15 gun once eskı sevgılısıyle bırlıkte oldu 15 gun sonra sızınle tanıstı kız 4 bucuk aylık hamıle
madem kızı sevmıyrdu sıkıldı nasıl bırlıkte oldu.
eşınızle kısa surede evlenmenızı saglayan sızı ona asık eden ozellıgı ne kı..
bende önceden sizin gibiydm kimse acımasn,aman bilmesin.hoş hala biraz öyleyim. ama sonra baktm canım daha çok acıyor saklamak için uğraşırken. hala saklıyorm ama eskisi gibi dğil. her şey insanlar için.geçiyor her şey...
biraz sabır ve zaman yerimseniben
evet ya moral :lepi: her şeden önce sağlığınız yerinde.ama hata diyip geçmek yanlış. :umursamaz:
illaki öyle olacak annen elbette arkanda duracak..
şuan sıkıntıyı tek başına yaşıyorsun ne olursa olsun ayaktayım ayakta durabiliyorum diye düşünüyosun ama kendine çok iyi bak lütfen psikolojine dikkat et canım kendi sağlığını tehlikeye sokma ...
benim yaşadıklarım biraz daha farklı ama en basiti bir adet sancısı tetikledi ve ben gözümü hastanede açtım. bu kadar güçlü olmak zorunda değilsin bir şekilde rahatlatmaya bak kendini...
şuan tek başınayken yaptığın ve bunu yapmaktan hoşlandığın bir şey yap sadece kendin için...
sadece güzel şeyleri düşün bir an olsun kafandan at..:1hug:
KIZLAR HADİ MORAL VERELİM KIZA olumunekankayizsmile
LÜTFEN HERŞEY BİZİM İÇİN GÜÇLÜ OLMASI LAZIM ..
KALK TATLIM GÜZELSİN AKILLISIN SİLKELEN BİRAZ HERŞEY OLACAĞINA VARIR İKİ GÜN AĞLARSIN SONRA HATAYDI DER GEÇERSİN CANIMCIM
FANİ ŞEYLERE SIKMA CANINI delikafadulden
annem bilse.
kendi kararımı bu derece net kendim veremem.
illa kendi fikri doğrultusunda zorlayacak beni.
paralel bir kararda birleşmezsek bir de onun kararına karşı savaşıp yorulmak istemiyorum.
zaten gücüm kalmadı.
o nedenle de dönem dönem kafamı dağıtıp.
dönem dönem vereceğim karara çözümler arıyorum şuan.
Mintim takıntılı insanlarla ilgili kitap yazacak seviyede olduğumdan söylüyorum,
Benim de başımda vardı böylesi, en iyi bilenlerden biri de sensin.
Zaten arkadaş anlattıkça sanki o kişiden bahsediyor gibi geliyor bana, o yüzden de öyle iyi anlıyorum ki anlatamam.
Tamam hangimiz o kızın yerinde olsak buna benzer tepkiler verebiliriz
Ama intiharla tehdit eder miyiz veya bir defa ararız iki defa ararız, bunu yaşam biçimi haline getirmeyiz.
Bu hareketler bana sağlıklı bir insanı çağrıştırmıyor :sinifsinif:
ben de bu soruya mantıklı bir cevap bulamadığım için çıldırıyorum zaten. ve onu imha edilmesi gereken bir mahluk olarak görüyorum.
kız bu denli taşkınlıklara cesaret edebiliorsa annesinin desteklediğini düşünüyorum.
15 gun once eskı sevgılısıyle bırlıkte oldu 15 gun sonra sızınle tanıstı kız 4 bucuk aylık hamıle
madem kızı sevmıyrdu sıkıldı nasıl bırlıkte oldu. katılıyorum sana canım.durumun üzücü ama sende ve esin
dede suç var.anladığım kadarıyla senle tanısıp ötekini terketmiş.valla ben olsam bende o kız gibi insallah mutlu olmazsınız derdim.kızın bi suçuda yok mağdur yani.bebek olurkende sen yokmussunkı koz olarak kullansın.ben sanada üzüldüm ama o kızada çok üzüldüm.benimde 4 yıllık bi ilişkim var ve benden ayrılıp bi kaç ay içinde evleniyorsa bedduanında kralını ederim
madem kızı sevmıyrdu sıkıldı nasıl bırlıkte oldu.
eşınızle kısa surede evlenmenızı saglayan sızı ona asık eden ozellıgı ne kı..
Mintim takıntılı insanlarla ilgili kitap yazacak seviyede olduğumdan söylüyorum,
Benim de başımda vardı böylesi, en iyi bilenlerden biri de sensin.
Zaten arkadaş anlattıkça sanki o kişiden bahsediyor gibi geliyor bana, o yüzden de öyle iyi anlıyorum ki anlatamam.
Tamam hangimiz o kızın yerinde olsak buna benzer tepkiler verebiliriz
Ama intiharla tehdit eder miyiz veya bir defa ararız iki defa ararız, bunu yaşam biçimi haline getirmeyiz.
Bu hareketler bana sağlıklı bir insanı çağrıştırmıyor :sinifsinif:
kız bu denli taşkınlıklara cesaret edebiliorsa annesinin desteklediğini düşünüyorum.
belki büyük konuşuyorum ama
onun yerinde ben olsaydım, en başından karşımdakı insanın gözlerinde bana dair bişeyi göremediğim an ben çeker giderdim.
...beklemediğim bi şekilde devam etti konu...
yalnız şu an sizin bi şekilde boşansanız da öyle tahmın edıyorum ki,devam edebiceğiniz bi hayatınız var...kendınize 2.bi şans verebilirsiniz...
ya o ''mahluk''diye nitelendirdiğiniz kızın var mı acaba? 2.bi şansı...yok....
taşkınlık dediğiniz şeyi tek başına mı yapmiş o kişi? eşiniz yardımcı olmamiş mı hamıle kalmasına?
4 yıl çıkmişlar zaten...sevmiş kız ve herşeyını vermiş ben bunu taşkınlık olarak gormüyorum...
tek bi çözümü var bu olayın.....
bunlar size ağır gelmesin ama ortada bi bebek olacaksa ve eşiniz sizin yanınızda olmayı istıyorsa -kimse duymadan- resmi olarak boşanırsınız...
o kişiyle resmi bir nikah kıyar eşiniz ve cocuğa babasının soyadı verilir...
ve yine resmen ayrılıp sizinle evlenir....içiniz rahatlarsa böle devam edersiniz....
ki başka bi çözümü de yok gibi o kız da öyle bırakılmaz vicdanınız varsa sizin de yardımcı olmanız gerek...onun yerınde siz de olabilirdiniz...
kırmızılaştırdığım yerde bi hatanız var yalnız, arkadaş orda eşine demişti imha edilecek mahluk diye.....beklemediğim bi şekilde devam etti konu...
yalnız şu an sizin bi şekilde boşansanız da öyle tahmın edıyorum ki,devam edebiceğiniz bi hayatınız var...kendınize 2.bi şans verebilirsiniz...
taşkınlık dediğiniz şeyi tek başına mı yapmiş o kişi? eşiniz yardımcı olmamiş mı hamıle kalmasına?
4 yıl çıkmişlar zaten...sevmiş kız ve herşeyını vermiş ben bunu taşkınlık olarak gormüyorum...
bunlar size ağır gelmesin ama ortada bi bebek olacaksa ve eşiniz sizin yanınızda olmayı istıyorsa -kimse duymadan- resmi olarak boşanırsınız...
ve yine resmen ayrılıp sizinle evlenir....içiniz rahatlarsa böle devam edersiniz....
ki başka bi çözümü de yok gibi o kız da öyle bırakılmaz vicdanınız varsa sizin de yardımcı olmanız gerek...onun yerınde siz de olabilirdiniz...
katılıyorum canım
kırmızılaştırdığım yerde bi hatanız var yalnız, arkadaş orda eşine demişti öldürmeyi istediğim mahluk diye..
...beklemediğim bi şekilde devam etti konu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?