anlamıyla öyle.
bugüne kadar insanlardan seçimlerimden dolayı sonuçlar karşısında hep takdir aldım.
şimdi düşeceğim durumu kendime yediremiyorum.
pişman olduğumu söylemem falan anlık kızgınla çıkan kelimeler
düşündüğümde bu zamana kadar yaşadığım herşey harikaydı
o zamana kadarki bilgim çerçevesinde evlenmemize engel maddi yada manevi hiç bir engel de yoktu.
bu nedenle ertelemenin gereksiz olduğunu düşündük.
gitmek yada kalmak beni zorlayan bu.
onun içinde daha güçlü anımı bekliyorum karar için.
kayınvalidem ise bu konuyu aileme anlatamadığım için aradığım anne desteğini ondan almak hoşuma gidiyor.
ki oğlunu bile ezip beni koruyan tutumu daha güçlü olmamı sağlıyor
eşimle konuşmadığımız için de bir nevi çözümlememiz gereken konularda aracılık yaparak gelişmelerden bilgi sahibi olmamı sağlıyor.
eşimin son dönem aramalarına bile cevap vermiyorum.
telefonumu kapattım.
arada açıp arayanlara mesajlara falan bakıyorum
bir gelen mesajında şunu yazmıştı:
Beni anlamak istemiyorsun,dinlemiyorsun bile, ne sanıyorsun şu saçmalık doğruysa ve üstüne sırf bu saçmalık yüzünden seni kaybedersem , ona döneceğimi mi sanıyorsun? Eğer öyleyse, olanlardan çok beni hiç tanıyamamış olman üzer beni .
diye mesaj.
en son kayınvalidemle konuştuğumda hamilelik doğruysa ve sen gitme hatasında bulunsan bile bizim bu evliliğe onay vermemiz imkansız dedi.
Ben sadece bu duruma kendimi kendim düşürdüysem
kendim çıkmalıyım diye düşünüyorum
iyi yada kötü çıkarım bilmiyorum daha bir karar vermedım
ama şu olaydan alnımın akıyla sıyrıldığım gün aileme söylerim sanırım.
Ben neden kendimi üzüyorum, çünkü olanları kendime yediremiyorum.
Bir daha hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacagını düşünüyorum.
Kız konusuna gelince ilişkilerinin devam etmediğini.
Artık benimle olduğunu biliyordu.
Sadece evlilikten geç haberi oldu.
Hayatım hatalar ya da pişmanlıklar insanlar içindir , güçlü olmak takdir edilmek iyi bişeydir ama bu durumda seni bi dahlin yok ki kimse seni yargılasın .En kötü erken derler başka sorun çıkardı o zaman da malesef evlendiğin şahıs sorunlu çünkü .Benlik yapma bence şuan annenden güç al evinden de çıkma hem sana hem o kıza baksın bi süre beyzade bakalım nasılmış hayat
TAMAMEN EŞİNİN SUÇU BU SEN GÜÇLÜ OL
kimse beni suçlayamaz o konuda hem fikirim ama
zavallı acınacak insan gözüyle bakacaklar bana
bunu görmeyi hiç istemem
yok zaten şükürler olsun ki kendi kendime yetebilecek gücüm var
zaten hiç bir şekilde ortada öyle bir çocuk varsa magdur durumda kalması herkesten önce ben istemem.
diyorum sizi kurtarıcı görmüş diye gülüyosnuz bana gülün
neden öyle baksınlar? her şey insanlar için.
Ben bu cümlenin şu yaşananlar sonrası söylendiğini düşünüyorum. Ki evliliğimiz öncesinde kızdan haberleri bile yokmuş doğru dürüst.
haklısında canım bazen tıkayamıyosun kulaklarını kapatamıyosun gözlerini ..
duydukların canını sıkıyor
dışarı güçlü görünsende içinde bunalım yaşıyosun..
sen zaten şuan mantıklı düşünebiliyorsun canım olayların farkındasın atladığın bir nokta yok .. sadece karar vermeyi bekliyorsun.. karar aşamasındada lütfen kimseyi dikkate alma sadece dinle göremedikleri gör ama kimsenin lafına takılma..
sen bu adamı seviyorsun hala ne olursa olsun boşansanda aman bitti unuttumu başkalarına söylersin ama kendini kandıramazsın.. bunun için ya eyvallah çekip eşini adam edeceksin sabrını ortaya koyarak ya da aileler bilsin gerçek nedeni ama etrafındakilere farklı bir neden söyle ... yeni bir hayat kur...
buda benim bir yanlışımdı de ders al yoluna devam et...
kayınvalidenin yanında olması güzel ama o da bir anne neticede oğlunun mutluluğunu ön planda tutacaktır bir noktada..
tlf nosu olaylarına bakarsak bence kız baştan beridir her şeyi biliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?