Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

burası gözümden kaçmış mavim.dna testi yaptırcak mı acep :hulya:

teşekkür ederim:)
diğer kız da hoş birisi. ki eminim siz de çok hoşsunuzdur.
yaptığım sadece onların da bana yardımcı olmak adını olumsuz da olsa eleştirilerini bildirdiğini düşünmek pek bişey yok.
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Ben eşinizin o takıntılı kızla siz varken görüştüğünü zannetmiyorum.
Bence sorgulanması gereken nokta da bu, yani ortada bir ihanet olup olmadığı...
4 ay önce tanıştım diyorsunuz, söylendiği gibi 4,5 aylık hamileyse sizinle daha tanışmamıştı bile.
Ve eğer o dönem ilişkisi vardıysa kızın hamile olması da gayet normal,
Diyorum ya hep varsayımlar üzerinden gidiyoruz, sizin bunları bir şekilde netleştirmeniz lazım, bunun için de zaman lazım.
Bence bu mağdur kadın rolünden çıkın, başınız dik alın istediğiniz cevapları, sorgulayın, sizin geleceğiniz, sizin evliliğiniz bu.
Ben şu anda hamile olsa da olmasa da sorgulanması gereken noktanın ihanet olup olmadığını düşünüyorum.
Ola ki kız doğru söylüyor ve eşiniz baba olacaksa erkek gibi arkasında olsun, evladına babalık yapsın.
Bu o kadına dönmesini gerektiren bir durum değil, zaten bitmiş bir ilişki...

[/B][/U][/COLOR]

burası gözümden kaçmış mavim.dna testi yaptırcak mı acep :hulya:

Yaptırması gerekiyor bence tatlım...

Madem emin değil kendinden olduğuna bence yaptırmalı.

Ki bence bayan hamileyse o zaman yüksek bir ihtimaldir bu çocuk konu sahibinin eşindendir.

Böylesine deli gibi seven bir bayan sanmam ki sevdiğini aldatıp başka bir adamla beraber olsun.

Yalan söyleme ihtimaline de gelince,böylesine ciddi bir yalanı söylemek için cesaretinin tavan yapması gerekir bu bayanın.

Düşünmüş olması lazım herşeyden önce.Adamın kendisinden bir belge isteyeceğini

haklısında canım bazen tıkayamıyosun kulaklarını kapatamıyosun gözlerini ..
duydukların canını sıkıyor
dışarı güçlü görünsende içinde bunalım yaşıyosun..

aynen o şekilde.
bu olayı tek konuştuğum kayınvalideme bile içinde bulundugum psikolojiyi yansıtmıyorum.
sadece görüşümü söyledim.
çevremden birisi iyi niyetli de olsa gelip acıma tonunda ahh canım başına neler geldi yazık dese bunu bile kaldıramam.

öyle de alışkın değilim işte.
kendimi öyle görmek istemiyorum ya da.

bende önceden sizin gibiydm kimse acımasn,aman bilmesin.hoş hala biraz öyleyim. ama sonra baktm canım daha çok acıyor saklamak için uğraşırken. hala saklıyorm ama eskisi gibi dğil. her şey insanlar için.geçiyor her şey...
biraz sabır ve zaman yerimseniben

illaki öyle olacak annen elbette arkanda duracak..
şuan sıkıntıyı tek başına yaşıyorsun ne olursa olsun ayaktayım ayakta durabiliyorum diye düşünüyosun ama kendine çok iyi bak lütfen psikolojine dikkat et canım kendi sağlığını tehlikeye sokma ...
benim yaşadıklarım biraz daha farklı ama en basiti bir adet sancısı tetikledi ve ben gözümü hastanede açtım. bu kadar güçlü olmak zorunda değilsin bir şekilde rahatlatmaya bak kendini...
şuan tek başınayken yaptığın ve bunu yapmaktan hoşlandığın bir şey yap sadece kendin için...
sadece güzel şeyleri düşün bir an olsun kafandan at..:1hug:

Acılı adanam kıza takıntılı deme :umursamaz: ben ki bu kadar efendi bi kadınım aynı durumda ne yapardım bilemem , diğer dediklerinin noktasına virgülüne ünlemine katılıyorum .olumunekankayizsmile

aynen zaman her şeyin ilacı diye boşa dememişler.

Acılı adanam kıza takıntılı deme :umursamaz: ben ki bu kadar efendi bi kadınım aynı durumda ne yapardım bilemem , diğer dediklerinin noktasına virgülüne ünlemine katılıyorum .olumunekankayizsmile

KIZLAR HADİ MORAL VERELİM KIZA olumunekankayizsmile

LÜTFEN HERŞEY BİZİM İÇİN GÜÇLÜ OLMASI LAZIM ..
KALK TATLIM GÜZELSİN AKILLISIN SİLKELEN BİRAZ HERŞEY OLACAĞINA VARIR İKİ GÜN AĞLARSIN SONRA HATAYDI DER GEÇERSİN CANIMCIM
FANİ ŞEYLERE SIKMA CANINI delikafadulden

zaten eğer kararım boşanmak yönünde olursa uzun bir süre evleneceğimi sanmıyorum.
ve boşanma kararını verdiğim gün herşeyi gözden çıkardığım anlamına gelir.
kim ne yapıyor, mutlu mu, mutsuz mu diye
bir daha dönüp de ardıma bakmam.
şuan boşanma kararını vermediysem dönüp arkama bakıp bakmayacağımdan daha emin olamadığımdan dolayı.
öldürmeyen acı güçlendirir mantığıyla bakmaya başladım bugünden sonra olaya
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.

evet ya moral :lepi: her şeden önce sağlığınız yerinde.ama hata diyip geçmek yanlış. :umursamaz:

pişman olmayacağım
en doğru karar için herşeyi askıya aldım zaten.

15 gun once eskı sevgılısıyle bırlıkte oldu 15 gun sonra sızınle tanıstı kız 4 bucuk aylık hamıle
madem kızı sevmıyrdu sıkıldı nasıl bırlıkte oldu.

eşınızle kısa surede evlenmenızı saglayan sızı ona asık eden ozellıgı ne kı..

Mintim takıntılı insanlarla ilgili kitap yazacak seviyede olduğumdan söylüyorum,
Benim de başımda vardı böylesi, en iyi bilenlerden biri de sensin.
Zaten arkadaş anlattıkça sanki o kişiden bahsediyor gibi geliyor bana, o yüzden de öyle iyi anlıyorum ki anlatamam.
Tamam hangimiz o kızın yerinde olsak buna benzer tepkiler verebiliriz
Ama intiharla tehdit eder miyiz veya bir defa ararız iki defa ararız, bunu yaşam biçimi haline getirmeyiz.
Bu hareketler bana sağlıklı bir insanı çağrıştırmıyor :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…